Barnvakt Lidingö

Barnvakt Lidingö

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt på Lidingö – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnpassning på Lidingö för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning från erfarna barnvakter på hela Lidingö. Alla våra barnvakter är certifierade och utbildade för din trygghet. Välj mellan våra flexibla upplägg för barnpassning.

Barnpassning med en barnvakt på Lidingö

En barnvakt på Lidingö från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter på Lidingö utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Lidingö

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Lidingö med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Lidingö

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Lidingö

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Stockholm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Lidingö

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny på Lidingö från myNanny
Hitta nanny på Lidingö från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Lidingö från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Lidingö

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Lidingö

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning på Lidingö

Hämtning/lämning på Lidingö

Oavsett om det handlar om att ha en hjälpande hand som lämnar barnet på förskolan på morgonen eller en nanny som hämtar ditt barn efter skolan, skapar en nanny på Lidingö en avlastande och givande upplevelse för hela familjen.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med en nanny på Lidingö som är regelbunden barnpassning som ofta sker en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt på Lidingö vid behov

Sluta tacka nej till events och date nights! Vi ordnar en personlig nanny på Lidingö som är redo när ni behöver det som mest.

Barnvakt Lidingö heltid/deltid

Att ha en barnvakt på heltid eller deltid, kan vara en enorm lättnad för föräldrar med hektiska scheman eller krävande arbete. En barnvakt ger er möjlighet att balansera arbete, familjeliv och personliga åtaganden på ett mer flexibelt sätt.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vi kan hitta en nanny på Lidingö åt er som kan olika språk. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnvakter på Lidingö

En personlig barnvakt på Lidingö för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Stockholm


Var på Lidingö kan jag få en barnvakt?

Våra barnvakter finns på hela Lidingö såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central nanny på Lidingö eller långt utanför. Vi kan hjälpa dig exempelvis på Bo gärde, Bo, Näset, Storholmen, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Mosstorp, Torsvik och Herserud. Kontakta oss nu för ett första möte med er barnvakt Lidingö!

Vad kostar det att ha barnvakt?

Alla våra priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag – oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny på Lidingö kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Stockholm som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vid första samtalet kan du berätta om din situation och om du har några preferenser kring din barnvakt. Därefter börjar en matchning för att hitta en perfekt barnvakt för er familj. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första prova-på-möte med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

Vi har ett brett nätverk av barnvakter på Lidingö. Vi kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp – dagtid, nattid och på helger.

myNanny har hjälpt familjer på Lidingö sedan 2007

Så kommer du igång med barnpassning

På Lidingö har myNanny gjort det smidigt att hitta en barnvakt. Det är enkelt att skicka in en kostnadsfri prisförfrågan eller kontakta oss på  0775-888008 så återkommer vi snabbt. Med vårt omfattande nätverk av barnvakter i hela Stockholm kan vi handplocka en barnvakt som passar perfekt för just din familj, med hänsyn till era behov, preferenser och schema.

Så väljer vi ut er nanny på Lidingö

När du kontaktar oss på Lidingö inleder vi genast processen för att matcha er med en personlig barnvakt. Våra barnpassningsspecialister tar hänsyn till flera faktorer, såsom er geografiska plats på Lidingö, frekvensen av barnpassning och hur barnvakten kommer att passa er på ett personligt plan. Vårt främsta mål är att säkerställa att ni får en nanny som hela familjen kommer att älska. Därför erbjuder vi alltid en första träff för att prova på utan några förpliktelser.

Vår noggranna rekryteringsprocess

På Lidingö är vi noggranna med att säkerställa att alla våra barnvakter i Stockholm är högkvalificerade. Vi genomgår en grundlig urvalsprocess där vi först samlar in ansökningar från potentiella barnvakter och noggrant granskar deras erfarenheter. Endast ett fåtal utvalda barnvakter får möjlighet att samarbeta med oss.

Mer om myNanny

I över 15 år har vi hjälpt familjer på Lidingö med omnejd till en enklare vardag. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och hjälper årligen tusentals familjer med trygg och rolig. att erbjuda dem trygg barnpassning med våra duktiga barnvakter.

Kontakta