Nanny Linköping

Få hjälp av en barnvakt i Linköping

Trygg & säker barnpassning med certifierade barnvakter
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Få en handplockad barnvakt i Linköping efter dina behov

Våra barnvakter i Linköping har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver regelbunden hjälp med hämtning/lämning eller om du behöver en barnvakt vid behov.

Nanny, barnpassning, barnflicka, barnvakt i Linköping

En barnvakt i Linköping från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Vi har alltid trygghet och säkerhet i fokus för vår barnpassning. Alla våra barnvakter i Linköping har genomgått en gedigen bakgrundskontroll och en djupgående rekryteringsprocess.

HLR- och säkerhetsutbildad

På myNanny lägger vi stor vikt på att alla barnvakter är utbildade. Detta innebär att alla våra barnvakter bland annat måste vara certifierade i hjärt- & lungräddning för barn och utbildade i pedagogik.

Handplockad efter era behov

Våra barnpassningsspecialister handplockar en nanny åt er utifrån era behov, önskemål och tillgänglighet. Utöver detta fokuserar vi på att barnvakten även ska passa ditt barns personlighet och intressen.

Tove nanny

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Evelina nanny

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade nanny

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin nanny

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa nanny

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med er barnvakt i Linköping

 • 1 Första kontakt 💬

  Be om ett gratis prisförslag för en barnvakt i Linköping eller kontakta oss direkt på 0775-888008.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  Vi presenterar barnvakten vi valt efter just era behov. Sedan bokar vi in en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Träffa er nya barnvakt och säkerställ att allting känns bra. Ni fortsätter bara med barnpassningen om ni är nöjda.

Hitta nanny i Linköping från myNanny
Hitta nanny i Linköping från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Upplägg för barnpassning i Linköping från 149 kr/t

Hjälp med hämtning/lämning

Avsluta arbetsdagen i lugn och ro medan er nanny tryggt hämtar ditt barn från förskolan eller skolan. Barnvakten fortsätter att leka och ha en rolig stund tillsammans med barnet tills du kommer hem. De kan även förbereda en enklare måltid.

Regelbunden barnpassning

Ett av de mest populära uppläggen för en barnvakt i Linköping är vår regelbundna barnpassning. Det upplägget ger dig barnpassning en eller flera gånger i veckan. Du kan även kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning.

Barnvakt i Linköping vid behov

Har du ett event som du verkligen vill gå på eller längtar du efter en romantisk dejtkväll med din partner? Vi kan ordna en personlig barnvakt i Linköping som kan rycka in när du behöver det.

En barnvakt på heltid eller deltid

Vi har trygga barnvakter i Linköping för alla tider, behov och scheman. Med myNanny kan ni alltså få en barnvakt på heltid eller deltid – en eller flera dagar i veckan. Vår barnpassning finns även tillgängligt på nätter, kvällar och helger.

Bröllop och event

Att anlita en barnvakt i Linköping till bröllop eller event är ett utmärkt sätt att skapa en avslappnad och oro-fri atmosfär för både dig och dina gäster. Njut av dagen i vetskapen att barnen är i trygga händer och väl omhändertagna.

Nannies som kan olika språk

Vi har ett brett nätverk av barnvakter som kan massor av olika språk. Vare sig du behöver en barnvakt som är flytande i engelska eller om du vill ha en nanny som kan ditt modersmål, kan vi matcha dig med en barnvakt som passar dina önskemål.

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om våra barnvakter i Linköping

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor och svar om våra barnvakter i Linköping


Var i Linköping kan jag få en barnvakt?

Vi finns i hela Linköping! Det betyder att vi kan personligt matcha dig med en barnvakt i Linköping oavsett vart du bor. Vi finns i områden såsom Innerstaden, Berga, Linghem, Skäggetorp och Stångebro.

Vad kostar en barnvakt i Linköping?

