0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Barnvakt i Borås

Trygg och personlig barnpassning i Borås med myNanny. Vi väljer ut en barnvakt som hela familjen kommer att älska! Beställ en gratis broschyr nedan.

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Hjälp att passa barnen med omnejd i Borås stad

Att en barnflicka eller nanny kommer hem till er, sporadiskt eller regelbundet skapar en stabilitet och lugn som annars är svårt att få som barnförälder. myNanny finns här för er! Klicka ovan beroende på om du söker en barnvakt eller om du själv söker jobb!

Att anlita en barnvakt i Borås via myNanny

När du anlitar en barnvakt i Borås via myNanny kan du vara säker på att du får en av de bästa i Sverige, vi på myNanny har nämligen Sveriges största nätverk av barnvakter. Våra barnvakter är dessutom inte bara barnvakter de är faktiskt certifierade och utbildade barnvakter inom branschen.

Tack vare vårt stora nätverk är chansen att vi hittar en barnvakt som passar in i just din familj väldigt hög. Er barnvakt kan dessutom ta hand om upp till tre barn samtidigt om tiderna är desamma för alla tre barnen, detta är väldigt bra för er som kanske har mer än bara ett barn och behöver lite extra hjälp att hinna med allt i vardagen.

Din barnvakt i Borås är utbildad inom olycksfall, de har kunskaper om allergier och de vet hur de ska skapa en trygg och glad miljö för ditt barn. Våra barnvakter är också väldigt bra på att kommunicera med föräldrarna till barnen de passar, detta för att undvika eventuella missförstånd.

Visste du att det är stor skillnad på hjärt- och lungräddning beroende på barnets ålder?

Är du av barnpassning i Borås ska du inte tveka med att kontakta oss. Vi erbjuder nämligen alltid en gratis prova – på – träff då du får träffa din nanny för att se hur er familj fungerar ihop med barnvakten. Detta är för att försäkra er om att ni får det bästa vi kan erbjuda. Personkemi är det absolut viktigaste.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Utnyttja RUT-avdraget för barnvakt i Borås

Barnpassning ingår i RUT-avdraget, vilket innebär att du kan få en professionell barnvakt i Borås till samma pris som om du skulle betala en privatperson direkt i handen. Med myNanny får du dessutom en barnvakt som är både certifierad, utbildad och försäkrad. En trygg och personlig barnvakt i Borås är vad alla stressade föräldrar förtjänar att ha.

myNanny tillsammans med två härliga barn

Gratis prova – på – träff med din barnpassare

Hos myNanny får ni alltid en gratis första träff med er barnvakt, ni får då chansen att se hur barnvakten vi valt ut fungerar ihop med er familj. Det är viktigt för oss att alla familjemedlemmar ska känna sig trygga med er barnvakt. Först efter denna första träff bestämmer ni er om ni vill fortsätta med barnpassningen eller inte. Mer om RUT, utbildning och certifiering av din barnvakt.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.