Barnvakt

Hitta en trygg barnvakt

Lös livspusslet med en trygg, utbildad och personlig barnvakt – börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Få en personlig barnvakt

Vi matchar din familj med noga utvald och utbildad personlig barnvakt – som gör barnpassningen både rolig och trygg. Få hjälp med exempelvis hämtning och lämning, regelbunden barnpassning eller barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar.

Barnvakter

En barnvakt från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Först behöver våra barnvakter genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen får både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Barnvakten vi väljer för er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Barnvakt Tove

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnvakt Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Barnvakt Nayade

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Barnvakt Elin

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Barnvakt Olsa

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008.

 • 2 Er barnvakt väljs ut 💁

  När vi matchat er med precis rätt barnvakt, presenterar vi den utvalda barnvakten för er.

 • 3 Första träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är 100% nöjda med er utvalda barnvakt!

Barnvakt myNanny
Barnvakt myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin barnvakt

 • Recension barnvakt från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin barnvakt

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin barnvakt

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om en barnvakt från myNanny

Det viktigaste är att ni får en riktigt bra barnvakt

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om våra barnvakter

Vart kan jag hitta en barnvakt från myNanny?

Vi är ett av Sveriges största företag för barnpassning och kan därför hitta den perfekta barnvakten åt dig vart du än bor. Hos oss kan du få hjälp oavsett om du vill ha en barnvakt i Stockholm eller om du bor långt ut på landsbygden.

Kan jag få en barnvakt på kvällar och helger?

Absolut! Alla familjer har olika behov och det är inte ovanligt att barnvakten exempelvis sover över. Vi ser därför till att matcha din familj med en barnvakt som finns tillgänglig när ni behöver det. Priset är detsamma oavsett vilka tider och dagar ni får barnpassning!

Hur jobbar ni med trygghet och säkerhet?

Vi gör allt för att du ska få en trygg barnvakt. För att bli en barnvakt hos myNanny måste en barnvakt genomgå flera djupgående intervjuer och en grundlig bakgrundskontroll. Dessutom ser vi till att alla barnvakter får en utbildning och certifiering, vilket bland annat inkluderar hjärt- och lungräddning för barn (HLR).

För att du ska känna dig trygg med din valda barnvakt, erbjuder vi möjligheten att boka in ett första träff, så att du kan lära känna din nanny innan du påbörjar barnpassningen.

Vad är fördelarna med att ha en barnvakt från myNanny?

På myNanny erbjuder vi en rolig och trygg barnpassning med omsorgsfullt utvalda barnvakter. Som ett av Sveriges mest erfarna och största barnpassningsföretag hjälper vi varje år över 5000 familjer för att göra vardagen smidigare. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa familjer runt om i landet.

Våra barnvakter genomgår en noggrann urvalsprocess, vilket inkluderar intervjuer, omfattande tester, bakgrundskontroller och certifiering i säkerhet, HLR och pedagogik för barn. Det som gör myNanny unikt är vår förmåga att matcha er med en barnvakt som passar era specifika behov och scheman, oavsett barnets ålder eller var ni bor. Vi handplockar en barnvakt i er närhet som är skräddarsydd för era önskemål. För att säkerställa att ni hittar den bästa barnvakten för er familj, erbjuder vi en första träff utan bindning.

Dessutom är vi stolta över att vara rankade som Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot. Kontakta oss så hjälper vi även er!

Vilka upplägg och tider erbjuder ni för barnpassning?

Med vårt breda nätverk av barnvakter kan vi ordna en personlig barnvakt oberoende av vilka tider och dagar du önskar att få hjälp.

Att kunna avsluta dagen i lugn och ro är ovärderligt för många familjer. Med en barnvakt som hämtar eller lämnar på förskolan eller skolan, kan du avsluta arbetsdagen i lugn och ro, men mer energi över till kvalitetstid med din familj.

Ibland behöver vi vara borta sent, antingen för jobb på annan ort eller för att kunna delta på ett arrangemang. Vi hjälper er med en barnvakt som både kan natta och sova över, om så önskas.

Det mest populära upplägget för barnpassning är vår regelbundna barnpassning, vilket är perfekt för dig som behöver en extra hand för att få vardagen att gå ihop.

Vi har hjälpt familjer att hitta barnvakt sedan 2007

Hitta en barnvakt med myNanny

Hos oss är det enkelt att hitta professionella barnvakter. När du kontaktar oss påbörjar vi omedelbart processen av att matcha er med en barnvakt som är personlig för er familj. Våra barnpassningsspecialister väljer noggrant en barnvakt baserat på var ni bor, era behov och hur väl barnvakten kommer att passa in i er familj på ett personligt plan. Vårt främsta mål är att se till att ni får en barnvakt som hela familjen kommer att uppskatta. Därför erbjuder vi alltid en första träff!

Så fungerar RUT-avdraget för en barnvakt

Om du är bosatt i Sverige kan du dra av halva kostnaden för din barnvakt, vilket är upp till 75 000 kronor per person och år. Det innebär att en familj med två föräldrar kan få upp till 150 000 kronor i avdrag årligen! Vi tar hand om allt administrativt arbete med RUT-avdraget åt dig, så att du istället kan fokusera på att ha mer kvalitetstid med din familj. Med RUT kostar det inte mer och ger er barnvakt vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygghet och säkerhet i fokus

Vi på myNanny är stolta över att genomföra en av de mest omfattande bakgrundkontrollerna i branschen, för att kunna säkerställa att du får en trygg barnvakt. Vi granskar all den information som finns tillgänglig inom det svenska rättssystemet. Vår bakgrundskontroll är ännu mer noggrann än de flesta som används av förskolor och skolor! Utöver detta ser vi till att barnvakten har tidigare dokumenterad erfarenhet med att passa barn. För att du ska känna trygg så erbjuder vi även en första träff innan du sätter igång med din barnvakt.

Barnvakt för alla olika upplägg

Vi vet att alla familjer har unika scheman och därför så erbjuder vi olika upplägg för barnpassning. Hos oss kan du få en barnvakt på heltid eller deltid, hur ofta du än behöver det. Vi erbjuder även hämtning och lämning, vilket betyder att din barnvakt hämtar eller lämnar ditt barn på skola eller förskola. Vårt mest populära upplägg är dock regelbunden barnpassning, vilket ger dig en barnvakt en eller flera dagar i veckan. Vi förstår att du kanske inte alltid vet exakt när du behöver en barnvakt. Därför är det enkelt att anpassa våra upplägg efter dina specifika behov. Med flexibilitet i våra upplägg för barnpassning ser vi till att du får det stöd från din barnvakt, precis när du behöver hjälp!

Få hjälp av en barnvakt oavsett barnets ålder

Vi har erfarna barnvakter som kan passa barn i alla åldrar. Oavsett om ni har spädbarn, småbarn eller barn i skolåldern, så har vi barnvakter som är särskilt kvalificerade för att möta de unika behoven för varje åldersgrupp. Vår målsättning är att ge er som föräldrar lugn och trygghet, oavsett era barns ålder. Detta gör vi genom att erbjuda skräddarsydd barnpassning som tar hänsyn till individuella behov och önskemål.

Lång erfarenhet med barnpassning i hela Sverige

Varje år hjälper våra professionella barnvakter tusentals familjer i hela Sverige. Hos oss kan du få hjälp vare sig du söker en barnvakt i Stockholm, Göteborg, Malmö eller ute på landsbygden. Idag är vi ett av Sveriges mest omfattande barnpassningsföretag och varje år hjälper vi tusentals familjer med våra utbildade barnvakter.

Få gratis prisförslag