Barnvakt Uppsala

Barnvakt Uppsala

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Uppsala – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakt Uppsala för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Uppsala med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Nanny, barnpassning, barnflicka, barnvakt Uppsala

En nanny i Uppsala från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla våra barnvakter i Uppsala utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema till era barns personlighet och ålder.

Tove barnvakt i Uppsala

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Evelina barnvakt i Uppsala

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnvakt i Uppsala

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt i Uppsala

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Uppsala

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Uppsala

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  Vår barnpassningsspecialister handplockar en nanny baserat på er önskemål och behov.

 • 3 Första träff 👋

  Nu får ni träffa er barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny från myNanny i Uppsala
Hitta nanny från myNanny i Uppsala

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Uppsala från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Uppsala

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Uppsala

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Uppsala

Hämtning/lämning med er nanny

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga barnvakt i Stockholm kan hämta och lämna oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem till er, för att leka eller laga en enkel måltid tills att ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning i Uppsala

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt i Uppsala är regelbunden barnpassning, ofta en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt i Uppsala vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Uppsala som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny i Uppsala heltid/deltid

Har ni ett extra stort behov av barnpassning? Oavsett om ni behöver åka iväg på en affärsresa eller om ni bara inväntar en förskoleplats så kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Övernattningar är inga problem för våra erfarna barnvakter i Uppsala.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett bröllop eller event. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen, så att ni kan fokusera på era nära och käras viktigaste ögonblick.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny i Uppsala för de allra flesta behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om en nanny från oss i Uppsala

En personlig barnvakt i Uppsala för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Uppsala

Är vår barnvakt Uppsala personlig för vår familj?

Ni har alltid samma barnvakt, så att de kan bygga en fin och långsiktig relation till era barn.

När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Uppsala för en första träff utan bindning. Detta är ett perfekt tillfälle för att lära känna er barnvakt Uppsala och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda med er utvalda barnvakt Uppsala är det självklart att vi hittar en ny barnvakt för er familj!

Var i Uppsala kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Uppsala med omnejd samt i resten av landet. Vi kan exempelvis hjälpa dig som behöver hjälp i: Fjärdingen, Eriksberg, Flogsta, Luthagen, Stenhagen, Sunnersta, Ulleråker och Fålhagen. Hitta barnvakt Uppsala, kontakta oss nu för en första träff utan bindning med en av våra barnvakter!

Vilka tider kan jag få barnpassning i Uppsala?

Vår prioritet är att göra barnpassning så smidigt och bekvämt som möjligt för våra familjer i Uppsala. Med vårt omfattande nätverk av erfarna barnvakter kan vi erbjuda personlig barnpassning dygnet runt, sju dagar i veckan. Priset för en barnvakt i Uppsala är alltid detsamma – oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid, nattetid eller under helger.

Kan jag få samma barnvakt varje tillfälle?

Det är alltid samma barnvakt som kommer hem till er. Våra specialister matchar dig med en barnvakt i Uppsala som är tillgänglig precis när du behöver barnpassning.

Vad kostar det med barnvakt i Uppsala?

Alla våra upplägg för barnvakt Uppsala börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning för en barnvakt Uppsala: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt under dagtid, kvällar och helger.

myNanny har hjälpt familjer i Uppsala sedan 2007

Hitta en trygg och certifierad barnvakt i Uppsala

Det ska vara enkelt och tryggt att anlita en barnvakt i Uppsala. Alla våra barnvakter i Uppsala som är anställda genom myNanny har genomgått en urvalsprocess som innefattar intervjuer, tester, bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregister, följt av utbildning för att bland annat förhindra och hantera olyckor. Med en barnvakt från myNanny får ditt barn en både innehållsrik, rolig och utvecklande stund samtidigt som du som förälder slipper stressen. Samtidigt ges möjligheten för er vuxna i familjen att fixa vardagspusslet med mindre stress med hjälp av en barnvakt Uppsala.

Rekryteringsprocessen för barnvakt Uppsala

Vi lägger stor vikt vid urvalet av våra barnvakter i Uppsala. Efter noggranna intervjuer och en godkänd bakgrundskontroll genomgår våra barnvakter en gedigen utbildning och certifiering, inklusive hjärt- och lungräddning för barn. För att bibehålla en hög standard kräver vi att varje familj och barnvakt rapporterar in efter varje pass, vilket säkerställer att allt går smidigt och enligt förväntningarna.

Börja med en första träff

Vi ser till att varje familj som behöver barnpassning i Uppsala får en handplockad nanny som är perfekt matchad för deras specifika behov. När vi har hittat den perfekta barnvakten träffas ni på en första träff. Träffen ger er möjligheten att lära känna er barnvakt och ställa alla eventuella frågor ni har. Om ni av någon anledning inte är nöjda med er utvalda nanny i Uppsala, så ser vi självklart till att hitta en ny barnvakt!

Populära upplägg för barnpassning Uppsala

Det mest populära upplägget för barnpassning i Uppsala är hämtning/lämning – men du kan självklart få barnpassning precis när du behöver det. Kanske jobbar du natt eller så behöver du någon som rycker in när det behövs? Vi kan hjälpa dig oavsett när du behöver hjälp eller hur din situation ser ut!

Vi finns i hela Uppsala

Oavsett om du bor i centrala Uppsala eller exempelvis i Östhammar kan vi matcha dig med en personlig barnvakt. Vi har ett omfattande nätverk av nannies och kan därför bistå alla familjer i Uppsala. Vi finns även i närliggande städer såsom Enköping, Knivsta, Sala och Tierp. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med barnpassning!

Mer om myNanny i Uppsala

I över 15 år har vi hjälpt familjer i hela Uppsala med omnejd till en enklare vardag. Idag hjälper vi årligen tusentals familjer genom att erbjuda trygg barnpassning i Uppsala med våra duktiga barnvakter, vilket gör oss till ett av Sveriges största barnpassningsföretag.

Få gratis prisförslag