Personliga, roliga, trygga

Våra barnvakter

Alla våra barnvakter har dokumenterad erfarenhet av barn i den ålder de passar. Många har pedagogisk bakgrund i form av arbete inom t.ex. förskola, barnpassning eller som au pair. Samtliga är noga bakgrundskontrollerade och säkerhetsutbildade i t.ex. HLR för barn.

Få gratis prisförslag

Så handplockar vi den bästa barnvakten för er

 • 1 Intervju och bakgrundskontroll

  Bland tusentals sökande väljs de bästa ut. De genomgår intervjuer och behöver ha verklig erfarenhet av barnpassning. Vi gör även branschens sannolikt mest gedigna bakgrundskontroll.

 • 2 Utbildning och certifiering

  Därefter utbildas barnvakten i allt från säkerhet och HLR för barn till den bästa pedagogiken. Att bli certifierad innebär att kunna säkerställa såväl maximal säkerhet som en rolig upplevelse för era barn!

 • 3 Personlig matchning

  Vi handplockar varje barnvakt baserat på era behov. Er barnvakt är personlig och utvald för att passa såväl era barns intressen, personlighet och ålder som era behov av exempelvis tillgänglighet.

Träffa några av våra barnvakter

Hej! Till vardags arbetar jag som förskollärare och på min fritid umgås jag med min egen familj och vänner. Jag arbetar dessutom på myNanny då jag verkligen tycker om att arbeta med barn – då får min kreativa och lekfulla sida komma fram!

Nayade

Förskolepedagog

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar eller hjälper familjer med barnpassning så ägnar jag fritiden åt musik och dans. Det som gör mig till en bra barnvakt är min lekfullhet och kreativitet tillsammans med barnen men även att jag är lugn och trygg.

Evelina

Går sista året på gymnasiet

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogrammet. Min dröm är att få arbeta med barn även inom läkaryrket. Det ger mig otroligt mycket energi att få umgås med barn i alla åldrar, därför älskar jag också att arbeta hos myNanny!

Tove

Studerar till läkare

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser på fysioterapeutprogrammet. När jag inte studerar eller hjälper familjer med barnpassning, tränar jag en hel del och tycker om att gå promenader. Vad som gör mig till en bra barnvakt är mitt ansvarstagande och kreativitet.

Elin

Studerar till fysioterapeut

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla och viljestyrka. Som person är jag engagerad och inte rädd för att lära mig nya saker. Jag gillar att hjälpa människor och tycker även det är viktigt när man hjälper varandra. Jag är även social och älskar att prata och se nya ansikten.

Olsa

Går andra året på gymnasiet

5 steg: Så utbildas och kontrolleras våra barnvakter

Steg 1: Ansökan

Varje år söker tusentals barnvakter jobb hos myNanny. Endast de med erfarenhet av att hantera barn i relevanta åldrar, tillsammans med många andra hårda krav, kallas till intervju.

Steg 2: Intervju

Den sökande barnvakten träffar en av våra erfarna rekryterare för en grundlig intervju. Fokus är på att avgöra hur erfaren och ansvarstagande barnvakten är. Viktigt är också att barnvakten har rätt personlighet, så att barnen får rolig och trygg barnpassning! Givetvis kontrolleras legitimation under intervjun.

Steg 3: Bakgrundskontroll

Vi på myNanny är stolta över att genomföra branschens sannolikt mest utförliga bakgrundskontroll.

Det innebär att vi inte bara tittar på informationen som ett utdrag ur belastningsregistret ger, där endast en viss typ av förseelser syns.

Istället tittar vi på all information som finns i det svenska rättssystemet. Då kan vi se om barnvakten förekommer på någon punkt, oavsett vad det kan vara.

Detta är även en mer gedigen kontroll än vad de flesta förskolor och skolor gör. Vi är måna om att säkerställa största möjliga trygghet och gör därför detta grundliga arbete.

Steg 4: Barnvaktscertifiering

Barnvaktscertifieringen är framtagen tillsammans med vår pedagogikchef Alexander Astermark, leg. läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi kombinerar denna med vår egen pedagogiska erfarenhet, som en del av Allakando, som hjälper flest elever i Sverige med läxhjälp för alla åldrar.

I utbildningen säkerställer vi att barnvakten är rustad för att möta en stor bredd av situationer och dilemman och får verktyg för att hantera dessa. Givetvis får barnvakten även kunskap om exempelvis de roligaste lekarna och aktiviteterna!

Dessutom lär sig barnvakten allt från vilka förväntningar som finns på en i uppdraget, hur man kommunicerar på bästa sätt och rent praktiskt hur arbetet och rutinerna ser ut.

Certifieringen avslutas genom ett prov, som barnvakten måste klara för att kunna gå vidare.

Steg 5: HLR- och säkerhetsutbildning

Vår viktigaste del av utbildningen är givetvis barnens säkerhet och trygghet. Här lär sig barnvakten allt från omhändertagande av ett sjukt eller skadat barn, till hur man gör om barnet sätter i halsen. Utbildningen är anpassad så att barnvakten har kunskap om hur det skiljer sig åt beroende på barnets ålder.

Viktigt är givetvis också att förebygga olyckor, vilket även ingår i utbildningen.

Barnvakten testas praktiskt i sina färdigheter och endast när detta moment är godkänt kan en barnvakt bli certifierad. Det är också först då som barnvakten kan matchas med din familj.

Utbildningen följer rådande rekommendationer och regler och är liksom certifieringen framtagen tillsammans med Alexander Astermark, leg. läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

För barn i alla åldrar

Vi har trygga barnvakter med gedigen erfarenhet av alla åldrar, från spädbarn till skolålder.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Kontakta