Barnpassning från myNanny

Trygg & rolig barnpassning

Lös livspusslet med trygg och personlig barnpassning – börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Varför väljer tusentals familjer barnpassning från myNanny?

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Sverige. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Nanny, barnpassning, barnflicka, barnvakt

En barnvakt från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter för barnpassning. Alla barnvakter genomgår en gedigen bakgrundskontroll och flera djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen får både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Barnpassning med Tove

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning med Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Barnpassning med Nayade

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Barnpassning med Elin

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Barnpassning med Olsa

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med barnpassning

 • 1 Första samtal 💬

  För att vi ska kunna hjälpa er med barnpassning behöver vi veta mer om ert behov. Prata med våra barnpassningspecialister på 0775-888008.

 • 2 Personlig matchning 💁

  Vi handplockar er en nanny baserat på er önskemål och behov.

 • 3 Första träff 👋

  Ni träffar er utvalda barnvakt för en första träff utan bindning. Är ni inte helt nöjda hjälper vi er att hitta en ny barnvakt!

Få barnpassning från myNanny
Få barnpassning från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin barnpassning

 • Recension barnpassning från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin barnpassning

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin barnpassning

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om barnpassning från myNanny

Trygg och personlig barnpassning för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning

Kan jag få hjälp med hämtning och lämning?

Många föräldrar beskriver att få hjälp med hämtning har hjälpt dem att få en högre livskvalité, eftersom de hinner avsluta jobbet i lugn och ro.

Samtidigt får barnen en väldigt rolig stund efter förskolan eller skolan, där de kan stanna på lekplatser på vägen eller ta en extra utflykt i naturen. Barnvakten kan även göra lättare måltider eller värma mat när de kommer hem, såväl som att sysselsätta barnen med roliga såväl som pedagogiska aktiviteter.

Barnpassning med hämtning och lämning kan ske så ofta ni vill, från enstaka dagar till alla dagar i veckan. Läs mer om barnpassning från myNanny!

Vilka tider och dagar kan jag få en barnvakt?

Vi kan hjälpa till med barnpassning på alla tider och dagar i veckan. Det innebär allt från tidigt på morgonen till sent på natten, helt enkelt beroende på vad som är er familjs behov.

Hos myNanny är det samma pris för barnpassning oavsett när på dygnet eller i veckan som ni träffas.

Hur säkerställer ni att det är tryggt med barnpassningen?

Nyckeln för oss att rekrytera riktigt duktiga barnvakter, som både är kontrollerade och utbildade. Vi har sannolikt branschens mest utförliga bakgrundskontroll, vilket innebär att vi inte enbart tittar på den information som ges vid utdrag ur belastningsregistret. Detta är mer ambitiöst än vad de flesta förskolor och skolor gör!

Efter detta utbildar vi våra barnvakter i bland annat riskhantering och HLR (hjärt- och lungräddning för barn).

Vart i Sverige kan jag få barnpassning?

Vår barnpassning finns i hela Sverige! Vi har nannies som kan passa barn oavsett om du skulle bo mitt i storstaden eller långt ute på landsbygden.

Vi finns bland annat i städer såsom Falkenberg, Falun, Gävle, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Norrköping, Skåne, Skövde, Sundsvall och Växjö!

Hur fungerar den första prova-på-träffen?

Vår barnpassning börjar alltid med en första prova-på-träff hemma hos dig, så att du kan få lära känna din barnvakt på ett mer personligt sätt. Om allt känns bra kan du fortsätta med er barnpassning som planerat.

Trygg och personlig barnpassning i hela Sverige

Trygg och personlig barnpassning i hela Sverige

myNanny erbjuder barnpassning oavsett var du bor. Alla barnvakter är utbildade, certifierade och får kontinuerligt coachning av våra barnpassningsspecialister. Det enda ni behöver göra är att berätta för oss om ditt behov så hittar vi en nanny för er barnpassning. Även om vi exempelvis är stora i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala så finns vi i hela Sverige.

Säkerhet i fokus under barnpassning

Vi väljer noga ut den barnvakt som bäst matchar din familj utifrån era specifika behov. Vår noggranna bakgrundskontroll inkluderar mer än enbart belastningsregistret. Vi tar hänsyn till olika källor inom rättssystemet för att försäkra oss om att er barnpassning blir säker och pålitlig.

Mer om vår rekryteringsprocess

Alla våra barnvakter genomgår utförliga intervjuer och tester som bedömer deras personlighet, kompetens och förmåga att hantera olika situationer. Våra barnvakter genomgår en omfattande utbildning och certifiering som inkluderar viktiga ämnen som hjärt- och lungräddning för barn (HLR). Detta hjälper oss att försäkra oss om att de färdigheter som krävs för att skapa en trygg och givande miljö för era barn. Detta säkerställer att de är förberedda att agera i nödsituationer och kan erbjuda en trygg omgivning för era barn. När vi har en klar bild av era krav och önskemål, matchar vi er med en barnvakt som bäst möter era behov.

Få ihop livspusslet med barnpassning

En barnvakt kan vara den perfekta lösningen för dig när du behöver hjälp med att få ihop livspusslet. Oavsett om du behöver kunna jobba över någon dag eller om det dyker upp saker sporadiskt, kan en utbildad barnvakt ge dig försäkran om att ditt barn både har det roligt och är säkert omhändertaget.

Våra flexibla upplägg för barnpassning gör att du kan andas ut och ladda batterierna. Med pålitlig och trygg barnpassning kan du balansera arbete och familjeliv på ett sätt som passar just er och skapa en harmonisk tillvaro för både dig och ditt barn.

Flexibla upplägg för barnpassning

Barnpassning är inte bara till för tillfällen såsom dejtkvällar. Regelbunden hjälp med barnpassning kan ge dig mer struktur i vardagen och gör att du hinner med alla måsten. Våra barnvakter kan hjälpa dig hemma hos er – både vid behov och regelbundet.

Över 15 år av erfarenhet med barnpassning

Vi har hjälpt familjer i hela Sverige sedan 2007 till en enklare vardag. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och vi hjälper årligen tusentals familjer genom att erbjuda trygg och rolig barnpassning. Med många år av erfarenhet av barnpassning bakom oss vet vi precis vad som krävs för att kunna erbjuda riktigt duktiga barnvakter – oavsett vad du behöver hjälp med. Kontakta oss för mer information om vår barnpassning!

Få gratis prisförslag