Med RUT-avdraget kostar vår professionella barnpassning från 149 kr/t – helt oberoende av vilket upplägg du väljer eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset kan påverkas av faktorer såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Får jag alltid samma barnvakt?

Du får alltid samma barnvakt med myNanny. När vi väljer ut en barnvakt åt dig så håller vi alltid ditt önskade upplägg och schema i åtanke.

Hur utbildar ni era barnvakter?

Vi väljer endast att anställa de bästa möjliga barnvakterna i Linköping. Alla potentiella barnvakter genomgår en rad olika intervjuer, bakgrundskontroller, utbildningar och certifieringar i bland annat hjärt- och lungräddning för att de ska kunna ge riktigt bra barnpassning. Efter varje barnpassningstillfälle måste både barnvakten och familjen skicka in en rapport, så att vi kan säkerställa att allting går som det ska. Du kan läsa mer om våra barnvakter här.

Vilka tider finns era barnvakter i Linköping tillgängliga?

Vi har ett brett nätverk av nannies i Linköping och därför kan vi erbjuda barnpassning oavsett vilka tider och dagar du behöver hjälp. Vi har barnvakter som är tillgängliga på dagtid, nattid och helger.

Mer om vår professionella barnpassning i Linköping


Hitta en barnvakt Linköping

Vårt mål är att vi ska kunna erbjuda de bästa barnvakterna i Linköping. Därför lägger vi stor vikt vid att endast rekrytera barnvakter som har dokumenterad erfarenhet av barnpassning och som är riktigt duktiga på att ta hand om barn. Alla barnvakter i vårt nätverk har även genomfört olika utbildningar i exempelvis säkerhet och riskhantering för barn.

myNanny sköter allt administrativt arbete såsom lön, utbildning och försäkring, så att du istället kan fokusera på att lära känna din barnvakt. Vi gör processen för att hitta en barnvakt i Linköping smidig och enkel!

Så fungerar din första prova-på-träff

För att säkerställa att du får en barnvakt som passar just din familj, erbjuder vi en första prova-på-träff med er handplockade barnvakt i Linköping. Det är den perfekta möjligheten för er att lära känna er nanny och se om det är en bra matchning. Om du inte känner dig 100% nöjd så kan vi självklart hitta en barnvakt i Linköping som passar er bättre.

Trygghet och säkerhet i fokus

Alla våra barnvakter genomgår en lång urvalsprocess, där endast de bästa och mest lämpade kandidaterna går vidare och matchas med familjer. Barnvakterna ska ha ett godkänt utdrag ur belastningsregistret, likaså ska deras tidigare erfarenheter kontrolleras. Här kan du läsa mer om våra barnvakter!

Barnpassning i hela Linköping

Vi finns i alla delar av Linköping med omnejd: Berga, Djurgården, Ekholmen, Ekkällan, Garnisonen, Gottfridsberg, Hackefors, Hejdegården, Hjulsbro, Stockholm, Innerstaden, Johannelund, Jägarvallen, Kallerstad, Lambohov, Mjärdevi, Ramshäll, Ryd, Skäggetorp, Tallboda, Tannefors, Tornby, Ullstämma, Vasastaden, Vidingsjö, Vimanshäll, Västra Valla och Östra Valla.

Över 15 års erfarenhet med barnpassning

myNanny grundades 2007 och sedan dess har vi hjälpt många familjer i Linköping till en enklare och stressfri vardag. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och kan stolt säga att vi årligen hjälper tusentals familjer att hitta en professionell nanny.

Kom igång med en professionell nanny i Linköping

Är du intresserad av vår barnpassning i Linköping? Det är enkelt att komma igång! Hör av dig till en av våra barnpassningsspecialister för att få mer information om hur vi kan lösa livspusslet åt dig och din familj.

Du kan kontakta oss på 0775 88 80 08 eller fyll i vårt formulär. Vi hör vi av oss så snart som möjligt!

Få gratis prisförslag