first Web-19 first Web-19 first Web-19 first Web-19 first Web- first Web-19 first Web-14 first Web-14 first Web-14 first Web-14 first Web-14 first Web-14 first Web-19 first Web-19 first Web-19 Web-31 Web-31
Ring Vardagar
kl. 09-19
Kontakt

Barnvakt i Stockholm som är noggrant utvald

Hitta en riktigt duktig barnvakt i Stockholm som älskar barnpassning, är ansvarsfulla och har erfarenhet.

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Stabila barnflickor och nannies för hela familjen

En nanny ska vara säker på hand och alltid bära med sig risktänket. Men det är också viktigt att barnen trivs med barnflickan då allt rullar på mycket smidigare. myNanny inriktar sig på trygghet och kvalité i alla lägen. Vi har barnvakter i Stockholm. Några exempel är Upplands Väsby, Solna, Sollentuna och Huddinge. Men vi finns i hela Stockholm. Ring gärna in till oss eller be oss ringa upp!

Få hjälp av en riktigt duktig barnvakt i Stockholm sporadiskt eller regelbundet.

myNanny Barnvakter i hela Stockholm

myNanny har ett av Sveriges största kontaktnät av barnvakter i hela Sverige. Behöver du hjälp i Stockholm så har du kommit rätt oavsett vad för barnvakt som sökes. myNannys barnflickor är erfarna, utbildade och certifierade – men inte minst har de stor kärlek till barn. De är dessutom försäkrade och får en vit lön (läs på Skatteverket). Deras utbildning innebär bl.a. att de byggt upp sina kunskaper om HLR och allergier, olycksfallsutbildningen innebär att de har införskaffat sig kunskaper om hur de ska förebygga olyckor och hur de ska agera om något ändå skulle hända. Våra nannies får även genomgå en utbildning om hur de ska skapa en trygg och positiv miljö för barn och hur de på bästa sätt ska sköta kommunikationen med dig som förälder. Barnvakt Stockholm finns med omnejd – vi finns i alla städer.

Huvudsyftet med att ha en barnvaktär för att underlätta din vardag, ibland är det väldigt svårt att hinna med alla måsten och allt man vill hinna utan att behöva stressa ihjäl sig. Vi underlättar din vardag med en nanny som anpassas efter just din familjs behov. Alla familjer har olika behov, det är därför vi på myNanny har skapat ett så stort kontaktnät av barnvakter. Vi kan dessutom hjälpa dig om du har ett akut behov.

Nöjd småbarnsfamilj

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått av myNanny och Lisa vår alldeles egna barnvakt

Så fungerar nanny Stockholm

  • Vi börjar med en första kontakt om er barnpassning Stockholm där ni beskriver vad det är ni behöver hjälp med för att få ihop livspusslet.
  • Därefter väljer vi den kandidat som kan era tider, har den erfarenhet som krävs och bor nära.
  • Vi presenterar den barnpassare Stockholm vi tror på.
  • Stämmer allt överens med vad ni behöver fortsätter vi till en första träff där ni får träffa er barnvakt.

Skulle det mot förmodan inte kännas rätt vid första träffen har vi många nannies att tillgå. Det vi kan göra då är att antingen kolla vidare eller se över något av de andra kraven ni haft.

Barnvakt Stockholm med kontinuerligt stöd

Något som kan vara bra att veta om våra nannies är att de får kontinuerligt stöd och rådgivning från våra barnvaktsspecialister. Detta är för att försäkra dem om att de har möjlighet att få hjälp med sitt arbete. Dessa kan även ni ringa om ni vill diskutera er barnpassning.

Du kan anlita en nanny i Stockholm som jobbar för dig på heltid eller deltid. Du kan även få en barnvakt som hoppar in vid sporadiska tillfällen, t.ex. om ni ska på bio eller en middag. Om så önskas kan du även lägga upp ett eget schema för hur din barnvakt ska arbeta. Detta säkerställer att du får den hjälp du behöver av er barnvakt då hen också bokar in denna tiden varje vecka.

Barnpassning börjar med en gratis prova-på-träff, du behöver inte binda upp dig eller bestämma dig för något förrän efter den första träffen. Detta prova-på-tillfälle erbjuder vi för att ni ska kunna känna av hur den barnvakt vi valt ut skulle fungera med er familj. För att boka in detta första mötet kontaktar ni oss och vi diskuterar då vilka behov som finns och väljer därefter ut en kandidat åt er. Vänta inte, börja använda barnpassning i Stockholm redan nu. Vi väljer därefter ur den barnvakt i Stockholm vi tror passar just er familjesituation bäst.

Så fungerar det att ha en barnvakt i Stockholm

Din barnflicka får hämta upp ditt barn på valfritt dagis eller i skola i Stockholm. Väl hemma sedan ordnar de tillsammans ett litet mellanmål åt ditt barn. Efter det finns det tid över för underhållning och ev. läxor som behöver göras. Du som förälder får jobba klart i lugn och ro, kan uträtta dina vardagsärenden utan att behöva stressa. Er barnflicka i Stockholm redogör sedan för dig hur barnpassningen har gått.

Kan man använda sig av RUT-avdraget för barnpassning?

Det fungerar alldeles utmärkt att använda sig av RUT-avdraget för våra barnpassningstjänster. Det innebär dessutom att priserna blir så pass låga att skillnaden, mellan en professionell barnvakt och att betala någon direkt i handen blir mycket små. Du kan alltså anlita en professionell, utbildad och försäkrad person som passar dina barn till samma pris som om du bara skulle betala någon direkt i handen. Dessutom får våra barnvakter en vit lön och referenser för framtiden.

Kostnaden för en myNannys nannies i Stockholm varierar beroende på hur många timmar du behöver avlastning. Du betalar alltså för antalet timmar per vecka som du har anlitat en barnvakt för. Men som sagt, tack vare RUT-avdraget blir barnpassning i Stockholm inte så dyrt som du kanske tror. Många på myNanny har dessutom jobbat som au pair vilket ger en solid bakgrund att stå på när man passar barn. Vi har mycket goda referenser och en nöjdhet över 9.5 (!). Söker du barnvakt i Stockholm vill vi också vara det naturliga valet!

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.

FÅ VÅR BROSCHYR GRATIS

Läs mer i lugn & ro – fyll i formuläret nedan:

Så behandlar vi dina uppgifter säkert

FÅ ETT GRATIS PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret nedan:

Så behandlar vi dina uppgifter säkert

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.

FÅ VÅR BROSCHYR GRATIS

Läs mer i lugn & ro – fyll i formuläret nedan:

Så behandlar vi dina uppgifter säkert

FÅ ETT GRATIS PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret nedan:

Så behandlar vi dina uppgifter säkert