Barnvakt Linköping

 • Få en trygg barnvakt i Linköping med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Linköping från myNanny?

 • Barnvakt Linköping

  1 En utbildad och trygg barnvakt i Linköping

  Vi strävar alltid efter trygg barnpassning. Alla barnvakter genomgår därför bakgrundskontroller, intervjuer och tester. De utbildas även i säkerhet och HLR.

 • Barnvakt Linköping

  2 Personligt matchad barnvakt i Linköping

  Er certifierade barnvakt matchas alltid efter er familjs behov och schema (även kvällar och helger). Vi finns både centralt i Linköping men även i närliggande orter.

 • Barnvakt Linköping

  3 Prova-på-träff och RUT-avdrag

  Ni börjar alltid med en första prova-på-träff med myNanny i Linköping. Vår hjälp är även giltig för RUT-avdraget och ger barnvakten en trygg anställning.

Trygg barnpassning Linköping:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Såhär kommer du igång med barnvakt i Linköping

 • Steg 1 Inledande samtal

  Det är viktigt för oss att förstå er. Börja därför med att ringa oss så kan vi hjälpa er 0775-888008

 • Steg 2 Er barnflicka väljs ut

  Efter att vi lärt känna er och ert behov mer så börjar vi direkt med att hitta en barnvakt som passar just er!

 • Steg 3 Första prova-på-möte

  Ni träffar er utvalda nanny för ett första möte utan binding. Är ni nöjda är det bara att fortsätta!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Priser för barnvakt Linköping

Priserna för barnvakt i Linköping varierar beroende på vilket upplägg ni väljer. Gemensamt är att alla upplägg startar från 149 kr efter RUT-avdraget. Vi finns centralt i Linköping men även i närliggande orter.

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för att hitta barnvakter i Linköping

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Kontakta oss så hjälper vi er att matchas med en certifierad barnvakt i Linköping

Barnpassningsspecialist Linköping
Barnpassningsspecialist Linköping
Signatur Malin, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Malin Hellberg

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Linköping

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Linköping?

Vi på myNanny i Linköping gör alltid ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på våra barnvakter. Anledningen är att vi alltid vill säkerställa en trygg barnpassning för hela er familj. Vi granskar bland annat belastningsregister och eventuell historik i svenska domstolar. För att ni ska få en trygg barnvakt som är lämplig för ansvaret som nanny genomgår alla barnflickor i Linköping tester, intervjuer och obligatorisk certifiering. Vill ni veta mer om hur vi rekryterar våra barnvakter tveka inte med att kontakta oss på 0775-888008 så berättar vi gärna mer!

Utbildas era barnvakter i Linköping?

Vi är måna om och strävar alltid efter att varje familj ska få en trygg barnvakt som är erfaren och väl förbered. För att säkerställa detta genomför vi på myNanny i Linköping alltid gedigna utbildningar inom exempelvis HLR för barn, säkerhet, pedagogik och i att förebygga olyckor. Att varje familj får en utbildad nanny inger inte bara trygghet för hela familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förbered och utbildad ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå.

Vad kostar det med en barnvakt i Linköping? Är er barnpassning giltig för RUT-avdraget?

Ja, vår barnpassning är giltig för RUT-avdraget. Priserna för barnvakt i Linköping varierar beroende vilket upplägg ni väljer. Gemensamt är däremot att alla upplägg börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid, kvällar, nätter eller helger är prissättningen densamma hos oss på myNanny i Linköping. Vi har trygga barnvakter för alla tider och behov. Våra barnflickor har erfarenheter av att passa barn i flera olika åldrar, allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Var i Linköping kan jag få en barnflicka från myNanny?

Vi har barnvakter i hela Linköping – centralt såväl som i närliggande orter. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Linköping i exempelvis: Berga, Djurgården, Ekholmen, Ekkällan, Garnisonen, Hjulsbro, Johannelund, Kallerstad, Lamobohov, Ramshäll, Skäggetorp och Stångebro.

När kan en barnvakt i Linköping hjälpa till?

En barnvakt från myNanny i Linköping kan hjälpa familjer alla tider på dygnet och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Ni kan få barnpassning över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen – ni väljer själva. Er barnflicka från myNanny kan även sova över om det behövs. Vill ni i familjen ha en barnvakt över semestern är detta inga problem — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta!

Vi vill komma igång med barnvakt i Linköping. Hur gör vi?

Vad roligt att ni är intresserade! Det är väldigt enkelt att starta resan med oss på myNanny i Linköping. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Ni inleder alltid med en första prova-på-träff utan bindning med er utvalda barnvakt. Är ni inte nöjda är det bara att höra av er till oss så hittar vi en ny åt er! Ring in till oss för att komma igång redan nu 0775-888008.

Hitta Barnvakt Linköping

Hitta en trygg barnvakt i Linköping

För att vi ska hitta de bästa barnvakterna i Linköping väljer vi ut alla våra barnvakter med stor omsorg, för att de i sin tur ska ta hand om era barn med allra största omsorg och professionalitet. Alla våra barnvakter får genomgå en lång urvalsprocess, där endast de bästa och mest lämpade kandidaterna går vidare och matchas med familjer. Barnvakternas tidigare erfarenheter har kontrollerats, likaså har utdrag ur belastningsregistret gjorts. Alla barnvakter i vårt nätverk har också genomfört olika utbildningar i både säkerhetsåtgärder och hur de kan förhindra olyckor.

Förmånligt pris på våra barnvakter i Linköping
Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra barnvakt. Med förhoppningen att ni ska hitta en personlig barnvakt som fungerar för alla möjliga upplägg och behov som kan dyka upp i familjelivet, erbjuder vi en första prova-på-träff med den utvalda barnvakten. Det är en möjlighet för er och barnet att känna av hur det fungerar mellan er, och säkerställa att det är en bra matchning. Därefter erbjuder vi alla våra upplägg från det förmånliga priset, 149kr/timmen. Genom att anställa en barnvakt i Linköping genom myNanny slipper ni fundera över allt förarbete, barnvaktsförsäkringar och löneutbetalningar. Du kan känna dig trygg med att anlita en barnvakt i Linköping genom oss.

Några populära upplägg för barnvakt Linköping är just nu:

 1. Barnvakt Linköping dagtid
 2. Barnvakt Linköping hämtning & lämning
 3. Barnvakt Linköping kvällar och helger
 4. Barnvakt Linköping heltid / deltid
 5. Barnvakt Linköping akut
 6. Barnvakt Linköping bröllop / event

Vi rekommenderar även

Känner ni att ni utöver en barnvakt även hade behövt läxhjälp till ert barn, kan vi på myNanny rekommendera Allakandos läxhjälp i Linköping. Deras studiecoacher hjälper barn och elever att hitta studieglädjen och motivationen, men också att förbättra självförtroendet. Allakandos läxhjälp ger ditt barn de bästa förutsättningarna inför högre skolnivåer. Allakando har studiecoacher för alla åldrar och i alla ämnen!

Hitta Barnvakt Linköping
Kontakta