Tryggt, personligt & professionellt

Barnvakt Lidingö

Barnvakt på Lidingö – myNanny hjälper er familj med personlig, trygg barnpassning med en särskilt utvald nanny i Lidingö med omnejd. Finns för alla åldrar & tider.

Vi har utbildade barnvakter både centralt och exempelvis Bo gärde, Bo, Elfvik, Hersby, Islinge,Näset, Rudboda, Sticklinge, Storholmen, Stockby, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Gångsätra,Käppala, Gåshaga, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Skärsätra, Torsvik och Herserud.

Varför väljer så många en barnvakt på Lidingö från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny på Lidingö

  Alla barnvakter på Lidingö genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning på Lidingö för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Lidingö. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & gratis första möte

  Prova gratis & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny på Lidingö vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Lidingö:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Lidingö

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff
Ring nanny, barnvakt, barnpassning, barnflicka, myNanny Ring (vard. 09-19)

Mer om myNanny

En barnvakt på Lidingö som ni kan lita på

Signatur Karolina, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Karolina Eng, Barnpassningsspecialst

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Lidingö

⭐ Är vår barnvakt på Lidingö personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning på Lidingö får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Lidingö för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett gratis första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Lidingö för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt på Lidingö?

Våra barnvakter finns i hela Lidingö såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt på Lidingö eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Bo gärde, Bo, Elfvik, Hersby, Islinge,Näset, Rudboda, Sticklinge, Storholmen, Stockby, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Gångsätra,Käppala, Gåshaga, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Skärsätra, Torsvik och Herserud. Kontakta oss nu för ett gratis första möte med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt på Lidingö?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Lidingö. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny Lidingö. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt på Lidingö? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Lidingö börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Lidingö för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Lidingö med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

Barnpassning & barnvakt Lidingö när ni behöver hjälpen

Hitta en barnflicka på Lidingö hos myNanny

Kanske har ni sökt en längre tid efter en ansvarsfull person som kan ta hand om era barn. Det är inte alltid så lätt att finna denna person då man knappt har tid över till att ens publicera barnflicka sökes annonser i lokala tidningar. Men med myNanny så går det fort att få en riktigt bra barnvakt på Lidingö. Vi har redan nu utbildade och erfarna barnvakter på Lidingö som väntar på nya uppdrag så ni är bara ett samtal eller mejl ifrån det första mötet med rätt person!

Något som vi behöver veta är när ni behöver hjälpen. Vi har barnflickor som kan hjälpa till varje dag och fungera som fulltidsbarnvakter, och så har vi barnpassare som är mer intresserade av kvällar och helger. Kanske behöver ni både och, det ordnar vi också! Tala om för oss när ni behöver passning av barnen så kommer vi att matcha er familj med rätt barnvakt Lidingö för er familj!

Det är absolut inga problem om ni behöver barnflicka akut eftersom vi redan har så många duktiga barnvakter på Lidingö i vårt nätverk som kan börja på en gång. Vi har redan genomfört intervjuer och vi har noga kontrollerat referenser. De som har jobbat med oss tidigare vet vi ju allting om och det ger er som föräldrar stor trygghet.

Fördelarna med en lokal barnvakt på Lidingö

Vi försöker alltid att matcha familjer med barnvakter som finns lokalt. Det finns flera fördelar med detta. När personen som ska komma och passa era barn bor i närheten så är det lättare att få till enstaka kvällar såväl som regelbunden passning som kräver att man kommer i tid. Minskad restid är att stort plus och dessutom så kommer barnvakten att vara familjär med omgivningarna vilket givetvis får betydelse då hon tar ut barnen för lek i lokala parker.

Hitta en barnflicka Lidingö! Numera så har vi många barnflickor över hela Sverige och givetvis också på Lidingö. Därmed så är det fullt möjligt att få en barnvakt Lidingö lokalt trots att det rör sig om en person som har fått utbildning och certifiering av oss för att jobba på ett mycket professionellt sätt. Första mötet går också mycket snabbt att ordna med då barnvakten bor så nära er.

Några populära upplägg för barnvakt Lidingö är just nu:

 1. Barnvakt Lidingö dagtid
 2. Barnvakt Lidingö hämtning & lämning
 3. Barnvakt Lidingö kvällar och helger
 4. Barnvakt Lidingö heltid / deltid
 5. Barnvakt Lidingö akut / VAB
 6. Barnvakt Lidingö bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning