Barnvakt Göteborg

Barnvakt Göteborg

Lös livspusslet med en trygg, personlig nanny i Göteborg – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning i Göteborg

Få en barnvakt i Göteborg anpassad efter era behov

Vi har certifierande barnvakter i Göteborg med erfarenhet av att passa barn i alla åldrar. Få hjälp med löpande barnpassning, vid behov eller hämtning/lämning på förskola eller skola.

Barnvakt i Göteborg med omnejd

En nanny i Göteborg från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla våra barnvakter i Göteborg utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema till era barns personlighet och ålder.

Tove nanny i Göteborg

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Evelina nanny i Göteborg

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade nanny i Göteborg

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin nanny i Göteborg

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa nanny i Göteborg

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Tre enkla steg för att få en barnvakt i Göteborg

 • 1 Första kontakt 💬

  Fyll i en prisförfrågan eller slå oss en signal på 0775-888008. Vi kontaktar dig inom kort för att höra hur vi kan hjälpa dig.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  Vi handplockar en nanny i Göteborg åt er baserat på era önskemål och behov.

 • 3 Första träff 👋

  Träffa er barnvakt i Göteborg och se att allt känns bra med er nya nanny. Fortsätt bara om ni är 100% nöjda!

Barnvakt Göteborg från myNanny
Barnvakt Göteborg från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Göteborg

Hämtning/lämning med er nanny

Med en av våra erfarna barnvakter i Göteborg kan du slappna av och fokusera på ditt arbete, med vetskapen om att ditt barn är i trygga händer. Tillsammans med barnet tar sig barnvakten lugnt och tryggt hem till er, där de fortsätter att leka och ha roligt tills ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning i Göteborg

Ett av våra mest populära upplägg för en barnvakt i Göteborg är regelbunden barnpassning en eller flera gånger i veckan. Er barnvakt kan även hämta barnen från förskolan eller skolan och passa barnen tills ni kommer hem.

Barnvakt i Göteborg vid behov

Sluta tacka nej till sociala evenemang och romantiska stunder! Med en personlig barnvakt kan du gå på den där festen eller njuta av en efterlängtad middag med din partner. Din personliga barnvakt är alltid redo att rycka in när ni behöver det som mest!

Barnpassning så ofta ni behöver

Vi kan hjälpa din familj med en trygg och personlig barnvakt i Göteborg, som kan passa era barn precis så mycket som ni behöver. Kanske måste du vara borta en period eller kanske att ni väntar på förskoleplats? Vi erbjuder barnpassning såväl dagtid som på kvällar, nätter och helger.

Barnpassning på bröllop/event

Slipp lämna återbud till de mest minnesvärda ögonblicken i livet – låt er barnvakt ta hand om barnpassningen så att ni kan njuta av dem till fullo istället! Ni kan även välja att ha barnpassning på plats på själva eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vårt team av barnvakter har en mångfald av färdigheter och kunskaper och vi kan oftast ordna en barnvakt som passar dina önskemål. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om våra möjligheter att hitta en nanny som kan tala det språk du önskar!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Göteborg

En personlig barnvakt i Göteborg för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Göteborg

Kan jag få barnpassning i hela Göteborg?

Självklart, vi erbjuder barnpassning över hela Göteborg och dess omnejd, från Haga till Slottsskogen, Majorna, Askim, och Angered, och sträcker oss ut till närliggande städer och områden som Mölndal, Partille, Kungsbacka, och Lerum. Var du än bor, har vi erfarna och pålitliga barnvakter redo att stödja din familj med kvalitativ barnpassning.

Hur mycket kostar en barnvakt i Göteborg?

Oavsett vilket upplägg du väljer eller vilken tid på dagen du behöver barnpassning i Göteborg, erbjuder vi barnvakter från 149 kr/t med RUT-avdrag. Priset kan variera baserat på faktorer som frekvensen av barnpassning. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt prisförslag för en barnvakt i Göteborg!

Kan jag få samma barnvakt varje tillfälle?

Det är alltid samma barnvakt som kommer hem till er. Våra specialister matchar dig med en barnvakt i Göteborg som är tillgänglig precis när du behöver barnpassning.

Hur jobbar ni med trygghet och säkerhet?

Vi har höga krav på alla som jobbar som nanny i Göteborg och är noga med att bara välja ut de allra bästa. Våra nannies genomgår alltifrån bakgrundskontroller och utbildningar, inklusive riskhantering och hjärt och lungräddning för barn, innan de certifieras. Du kan läsa mer om våra barnvakter i Göteborg här.

Vilka tider kan jag få barnpassning i Göteborg?

Vår prioritet är att göra barnpassning så smidigt och bekvämt som möjligt för våra familjer i Göteborg. Med vårt omfattande nätverk av erfarna barnvakter kan vi erbjuda personlig barnpassning dygnet runt, sju dagar i veckan. Priset för en barnvakt i Göteborg är alltid detsamma – oavsett om du behöver hjälp på dagtid, nattetid eller under helger.

Över 15 års erfarenhet med att hjälpa familjer i Göteborg

Hitta barnvakt i Göteborg

När du hör av dig till oss så påbörjar vi genast processen av att matcha er med en personlig nanny i Göteborg. Våra barnpassningsspecialister handplockar en barnvakt åt er utifrån faktorer såsom vart i Göteborg ni bor, hur ofta ni behöver barnpassning och hur barnvakten kommer att passa er på ett personligt plan. För oss är det viktigaste att ni får en nanny som ni trivs med. Därför erbjuder vi alltid ett första möte utan bindning!

Hur vår rekryteringsprocess går till

Vi ser till att varje familj som behöver barnpassning i Göteborg får en handplockad nanny som är perfekt matchad för deras specifika behov. När vi har hittat den perfekta barnvakten träffas ni på en första prova-på-träff. Träffen ger er möjligheten att lära känna er barnvakt och ställa alla eventuella frågor ni har. Om ni av någon anledning inte är nöjda med er utvalda nanny i Göteborg, så ser vi självklart till att hitta en ny barnvakt som passar er familj!

Populära upplägg för barnvakt i Göteborg

Det mest populära upplägget för barnpassning i Göteborg är att få hjälp med hämtning och lämning – men du kan självklart få barnpassning precis när du behöver det. Kanske jobbar du natt eller så behöver du någon som rycker in när det behövs? Vi kan hjälpa dig oavsett hur din situation ser ut!

Vi finns i hela Göteborg med omnejd

Oavsett om du bor i centrala Göteborg eller exempel ute på Öckerö kan vi matcha dig med en personlig barnvakt. Vi har ett brett nätverk av nannies och kan därför hjälpa alla familjer i Göteborg. Vi finns även i närområden såsom Strömstad och Stenungsund!

Trygg och säker barnpassning i Göteborg

Vi är mycket noggranna med vilka vi väljer att anställa som barnvakter i Göteborg. Efter flera intervjuer och en godkänd bakgrundkontroll genomgår våra nannies en noggrann utbildning och certifiering, inklusive hjärt- och lungräddning för barn. För att säkerställa en hög standard skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, vilket hjälper oss att säkerställa att allt går som det ska.

Mer om myNanny i Göteborg

Sedan 2007 har vi hjälp många familjer i Göteborg med att få ihop livspusslet. Idag är vi ett av de största barnpassningsföretagen i Sverige. Varje år hjälper vi många familjer i Göteborg med omnejd genom att erbjuda trygg och säker barnpassning. Tveka inte att kontakta oss för att få ett kostnadsfritt prisförslag och få reda på mer om hur vi kan underlätta vardagen för din familj!

Få gratis prisförslag