Barnvakt Örebro

Barnvakt i Örebro

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Örebro. Börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 års

Erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Örebro för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Örebro med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Örebro

En nanny i Örebro från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Våra barnvakter i Örebro utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema, till era barns personlighet och ålder.

Tove barnvakt Örebro

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Örebro med Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnpassning Örebro

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Örebro

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Örebro

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Örebro

 • 1 Första samtalet 💬

  Vi vill gärna förstå vad ni har för behov och önskemål. Kontakta oss direkt på

  0775-888008 för att få hjälp. 

 • 2 Vi väljer ut en nanny 💁

  Vi matchar er med en barnvakt som passar just er familj. Därefter kan ni boka in ett första möte och träffa varandra.

 • 3 Första mötet 👋

  Nu får ni träffa er nanny och känna av så att allt känns bra. Ni behöver bara fortsätta om ni är säkra! 

Hitta nanny i Örebro från myNanny
Hitta nanny i Örebro från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Örebro från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Örebro

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Örebro

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Örebro

Hämtning/lämning med er nanny

Avsluta jobbdagen med lugn och ro, utan stress för att hämta från skolan eller förskolan i tid. Oavsett var ni bor har vi en barnvakt i Västerås som kan hjälpa er med hämtning och lämning. Barnen är i goda händer med er barnvakt tills ni kommer hem, som leker och pysslar med dem.

Regelbunden barnpassning i Örebro

För många familjer är regelbunden barnpassning ett smidigt upplägg, där er barnvakt hjälper er en eller flera gånger per vecka. Slipp stress mellan jobb och skola, få mer tid för varandra. Kombinera gärna barnpassning med hämtning och lämning!

Barnvakt i Örebro vid behov

Få chansen att gå på det där evenemanget eller ta tid för din partner med en date night. Vi matchar er med en personlig barnvakt i Örebro som ni känner er trygga med.

Nanny i Örebro heltid/deltid

Letar ni efter en barnvakt för att få ihop vardagen? Vi erbjuder skräddarsydd barnpassning som passar era behov, både dagar och kvällar. Oavsett om ni behöver en barnvakt för en affärsresa eller medan ni väntar på förskoleplats.

Barnpassning på bröllop/event

Låt oss ta hand om era barn när ni firar bröllop eller går på ett event. Vi kan även erbjuda flera barnvakter som deltar på evenemanget. På så sätt kan ni fokusera på era nära och käras viktigaste ögonblick, medan ni är trygga med att era barn blir omhändertagna av pålitliga barnvakter.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar engelska eller ert modersmål? Vi kan matcha er med en barnvakt som uppfyller era specifika språkliga önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Örebro

En personlig barnvakt i Örebro för hela Örebro

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Örebro

Är vår barnvakt i Örebro personlig för vår familj?

Absolut, er är personlig. Alla som behöver hjälp med barnpassning i Örebro får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnvakt dels genom att vi presenterar er – då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor eller hitta en ny nanny i Örebro för er familj.

När vi väl har hittat den perfekta barnvakten i Örebro, får ni träffa er barnvakt för en prova-på-träff utan bindning. Det brukar vara ett bra tillfälle för att lära känna er barnvakt och för att barnen ska få möjlighet att skapa en riktigt fin kontakt.

Var finns myNanny barnvakt i Örebro?

Våra barnvakter finns i hela Örebro såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning och hitta barnvakt oavsett om det gäller centralt i Örebro eller långt utanför. Vi har barnvakter i bland annat: Almby, Haga, Adolfsberg, Holmen, Lundby, Norrby, Oxhagen, Rynninge, Tybble, Vivalla och Örnsro.

Hur gör jag för att få en barnvakt i Örebro?

Första steget är ett inledande samtal om er familjs särskilda behov för en barnvakt Örebro, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er när ni behöver hjälp med barnpassning. Vi har barnvakter i hela Sverige och givetvis har vi även barnvakter i Örebro.

Vad kostar det med barnvakt Örebro?

Alla våra upplägg fö barnvakt Örebro börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid eller på kvällar och helger.

myNanny har hjälpt familjer i Örebro sedan 2007

En barnvakt Örebro som passar er familj

Er barnvakt ska matcha hela familjen. Livsstil och personlighet är viktigt när vi hittar en barnvakt i Örebro. Genom en första träff med er barnvakt så kan ni känna efter, om det mot förmodan inte skulle kännas bra hittar vi en ny barnvakt som passar er.

Så väljer vi ut er nanny i Örebro

Alla våra barnvakter har genomgått en lång urvalsprocess, där endast de bästa väljs ut. Urvalsprocessen består bland annat av intervjuer, bakgrundskoll och utdrag ur belastningsregistret. Barnvakterna har också genomfört säkerhetsutbildningar för att lära sig hantera och förhindra olyckor, allergier och hjärt- och lungräddning. Som förälder ska ni känna att ni lämnar barnet i trygga händer med er barnvakt i Örebro.

Få gratis prisförslag