Barnvakt Stockholm

Barnvakt i Stockholm

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Stockholm – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Stockholm för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Stockholm med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödd bebis som ett barn i tidig skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Stockholm

En barnvakt i Stockholm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Stockholm utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Stockholm

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Stockholm med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Stockholm

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Stockholm

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Stockholm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Stockholm

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Stockholm från myNanny
Hitta nanny i Stockholm från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Stockholm från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Stockholm

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Stockholm

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Stockholm

Hämtning/lämning med er barnvakt

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga barnvakt i Stockholm kan hämta och lämna nästan oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem till er för att leka eller laga en enkel måltid tills att ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt i Stockholm är regelbunden barnpassning som ofta sker en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt i Stockholm vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Stockholm som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny i Stockholm heltid/deltid

Har ni ett extra stort behov av barnpassning? Oavsett om ni behöver åka iväg på en affärsresa eller om ni bara inväntar en förskoleplats så kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Övernattningar är inga problem för våra erfarna barnvakter i Stockholm.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar pratar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny i Stockholm för de flesta behoven. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Stockholm

En personlig barnvakt i Stockholm för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Stockholm


Var i Stockholm kan jag få en barnvakt?

Vi finns i hela Stockholm, så barnvakten kan komma hem till er oavsett var ni bor. Det innebär även att vi erbjuder barnpassning i Stockholm med omnejd, såväl som i de flesta delar av staden. Exempel några platser där vi just nu hjälper familjer med en barnvakt är Vasastan, Östermalm, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Hammarby Sjöstad, Bromma, Enskede, Älvsjö, Hässelby.

Vad kostar barnvakt i Stockholm?

Alla priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny i Stockholm kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Stockholm som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi är väldigt noggranna med vilka vi anställer. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första prova-på-möte med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

I Stockholm med omnejd har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Stockholm som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

myNanny har hjälpt familjer i Stockholm sedan 2007

Hur får jag en barnvakt i Stockholm?

myNanny har gjort det enkelt att få en barnvakt i Stockholm. Det är bara att skicka in en kostnadsfri prisförfrågan eller att slå oss en signal på  0775-888008 så hör vi av oss inom kort. Med vårt breda nätverk av barnvakter i hela Stockholm kan vi handplocka en barnvakt åt just din familj utifrån era behov, preferenser och schema.

Så väljer vi ut er nanny i Stockholm

När du hör av dig till oss så påbörjar vi genast processen av att matcha er med en personlig barnvakt i Stockholm. Våra barnpassningsspecialister väljer ut en barnvakt utifrån aspekter såsom vart i Stockholm ni bor, hur ofta ni behöver barnpassning och hur barnvakten kommer att passa er på ett personligt plan. För oss är det viktigaste att ni får en nanny som hela familjen kommer att älska. Därför erbjuder vi alltid en första prova-på-träff utan bindning!

RUT-avdraget barnpassning i Stockholm

Genom att dra nytta av RUT-avdraget för barnpassning kan ni få en nanny från 149 kr/timmen. I detta pris ingår certifiering, utbildning, försäkring och regelbunden coachning från våra barnpassningsspecialister. Dessutom får barnvakten goda meriter, arbetslivserfarenhet och en vit lön. Med andra ord gör RUT-avdraget barnpassning till ett väldigt förmånligt pris. samtidigt som ni får en professionell och pålitlig barnvakt som möter just era behov.

Vår noggranna rekryteringsprocess

För att kunna säkerställa att alla våra barnvakter i Stockholm är kvalificerade har vi en gedigen urvalsprocess. Först samlar vi in ansökningar från potentiella barnvakter och granskar deras erfarenheter – det är enbart ett fåtal barnvakter som vi väljer att samarbeta med. Innan barnvakten börjar arbeta som barnvakt genomför vi djupintervjuer, referenskontroller och utbildningar.

Trygghet och säkerhet i fokus

Vi vet att det viktigast när du anlitar en nanny i Stockholm är ditt barns säkerhet. Därför ser vi till att alla våra barnvakter i Stockholm är försäkrade och har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Våra välutbildade nannies måste även ha även tidigare erfarenhet av att passa med barn i olika åldrar, vilket skapar en trygg miljö för både förälder och barn. myNanny ser också till att alla barnvakter genomgår en noggrann bakgrundskontroll, utbildning och certifiering inom bland annat hjärt- och lungräddning för barn. Utöver detta utbildar vi alla nannies i pedagogik och kommunikation.

Mer om myNanny i Stockholm

I över 15 år har vi hjälpt familjer i Stockholm med omnejd till en enklare vardag. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och hjälper årligen tusentals familjer med trygg och rolig. att erbjuda dem trygg barnpassning med våra duktiga barnvakter.

Få gratis prisförslag