Barnvakt Malmö

Barnvakt Malmö

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Malmö – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Malmö för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Malmö med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan ta hand om såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Nanny Malmö

En nanny i Malmö från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla våra barnvakter i Malmö utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema till era barns personlighet och ålder.

Tove barnvakt i Malmö

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Evelina barnvakt i Malmö

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnvakt i Malmö

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt i Malmö

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Malmö

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt Malmö

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi hittat den perfekta barnvakten för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten. Därefter kan ni boka en tid för en första träff.

 • 3 Första träff 👋

  Nu får ni lära känna er barnvakt och stämma av så allt känns bra. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny från myNanny i Malmö
Hitta nanny från myNanny i Malmö

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Malmö från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Malmö

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Malmö

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Malmö

Hämtning/lämning med barnvakt Malmö

Att kunna avsluta dagen är ovärderligt för många familjer. Med en barnvakt Malmö som hämtar och lämnar på förskolan eller skolan, kan du både hinna med ditt arbete och ha full energi och fokus när du kommer hem.

Regelbunden barnpassning i Malmö

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt i Malmö är regelbunden barnpassning, ofta en eller flera gånger per vecka. Få mer tid till träningen eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt Malmö vid behov

Få en barnvakt som kan rycka in när det behövs, exempelvis inför en dejtkväll med din partner eller ett event. Vi ordnar en personlig barnvakt i Malmö som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny i Malmö heltid/deltid

Oavsett om du inväntar en förskoleplats eller om du helt enkelt bara behöver en hjälpande hand i vardagen, så kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter.

Hitta barnvakt för bröllop/event

Vi erbjuder barnpassning så att ni kan komma i väg när det räknas. Något som är mycket populärt är att ha minst en barnvakt som tar hand om barnen under själva eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny i Malmö för de allra flesta behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Malmö

En personlig barnvakt i Malmö för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Malmö

Var i Malmö kan jag få en barnvakt?

Vi erbjuder barnpassning i hela Malmö, så våra barnvakter kan hjälpa till oavsett var du bor. Det innebär att vi exempelvis finns i Bunkeflo, Fridhem, Rosengård, Husie, Hyllie, Klagshamn, Kroksbäck, Limhamn, Lindängen, Oxie och Ribersborg. Vi finns även i alla stadsdelar, såsom Davidshall, Gamla Väster, Centrum, Slussen, Rörsjöstaden, Slottstaden, Fridhem, Bellevue, Djupadal, Värnhem, Södervärn och många fler.

Vad kostar barnvakt i Malmö?

Alla priser för en nanny i Malmö börjar från 149 kr/t med RUT avdrag, oavsett upplägg och vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för vår barnpassning i Malmö kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du behöver hjälp. Kontakta oss för ett gratis prisförslag på en barnvakt Malmö!

Har jag samma nanny i Malmö varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att hitta en trygg barnvakt i Malmö åt din familj som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi är väldigt måna om att ha trygga nannies i Malmö. Alla som söker till barnvakt Malmö genomgår bland annat tester, intervjuer och obligatorisk certifiering i bland annat hjärt- och lungräddning för barn.

Innan du sätter igång med barnpassningen får du dessutom lära känna din barnvakt på en första träff, utan bindning.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny i Malmö?

Vi har ett brett nätverk av barnvakter i Malmö, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Malmö som kan jobba såväl på dag- och nattetid som på helger.

Jag vill jobba som barnvakt i Malmö, hur gör jag?

Vad kul att du vill bli barnvakt hos oss! Du kan läsa mer om våra jobb här.

myNanny har hjälpt familjer i Malmö sedan 2007

Så väljer vi ut er barnvakt Malmö

När du kontaktar oss, startar vi omedelbart processen att matcha er med en personlig barnvakt i Malmö. Våra specialister väljer noggrant ut en barnvakt baserat på faktorer som var ni bor i Malmö, frekvensen av behov för barnpassning, och hur väl barnvakten kommer att passa er på ett personligt plan. För oss är det av yttersta vikt att ni får en barnvakt som hela familjen kommer att trivas med. Därför erbjuder vi alltid en första träff!

Trygg och säker barnvakt Malmö

Det är viktigt att din familj kan känna er trygga och säkra när ni tar hjälp utav en barnvakt Malmö. Vi på myNanny har vi ett stort nätverk av nannies. Våra barnvakter är noggrant utvalda, har blivit certifierade och är försäkrade. Barnvakterna har dessutom fått genomgå en utbildning i HLR och olycksfallsutbildning.

RUT avdrag för barnpassning i Malmö

Genom att dra nytta av RUT-avdraget för barnpassning kan ni få en nanny från endast 149 kr/timmen. I detta pris ingår certifiering, utbildning, försäkring och coachning från våra barnpassningsspecialister. Dessutom får barnvakten starka meriter, omfattande arbetslivserfarenhet och en vit lön. Med andra ord möjliggör RUT-avdraget att barnpassning blir mycket prisvärd, samtidigt som ni erhåller en professionell och pålitlig barnvakt i Malmö som är skräddarsydd för era specifika behov.

Vår noggranna rekryteringsprocess

För att säkerställa att alla våra barnvakter i Malmö är kvalificerade genomgår de en noggrann urvalsprocess. Endast ett begränsat antal barnvakter väljs ut för samarbete. Rekryteringsprocessen inkluderar insamling av referenser, djupintervjuer, bakgrundskontroller och utbildningar. Alla dessa steg tas för att säkerställa att du känner dig trygg och förtroendeingivande med din valda barnvakt.

Mer om myNanny i Malmö

Vi har 15 år erfarenhet av barnpassning i Malmö och hjälper årligen tusentals familjer. Idag hjälper vi årligen tusentals familjer genom att erbjuda trygg barnpassning i Malmö med våra duktiga barnvakter, vilket gör oss till ett av Sveriges största barnpassningsföretag.

Vi rekommenderar även läxhjälp

Känner ni att ni utöver en barnvakt även hade behövt läxhjälp till ert barn, kan vi på myNanny rekommendera Allakandos läxhjälp i Malmö. Allakando har studiecoacher för alla åldrar och i alla ämnen!

Få gratis prisförslag