Barnflicka

Hitta en trygg barnflicka

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnflicka. Börja med en träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnflickor i hela Sverige för just din familjs behov

Våra utbildade barnvakter finns över hela landet och har erfarenhet av barn i alla åldrar, från nyfödda till skolbarn. Få hjälp med hämtning, lämning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar.

Nanny, barnpassning, barnflicka, barnvakt

En barnflicka från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla våra barnvakter i Stockholm utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema, till era barns personlighet och ålder.

Tove barnflicka

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Evelina barnflicka

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnflicka

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnflicka

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnflicka

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnflicka

 • 1 Första samtal 💬

  Ring in till oss och berätta om ert behov så hjälper vi er med att hitta en barnflicka direkt på 0775-888008.

 • 2 Er barnflicka väljs ut 💁

  Vi handplockar därefter er barnflicka för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • 3 Första träff 👋

  Ni träffar sedan er utvalda barnflicka för ett första möte utan bindning. Vi hittar en ny om ni inte är nöjda!

Hitta barnflicka från myNanny
Hitta barnflicka från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin barnflicka

 • Recension nanny barnflicka från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin barnflicka

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin barnflicka

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Våra upplägg för personlig barnpassning

Hämtning/lämning med er barnflicka

Undvik stress och avsluta på jobbet i lugn och ro! Er personliga barnflicka kan både hämta och lämna på förskolan eller skolan. Tillsammans med barnen tar de sig sedan tryggt hem till er och leker tills ni kommer hem. Barnvakten kan dessutom förbereda enklare måltider vid behov.

Regelbunden barnpassning

Mest populärt är att ha regelbunden barnpassning en eller flera gånger i veckan. Det kan vara kombinerat med att barnvakten hämtar barnen på förskolan och sedan följer med hem för att ta hand om dem så länge det behövs, inklusive att natta dem.


Barnflicka vid behov

Du kan äntligen tacka ja till den där festen eller middagen – eller varför inte få tid över till en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnflicka som är redo när ni behöver det. Oavsett om det är en sista-minuten-förfrågan eller en planerad kväll, står din barnflicka till tjänst.

Barnflicka på heltid/deltid

Vi kan hjälpa dig med en trygg och personlig barnvakt som kan passa era barn så ofta som ni behöver. Kanske måste du vara borta en period eller kanske väntar ni på förskoleplats? Vi ordnar barnpassning såväl dagtid som på kvällar, nätter och helger.

Barnpassning på bröllop/event

Boka en barnvakt så att ni inte missar de viktigaste ögonblicken i såväl era egna som era nära och käras liv! Vi erbjuder barnpassning så att ni kan komma i väg när det räknas, men du kan också boka en eller flera barnvakter som tar hand om barnen under själva eventet!

Barnflicka som talar särskilda språk

Vill du att din barnvakt talar engelska eller ditt modersmål? Våra barnvakter har många olika språkliga kompetenser och vi kan ofta ordna en barnvakt oavsett önskemål. Vi kan även erbjuda en barnflicka som talar flera språk, vilket är perfekt för flerspråkiga familjer.

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnflickor

Barnflickor som löser vardagspusslet

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om barnflicka från myNanny

I vilka städer kan jag anställa en barnflicka från myNanny?

Ni kan få en barnflicka i hela Sverige! Mest populärt är det att ha en barnvakt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Lund — men vi är inte begränsade till storstäder. Ring oss nu, så hjälper vi er med den bästa barnflickan för er familj oavsett om ni bor i storstad eller på landsbygd.

Varför är era barnflickor trygga?

Vi har sannolikt branschens mest ambitiösa bakgrundskontroll, vilket säkerställer att vi bara anställer barnflickorna som är tryggast. Denna kontroll är till och med mer gedigen än den som många skolor och förskolor gör. Utöver detta utbildas självklart barnflickan i HLR för barn, såväl som i trygghet och pedagogik — och er barnflicka är försäkrad.

Kan jag använda RUT-avdrag för barnflicka?

Absolut! Detta innebär också att det inte kostar mer att välja laglig barnpassning när du behöver hjälp av en barnflicka.

Här kan du läsa mer om våra priser för barnpassning!

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi är väldigt noggranna med vilka vi anställer. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första träff med din barnflicka så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Om en barnflicka från myNanny

Vi hjälper er hitta en trygg barnflicka

Ibland kan det vara svårt att få ihop vardagspusslet – att anställa en barnflicka kan därför underlätta på många sätt. Vi förstår också att det är ett stort steg att släppa in en ny person som en barnflicka i sitt barns liv. Som familj ska ni känna er 100% trygga i att anlita en hjälpande hand i vardagen genom myNanny. Det absolut viktigaste är att du och hela familjen passar bra ihop med den nanny ni börjar med. myNanny finns här för att få er barnpassning med er barnflicka att bli så smidig som det bara går.

Utbildad & certifierad barnflicka

Våra barnflickor är utbildade i hjärt- och lungräddning samt allergihantering. Våra erfarna barnvakter kan ta hand om barn i alla åldrar, från nyfödda till barn i skolåldern. Våra barnvakter är utbildade i vår särskilda pedagogik som inkluderar hur de kan göra passen aktiverande, intressanta och roliga för barnen. Alla våra barnflickor är också försäkrade och har ett fläckfritt urdrag från belastningsregistret.

Få avlastning i vardagen

Vi erbjuder alla familjer flexibla upplägg för att ni ska klara av vardagspusslet och familjelivet. Vårt allra vanligaste upplägg är regelbunden barnpassning, men vi kan även hjälpa er med en barnflicka vid sporadiska tillfällen. Vi finns också här för er vid lite mer speciella tillfällen som exempelvis en barnflicka för konferenser eller bröllop.

Börja med en första träff!

Det första mötestillfället med er barnflicka är utan bindning, för att ni ska testa på och känna att den utvalda barnvakten är en bra match för såväl barn som förälder. Skulle ni mot all förmodan tycka att det inte känns rätt så kan ni bara kontakta oss – så matchar vi er med en ny barnflicka kostnadsfritt!

RUT-avdraget gör det mycket prisvärt

Genom att utnyttja RUT-avdraget blir våra tjänster väldigt prisvärda, med priser som börjar på bara 149 kr per timme. Välj mellan att köpa klippkort eller boka regelbundna tider, anpassade efter just era behov. Med RUT-avdraget får ni tillgång till en noga utvald, certifierad, försäkrad och olycksfallsutbildad barnvakt till ett förmånligt pris. Dessutom säkerställer det att er barnvakt erhåller en vit lön samt värdefull och verifierbar arbetslivserfarenhet.

Ett av Sveriges största barnpassningsföretag

Vare sig det gäller återkommande pass eller enstaka tillfällen, förstår vi att det är viktigt att hitta en barnvakt som verkligen passar er familj. Genom att förstå era behov och situation, hittar vi den bästa barnvakten för er. Familjer som anlitar oss säger att vi skapar mer tid över i vardagen och löser stressiga situationer, samtidigt som våra barnvakter tillför glädje hos barnen, som får en ny vän och förebild. myNanny hjälper årligen tusentals familjer med att hitta en barnflicka.

Få gratis prisförslag