0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Det finns en bra barnvakt i Falkenberg

Vänd dig till myNanny för att få hjälp med barnpassning Falkenberg kan erbjuda av erfarna barnvakter som tycker att barn är det bästa som finns!

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Vi har erfarna barnvakter

Erfarenhet är viktigt när det handlar om att passa barn. Som förälder så känner man de små bäst, men en duktig barnvakt i Falkenberg kan snabbt förstå hur man vill ha det och erbjuda en rutin som gör att barnen förblir trygga och säkra också då man inte kan vara hemma med dem. Vi på myNanny har jobbat under många års tid med att erbjuda barnvakter i de flesta svenska städer och vi vet vad som är viktigt för att föräldrar ska bli nöjda.

Barnvakter med gedigen bakgrund och erfarenhet

Det är inte ovanligt att våra barnpassare har jobbat som au pair och flera har många år med barnpassning i Falkenberg i ryggen innan de börjar jobba med oss. Oavsett hur mycket personen kan sedan tidigare så ger vi viktig utbildning inom säkerhet så att alla som kommer från oss är certifierade och väl lämpade att ta hand om små barn hemma och utomhus.

Ett rimligt pris för hjälp med passningen

Något som är viktigt för oss är att familjer ska uppleva att de har råd med riktigt bra barnpassning. Det här blir möjligt med hjälp av RUT-avdraget som får ner priset till en nivå som liknar den som hade gällt då man betalar direkt till en oerfaren barnvakt. Det här betyder att alla som vill kan få professionell hjälp till ett mycket rimligt pris. Det här är ju även den typ av passning av barnen som innebär att man kan lita på att personen som ska passa dyker upp i tid så att man inte riskerar att missa jobb och andra evenemang på grund av bristande rutiner från barnvaktens sida.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Vad ska ingå i jobbet?

Alla uppdrag är skräddarsydda så precis vad som ska ingå när ni hyr in en barnvakt i Falkenberg via myNanny beror helt och hållet på vad ni behöver hjälp med. När ni hör av er till oss så lyssnar vi noga på de behov som finns för att på så vis kunna matcha med rätt person. Dessutom så kommer ni att träffas med den blivande barnvakten för att vidare prata mer om er familj och visa vilka rutiner som gäller hemma hos er. Det här är receptet till mycket säker och bra barnpassning som är bra för barn och föräldrar. Ring oss gärna idag eller skicka ett mejl för att få veta mer om våra barnpassningstjänster. Information om priser, konkreta upplägg och referenser hittar ni på my-nanny.se.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.