Barnvakt Umeå

 • Få en trygg barnvakt i Umeå med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Umeå från myNanny?

 • Barnvakt Umeå

  1 Kontrollerad och utbildad nanny i Umeå

  En barnvakt från myNanny i Umeå genomgår alltid tester, intervjuer, bakgrundskontroller och utbildningar i HLR och säkerhet. Allt för en trygg barnpassning!

 • Barnvakt Umeå

  2 Barnpassning i Umeå för era behov

  Er barnvakt i Umeå blir alltid personligt matchad utefter ert behov. Vi finns både centralt i Umeå men även utanför i närliggande orter!

 • Barnvakt Umeå

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Med myNanny i Umeå börjar ni alltid med en första prova-på-träff. Vår hjälp er giltig för RUT-avdraget och ger även er nanny en trygg anställning!

Trygg barnpassning Umeå:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Första samtal

  Vi vill gärna veta mer om hur vi kan hjälpa er. Ring oss direkt så kan vi komma igång! 0775-888008

 • Steg 2 Er nanny väljs ut

  Vi hittar nu en personlig barnflicka som passar ert behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Första prova-på-träff

  Ni träffar er barnvakt på ett första prova-på-möte. Är ni inte nöjda hittar vi på myNanny i Umeå alltid en ny!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Vad kostar barnbassning i Umeå?

Priserna för barnvakt i Umeå börjar från 149 kr efter RUT-avdraget. Vi erbjuder en trygg nanny vid exempelvis sporadiska tillfällen, på heltid eller på deltid – ni har samma pris oavsett när ni har barnvakt!

barnvakt umeå recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Kontakta oss för att matchas med en certifierad barnvakt i Umeå!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Umeå

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Umeå?

Vi är väldigt måna om att ha trygga barnvakter. Därför gör vi ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Umeå som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi granskar belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er barnvakt är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Ring in till oss om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Umeå! 0775-888008.

Hur utbildas era barnvakter i Umeå?

För att erbjuda trygg barnpassning för hela familjen genomgår alla våra barnvakter gedigna utbildningar. Varje nanny blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor för att se till att miljön blir så säker som möjlig. En utbildad nanny inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny, slå oss en signal på 0775-888008.

Vad kostar det med en barnvakt i Umeå? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Umeå börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt i Umeå på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Umeå för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Var i Umeå kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Umeå såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Umeå oavsett om ni bor centralt i Umeå eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden.

När kan er nanny i Umeå hjälpa till?

Vi kan hjälpa till med en barnvakt alla tider på dygnet och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Våra barnvakter kan passa över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. En barnvakt från myNanny kan också sova över om det behövs. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Kontakta oss gärna på: 0775-888008 om ni har fler funderingar kring barnpassning i Umeå från myNanny!

Hur gör jag för att få en barnvakt i Umeå?

Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta en barnvakt i Umeå från myNanny. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Ring in till oss för att komma igång direkt 0775-888008.

Hitta Barnvakt Umeå

Trygga och erfarna barnvakter i Umeå

Hitta din barnvakt i Umeå idag

Att anlita en barnvakt i Umeå ska vara både enkelt och kännas tryggt. Att hitta en barnvakt i Umeå kan kännas svårt att genomföra privat. Genom att anlita en barnvakt genom myNanny slipper du förarbetet, och istället hjälper vi till att matcha er med en barnvakt som genomgått vår långa urvalsprocess och som möter era önskemål och behov. Vår gedigna urvalsprocess tar ut de allra bästa och mest lämpade kandidaterna, genom att titta på deras tidigare erfarenheter, genomföra intervjuer och tester. Givetvis gör vi också utdrag ur belastningsregistret. Därefter utbildas barnvakterna, för att lära sig säkerhetsåtgärder, bl.a. hur de förhindrar och hanterar olyckor. De utbildas också i kommunikation med barn och hur de kan skapa en positiv och trygg miljö.

Som en extra försäkring erbjuder vi ett första prova-på-tillfälle med en barnvakt i Umeå, där ni inte binder upp er till något mer än att träffa er barnvakt en enda gång. Under mötet ges hela familjen möjligheten att träffa, lära känna och känna av hur den utvalda barnvakten fungerar med er familj – allt för att ni ska känna er trygga med valet av myNanny.

Några populära upplägg för barnvakt Umeå är just nu:

 1. Barnvakt Umeå dagtid
 2. Barnvakt Umeå hämtning & lämning
 3. Barnvakt Umeå kvällar och helger
 4. Barnvakt Umeå heltid / deltid
 5. Barnvakt Umeå akut
 6. Barnvakt Umeå bröllop / event

 

Hitta Barnvakt Umeå
Kontakta