Om myNanny

Fokus på det viktigaste: Att ni får en riktigt bra barnvakt
Mycket mer än barnpassning

När du får hjälp av oss, är det inte som att bara fråga grannen. Vi är ett av Sveriges största barnpassningsföretag och har under åren lärt oss att hitta precis rätt barnvakt för er familj. 

Det innebär att vi ser till att verkligen förstå er och era behov, för att sedan kunna presentera en riktigt bra barnvakt för er. Alla våra nannys är noga utvalda, kontrollerade och utbildade för att vara en så smidig och säker hjälp för er som möjligt. Dessutom har de goda villkor och en ordentlig anställning hos oss, vilket innebär att de får en riktig merit och arbetslivserfernhet.

Vårt mål är att hjälpa er att lösa vardagspusslet på ett tryggt sätt. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

Utbildningssession med några av våra 2 000 kollegor. Endast en liten andel av alla sökande får jobbet och vi ger dem sedan en ordentlig utbildning.
myNanny är rikstäckande och hjälper tusentals familjer i hela Sverige. Huvudkontoret (bild) ligger på Bangatan 1 i Lund, men vi finns i hela Sverige.
myNanny i siffror
2007

Vi grundades 2007 och är en av Sveriges mest erfarna aktörer.

2 000

Vi är över 2 000 eldsjälar i hela Sverige som kan hjälpa er.

5 000

Varje år hjälper vi över 5 000 familjer till en enklare vardag.

Vår certifiering
 Malin Hellberg berättar

Alla våra barnvakter genomgår först en gedigen intervju- och kontrollprocess. Därefter gör alla medarbetare en utbildning och certifiering för att säkerställa att ni får den bästa möjliga nannyn.

Under utbildningarna lär vi ut hur man förhindrar olyckor, hanterar allergier, utför hjärt- & lungräddning och många andra viktiga säkerhetsåtgärder.

Vi lär också ut hur man kommunicerar med barn, skapar en positiv miljö, hur man hittar på roliga lekar och hur man sköter kommunikationen med er som föräldrar.

Alla barnvakter genomgår en utbildning i säker barnpassning och certifieras i HLR för barn via vårt kvalitetssäkrade digitala utbildningsverktyg.
Malin Hellberg är vår ledande barnpassningsspecialist på myNanny. Som tvåbarnsmamma har hon själv stor personlig erfarenhet.
Team_mobile_aboutus Team_desktop_aboutus

Jobba med oss Bli en del av familjen!

Kontakta oss
Ring nanny, barnvakt, barnpassning, barnflicka, myNanny 0775 – 88 80 08

Öppet vardagar kl. 09-19

Lund: Bangatan 1

Stockholm: Sköldungagatan 7

Kontakta