Om myNanny

Bästa möjliga barnpassning för just din familj

Hej! Jag heter Sara Wångmar och är ansvarig för barnpassningen här på myNanny. Barn är det bästa som finns, men som många föräldrar vet är det guld värt att få hjälp av en nanny ibland!

När du får hjälp av oss, är det inte som att bara fråga grannen. Vi är ett av Sveriges största barnpassningsföretag och har under åren lärt oss att hitta precis rätt barnvakt för er familj. 

Det innebär att vi ser till att verkligen förstå er och era behov, för att sedan kunna presentera en riktigt bra barnvakt för er. Alla våra nannys är noga utvalda, kontrollerade och utbildade för att vara en så smidig och säker hjälp för er som möjligt. Dessutom har de goda villkor och en ordentlig anställning hos oss, vilket innebär att de får en riktig merit och arbetslivserfarenhet.

Vårt mål är att hjälpa er att lösa vardagspusslet på ett tryggt sätt. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi gärna mer!

Har du fler frågor?

Jag eller någon av mina kollegor berättar gärna mer. Ring 0775888008 eller kontakta oss här!

Sara på myNanny

2007

Vi grundades 2007 och är en av Sveriges mest erfarna aktörer.

2 000

Vi är över 2 000 eldsjälar i hela Sverige som kan hjälpa er.

5 000

Varje år hjälper vi över 5 000 familjer till en enklare vardag.

Vår certifiering
 Sara Wångmar berättar

Alla våra barnvakter genomgår först en gedigen intervju- och kontrollprocess. Därefter gör alla medarbetare en utbildning och certifiering för att säkerställa att ni får den bästa möjliga nannyn.

Under utbildningarna lär vi ut hur man förhindrar olyckor, hanterar allergier, utför hjärt- & lungräddning och många andra viktiga säkerhetsåtgärder.

Vi lär också ut hur man kommunicerar med barn, skapar en positiv miljö, hur man hittar på roliga lekar och hur man sköter kommunikationen med er som föräldrar.

Läs mer om våra barnvakter →

fpf icon top

Gör en intresseanmälan!

Fyll i formuläret, så återkommer vi inom kort

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag