Barnvakt Umeå

Barnvakt i Umeå

Lös livspusslet med en trygg och personlig barnvakt i Umeå. Börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 års

Erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Umeå för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Umeå med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Umeå

En nanny i Umeå från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter väljs ut genom noggranna bakgrundskontroller och omfattande intervjuer. Endast en liten andel av de många sökande anställs.

HLR- och säkerhetsutbildad

Våra barnvakter i Umeå är utbildade i pedagogik såväl som hjärt- och lungräddning. Därför är barnen trygga samtidigt som de får en rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er är handplockad för att matcha just er familj. Det gäller allt från era barns personlighet och till ålder.

Tove barnvakt Umeå

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Umeå med Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnpassning Umeå

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Umeå

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Umeå

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Umeå

 • 1 Första samltalet 💬

  Vi vill gärna förstå era behov och önskemål. Kontakta oss på 0775-888008 för att berätta mer!

 • 2 Vi väljer ut en barnvakt 💁

  Vi matchar er med en nanny som passar just er familj. Efter detta kan ni boka in ett första möte.

 • 3 Första träff 👋

  Nu kan ni träffas i verkligheten och känna efter så att allt känns bra. Om ni av någon anledning känner er osäkra matchar vi er med en annan nanny!

Hitta nanny i Umeå från myNanny
Hitta nanny i Umeå från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Umeå från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Umeå

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Umeå

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Umeå

Hämtning/lämning med er nanny

Avrunda jobbdagen utan stress för att hämta barnen på förskolan eller skolan. Vi har en barnvakt som hjälper dig – oavsett var i Umeå ni bor. Du kan känna dig trygg med att er nanny hämtar på förskolan och leker med barnen tills ni är hemma.

Regelbunden barnpassning i Umeå

För många familjer är regelbunden barnpassning en bra lösning. Att ha en barnvakt som stöttar er en eller flera gånger i veckan kan minska stressen mellan arbete och skola, samt frigöra mer tid för familjen att spendera tillsammans. Det är även möjligt att kombinera barnpassning med hämtning och lämning, för en ännu smidigare vardag.

Barnvakt i Umeå vid behov

Ta chansen att gå på det där evenemanget eller få kvalitetstid med din partner. Vi matchar er med en pålitlig nanny i Umeå som ni känne er trygga med.

Nanny i Umeå heltid/deltid

Behöver ni hjälp av en barnvakt för att förenkla er vardag? Vi hjälper er med barnpassning som passar era behov, både dagar och kvällar. Oavsett om ni letar efter en barnvakt för en resa eller medan ni väntar på en förskoleplats.

Barnpassning på bröllop/event

Njut av bröllop och evenemang utan bekymmer, vi sköter barnpassningen. Vi kan hjälpa er med flera barnvakter som hjälper till med barnen på evenemang. Detta gör att ni kan vara närvarande på de viktiga ögonblicket för nära och kära, och vara trygga med att era barn är i trygga händer.

Nanny som talar särskilda språk

Vill ni ha en barnvakt som talar engelska eller ert modersmål? Vi matchar er med en barnvakt som uppfyller era önskemål och behov. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa er!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Umeå

En personlig barnvakt i Umeå för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Umeå

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Umeå?

Vi är väldigt måna om att ha trygga barnvakter. Därför gör vi noggranna bakgrundskontroller på er barnvakt i Umeå. Vi granskar belastningsregister och eventuell historik i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er barnvakt är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering.

Hur utbildas era barnvakter i Umeå?

För ni ska kunna känna er trygga med våra barnvakter genomgår alla våra barnvakter gedigna utbildningar. Varje nanny blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor. En utbildad nanny inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå.

Vad kostar det med barnvakt i Umeå?

Alla våra upplägg för barnvakt Umeå börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt Umeå för barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnvakt Umeå för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Prisen för uppläggen kan skilja sig, kontakta oss för att få ett prisförslag!

Var i Umeå kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Umeå såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt oavsett om ni bor centralt i Umeå eller i en mindre ort, som till exempel: Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden.

När kan er nanny i Umeå hjälpa till?

Våra barnvakter kan hjälpa till alla tider på dynget och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Våra barnvakter är tillgänliga över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. En barnvakt från myNanny kan också sova över om det behövs. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta också möjligt, allt handlar helt enkelt om vad ni behöver. Vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta för att ni ska få ihop livspusslet.

Hur gör jag för att få en barnvakt i Umeå?

Det är väldigt smidigt att hitta en barnvakt Umeå från myNanny. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal vill vi förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten just för er, som ni sedan får lära känna på en prova-på-träff.

Hitta en trygg och erfaren barnvakt i Umeå

Vi hjälper er att hitta barnvakt i Umeå

Att leta efter en barnvakt i Umeå ska vara lätt och säkert. Vi tar tid på oss att välja ut de bästa barnvakterna. Först pratar vi med dem, kollar deras bakgrund och ser till att allt stämmer. Vi ser till att bara de som är riktigt bra blir våra barnvakter. De lär sig också hur man tar hand om barn på bästa sätt, till exempel vad man ska göra om något händer. Med myNanny behöver ni inte oroa er för att barnvakten inte har försäkring – det har alla våra barnvakter! Vi vill att ni ska känna er trygga när ni väljer barnvakt hos oss i Umeå.

Flexibla upplägg som passar dig

Våra tjänster passar perfekt för många familjer i Sverige eftersom vi gör det enkelt för er. Oavsett vad ni behöver hjälp med, finns våra barnvakter redo. De kan ta hand om era barn när ni behöver, vare sig det är att skjutsa dem till och från aktiviteter, vara där regelbundet eller bara ibland. Med myNanny blir allt lite lättare. Barnen får en ny kompis som de kan ha kul med, och föräldrar får hjälp så att allt känns mindre stressigt.

Få gratis prisförslag