Barnvakt Lund

 • Få en trygg barnvakt i Lund med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Lund från myNanny?

 • Barnpassning Lund

  1 Trygg & utbildad nanny i Lund

  Alla barnvakter i Lund genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny Lund

  2 Barnpassning i Lund för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Lund. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Barnflicka, barnvakt Lund

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Lund vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Lund:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Lund

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt lund recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnvakt i Lund

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Ansvarsfulla och certifierade barnvakter i Lund – hitta er nästa barnvakt idag

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Lund

⭐ Är vår barnvakt i Lund personlig för vår familj?

Absolut, er barnvakt Lund är personlig. Alla som har hjälp med barnpassning i Lund får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Lund för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Lund för er familj! Läs mer på vår startsida eller kontakta oss direkt.

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Lund?

Våra barnvakter finns i hela Lund såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning & barnvakt Lund oavsett om det gäller en central barnvakt Lund eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Lund?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Lund. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Lund. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er. Hör av er nu för en trygg barnvakt Lund

⭐ Vad kostar det med barnvakt Lund? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Lund börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt Lund för barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Lund för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Lund med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Hitta Barnvakt Lund

Noggrant utvalda barnvakter i Lund

Att hitta de bästa barnvakterna innebär att att vi genomför en lång urvalsprocess innan våra barnvakter matchas med familjer. Intervjuer, tester, bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregister är några av de aspekter som vi går igenom. Bara de mest lämpade kandidaterna går vidare i processen och utbildas till certifierade barnvakter, där barnvakterna utbildas inom pedagogiska metoder och sätt för att förhindra och hantera olyckor. Att anlita barnvakt genom myNanny innebär att ni slipper fundera över riskerna med en oförsäkrad barnvakt – alla våra barnvakter är försäkrade! Det ska kännas tryggt och enkelt att anlita barnvakt i Lund.

Flexibla upplägg som uppskattas av hela familjen

Våra flexibla upplägg är uppskattade av tusentals familjer runtom i Sverige. Barnvakterna är tillgängliga för alla tillfällen, och möter era behov. En barnvakt anställd genom myNanny kan hjälpa er med hämtning och lämning, återkommande pass eller sporadiska tillfällen – alla situationer där en hjälpande hand i vardagen kan bidra till att familjelivet flyter på. Både barn och vuxna uppskattar passen – barnen får en ny vän för lek och omsorg, och föräldrar får ett extra hjälpmedel för att lösa stressiga situationer som kan uppstå. Läs mer på vår startsida eller så kan du såklart kontakta oss direkt för barnvakt Lund!

Några populära upplägg för barnvakt Lund är just nu:

 1. Barnvakt Lund dagtid
 2. Barnvakt Lund hämtning & lämning
 3. Barnvakt Lund kvällar och helger
 4. Barnvakt Lund heltid / deltid
 5. Barnvakt Lund akut
 6. Barnvakt Lund bröllop / event

Vi rekommenderar även

Känner ni att ni utöver en barnvakt även hade behövt läxhjälp till ert barn, kan vi på myNanny rekommendera Allakandos läxhjälp i Lund. Deras studiecoacher hjälper barn och elever att hitta studieglädjen och motivationen, men också att förbättra självförtroendet. Allakandos läxhjälp ger ditt barn de bästa förutsättningarna inför högre skolnivåer. Allakando har studiecoacher för alla åldrar och i alla ämnen!

Hitta Barnvakt Lund
Kontakta