Barnvakt Lund

Barnvakt i Lund

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Lund. Börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Lund för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Lund med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Lund

En nanny i Lund från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Vi ser till att alla våra barnvakter är noggrant kontrollerade. Av tusentals som söker tar vi bara in ett litet antal.

HLR- och säkerhetsutbildad

Våra barnvakter i Lund får utbildning i hjärt- och lungräddning såväl som i pedagogiska metoder. Detta garanterar att barnen inte bara är säkra, utan också har roligt.

Handplockad efter era behov

Nannyn vi väljer åt din familj är specifikt utvald för att passa just era unika behov. Det innefattar allt från familjens schema till barnens individuella personligheter.

Tove barnvakt Lund

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Lund med Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnpassning Lund

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Lund

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Lund

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Lund

 • 1 Första samtalet 💬

  Vi vill gärna förstå era behov och önskemål.Ring oss på 0775-888008 och berätta mer. 

 • 2 Vi hittar en nanny 💁

  Utifrån era önskemål matchar vi er med en trygg barnvakt. Därefter kan ni boka in ert första möte. 

 • 3 Första träff 👋

  Nu får ni träffa er barnvakt för första gången och känna av att allt känns rätt. Om ni inte är nöjda matchar vi er med en ny!

Hitta nanny i Lund från myNanny
Hitta nanny i Lund från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Lund från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Lund

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Lund

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Lund

Hämtning/lämning med er nanny

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga barnvakt i Lund kan hämta och lämna oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem till er, för att leka eller laga en enkel måltid tills dess att ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning i Lund

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt är regelbunden barnpassning, ofta en eller flera gånger per vecka. Slipp stressen hem från jobbet eller få mer tid i schemat. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt i Lund vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte ha en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Lund som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny i Lund heltid/deltid

Har ni ett extra stort behov av barnpassning? Oavsett om ni behöver åka iväg på en affärsresa eller om ni bara inväntar en förskoleplats så kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Övernattningar är inga problem för våra erfarna barnvakter i Lund.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett bröllop eller gå på ett event. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen, så att ni kan fokusera på era nära och käras viktigaste ögonblick.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar engelska eller ert modersmål? Vi kan hjälpa er hitta barnvakt för de allra flesta behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Lund

En pålitlig barnvakt i Lund för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Lund

Är vår barnvakt i Lund personlig för vår familj?

Absolut, er barnvakt Lund är personlig. Barnpassning i Lund får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. När vi har matchat er med den perfekta barnvakten för er familj, får ni träffa er barnvakt för ett första prova-på-träff. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt.

Var finns myNanny barnvakt i Lund?

Våra barnvakter finns i hela Lund såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få en barnvakt i Lund oavsett om det gäller centralt eller långt utanför. Vi har barnvakter i bland annat: Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

Vad kostar det med barnvakt i Lund?

På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt Lund för barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Alla våra upplägg för barnvakt Lund börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Vi har en trygg barnvakt Lund för alla tider och behov. Barnvakterna har bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Hitta en trygg barnvakt i Lund

Underlätta vardagen med en barnvakt

Att hitta de bästa barnvakterna innebär att att vi genomför en lång urvalsprocess innan våra barnvakter matchas med familjer. Intervjuer, tester, bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregister är några av de aspekter som vi går igenom. Bara de mest lämpade kandidaterna går vidare i processen och utbildas till certifierade barnvakter och inom pedagogiska metoder. Det ska kännas tryggt och enkelt att anlita barnvakter i Lund, därför är alla våra barnvakter försäkrade.

Flexibla upplägg som passar dig

Våra flexibla upplägg är uppskattade av tusentals familjer runtom i Sverige. Barnvakterna är tillgängliga för alla tillfällen och möter era behov. En barnvakt anställd genom myNanny kan hjälpa er med hämtning och lämning, regelbundet eller vid sporadiska tillfällen – alla situationer där en hjälpande hand i vardagen kan bidra till att familjelivet flyter på. Både barn och vuxna uppskattar passen – barnen får en ny vän och föräldrar får ett extra hjälpmedel för att lösa stressiga situationer som kan uppstå. Kontakta oss om du behöver hjälp att hitta barnvakt i Lund!

Få gratis prisförslag