Barnvakt Helsingborg

 • Få en trygg barnvakt i Helsingborg med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Helsingborg från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Helsingborg

  Alla barnvakter i Helsingborg genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Helsingborg för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Helsingborg. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Helsingborg vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Helsingborg:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Helsingborg

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt Helsingborg recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Kontakta oss för att träffa er noggrant utvalda barnvakt

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Helsingborg

⭐ Är vår barnvakt i Helsingborg personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Helsingborg får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Helsingborg eller be oss att hitta en ny nanny Helsingborg för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Helsingborg för ett första prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Helsingborg och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Helsingborg för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Helsingborg?

Våra barnvakter finns för alla som behöver hjälp i hela Helsingborg såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Helsingborg eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakter: Dalhem, Drottninghög, Fredriksdal, Gustavslund, Högaborg, Högasten, Laröd, Lussebäcken, Pålsjö, Stattena, Tågaborg och Ödåkra. Kontakta oss nu för en första prova-på-träff med er barnvakt i Helsingborg!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Helsingborg?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Helsingborg. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Helsingborg. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakt Helsingborg för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Helsingborg? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Helsingborg börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning av en barnvakt Helsingborg dagtid eller barnvakt Helsingborg på exempelvis kvällar och helger. Vi kommer att hitta en barnvakt Helsingborg som passar din familj. Vi har en trygg barnflicka Helsingborg för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Helsingborg med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Hitta Barnvakt Helsingborg

Hitta en trygg barnvakt i Helsingborg

Att hitta en bra barnvakt i Helsingborg privat kan vara svårt, en ny person ska introduceras i barnens liv och släppas in i hemmet. Vi på myNanny förstår hur viktigt det är att anlita en trygg barnvakt Helsingborg, därför genomför vi ett gediget förarbete för att hitta en barnvakt Helsingborg som passar just er. Alla barnpassare i vårt nätverk har genomgått en lång urvalsprocess, där endast de bästa kan matchas med er familj. Det gäller därmed er barnvakt i Helsingborg.  I urvalet genomför vi bakgrundskoll och gör utdrag ur belastningsregister. Vi intervjuar och testar alla som söker till att bli barnvakt Helsingborg. Kvar är endast de bästa och mest lämpade kandidaterna för nanny Helsingborg som utbildas och certifieras i hur de tryggt och säkert tar hand om barn.

Vi ger alla familjer som väljer oss för en barnvakt Helsingborg ett provtillfälle, där ni får bekanta er med den barnvakt Helsingborg som valts ut efter era önskemål och behov. Känner ni att det är en bra matchning går ni vidare i processen och bokar in ett första riktiga barnpassningstillfälle. Med prisvärda upplägg för barnvakt Helsingborg som startar från 149kr/timmen tar våra trygga barnvakter hand om barnen och får vardagspusslet att gå ihop.

Några populära upplägg för barnvakt Helsingborg är just nu:

 1. Barnvakt Helsingborg dagtid
 2. Barnvakt Helsingborg hämtning & lämning
 3. Barnvakt Helsingborg kvällar och helger
 4. Barnvakt Helsingborg heltid / deltid
 5. Barnvakt Helsingborg akut
 6. Barnvakt Helsingborg bröllop / event

Vi rekommenderar även

Känner ni att ni utöver en barnvakt även hade behövt läxhjälp till ert barn, kan vi på myNanny rekommendera Allakandos läxhjälp i Helsingborg. Deras studiecoacher hjälper barn och elever att hitta studieglädjen och motivationen, men också att förbättra självförtroendet. Allakandos läxhjälp ger ditt barn de bästa förutsättningarna inför högre skolnivåer. Allakando har studiecoacher för alla åldrar och i alla ämnen!

 

Hitta Barnvakt Helsingborg
Kontakta