Tryggt, personligt & professionellt

Barnvakt Borås

Många vill ha barnen hemma och kontaktar oss just nu. Vi hjälper er även dagtid! Barnvakt i Borås – myNanny hjälper er familj med personlig, trygg barnpassning med en särskilt utvald nanny i Borås med omnejd. Finns för alla åldrar & tider.

Vi har utbildade barnvakter både centralt och exempelvis Dalsjöfors, Fristad, Göta, Norrby, Sandhult, Sjöbo, Trandared och Viskafors.

Varför väljer så många en barnvakt i Borås från myNanny?

 • 1 Trygg & utbildad nanny i Borås

  Alla barnvakter i Borås genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • 2 Barnpassning i Borås för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Borås. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • 3 RUT-avdrag & gratis första möte

  Prova gratis & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Borås vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Borås:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med ett gratis första möte!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Gratis första möte

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett kostnadsfritt första möte. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Borås

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnvakt Borås!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med ett gratis

första möte med er

barnvakt

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Gratis första möte
Ring (vard. 09-19)

Mer on myNanny

Utnyttja RUT-avdraget för barnvakt i Borås

Karolina Eng, Barnpassningsspecialst

Själv tvåbarnsmamma till sönerna
Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Borås

⭐ Är vår barnvakt i Borås personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Borås får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Borås för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett gratis första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Borås och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Borås för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Borås?

Våra barnvakter finns i hela Borås såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Borås eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Dalsjöfors, Fristad, Göta, Norrby, Sandhult, Sjöbo, Trandared och Viskafors. Kontakta oss nu för ett gratis första möte med er barnvakt Borås!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Borås?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Borås. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Borås. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Borås? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Borås börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Borås för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Borås med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Trygg barnvakt i Borås från myNanny, utvald för er familj

Hjälp att passa barnen med omnejd i Borås stad

Att en barnflicka eller nanny kommer hem till er, sporadiskt eller regelbundet skapar en stabilitet och lugn som annars är svårt att få som barnförälder. myNanny finns här för er! Klicka ovan beroende på om du söker en barnvakt eller om du själv söker jobb!

När du anlitar en barnvakt i Borås via myNanny kan du vara säker på att du får en av de bästa i Sverige, vi på myNanny har nämligen Sveriges största nätverk av barnvakter. Våra barnvakter är dessutom inte bara barnvakter de är faktiskt certifierade och utbildade barnvakter inom branschen.

Tack vare vårt stora nätverk är chansen att vi hittar en barnvakt som passar in i just din familj väldigt hög. Er barnvakt kan dessutom ta hand om upp till tre barn samtidigt om tiderna är desamma för alla tre barnen, detta är väldigt bra för er som kanske har mer än bara ett barn och behöver lite extra hjälp att hinna med allt i vardagen.

Din barnvakt i Borås är utbildad inom olycksfall, de har kunskaper om allergier och de vet hur de ska skapa en trygg och glad miljö för ditt barn. Våra barnvakter är också väldigt bra på att kommunicera med föräldrarna till barnen de passar, detta för att undvika eventuella missförstånd.

Visste du att det är stor skillnad på hjärt- och lungräddning beroende på barnets ålder?