Barnvakt Lidingö

 • Få en trygg barnvakt på Lidingö
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt på Lidingö från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny på Lidingö

  Alla barnvakter på Lidingö genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning på Lidingö för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Lidingö. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova på & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny på Lidingö vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Lidingö:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Lidingö

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

En barnvakt på Lidingö som ni kan lita på

Signatur Malin, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Malin Hellberg

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Lidingö

⭐ Är vår barnvakt på Lidingö personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning på Lidingö får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Lidingö eller be oss att hitta en ny nanny Lidingö för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Lidingö för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Lidingö och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Lidingö för er familj!

Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga med er barnvakt Lidingö och säker. Förutom det är det viktigt att ha en god personkemi med er barnvakt Lidingö.

⭐ Var finns myNanny barnvakt på Lidingö?

Våra barnvakter finns i hela Lidingö såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt på Lidingö eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Lidingö: Bo gärde, Bo, Elfvik, Hersby, Islinge,Näset, Rudboda, Sticklinge, Storholmen, Stockby, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Gångsätra,Käppala, Gåshaga, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Skärsätra, Torsvik och Herserud. Kontakta oss nu för ett första möte med er barnvakt Lidingö! Ju tidigare ni gör detta desto snabbare kan ni få hjälp av en barnvakt på Lidingö.

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt på Lidingö?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Lidingö. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss gällande barnvakt Lidingö, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny Lidingö. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov för en barnvakt Lidingö, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

Vid första samtalet kan du berätta om din situation och om du har några preferenser kring din barnvakt på Lidingö. Därefter börjar en matchning för att hitta en perfekt barnvakt Lidingö för er familj.

När en barnvakt Lidingö har valts ut till er så blir ni meddelade. Därefter kan ni träffa er barnvakt Lidingö på en prova-på-träff.

⭐ Vad kostar det med barnvakt på Lidingö? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Lidingö börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning för barnvakt i Lidingö: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning av en barnvakt Lidingö dagtid eller barnvakt Lidingö på exempelvis kvällar och helger.

Vi har en trygg barnflicka Lidingö för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Lidingö med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Med RUT-avdrag så kan fler familjer få möjligheten att ta hjälp av en professionell barnvakt Lidingö. Med avdraget så blir det ett bättre pris för en barnvakt Lidingö, och såklart lika hög kvalitet.

Karta för barnvakt, barnpassning

Barnpassning & barnvakt Lidingö när ni behöver hjälpen

Hitta en barnflicka på Lidingö hos myNanny

Kanske har ni sökt en längre tid efter en ansvarsfull person som barnvakt på Lidingö som kan ta hand om era barn. Det är inte alltid så lätt att finna denna person då man knappt har tid över till att ens publicera barnflicka sökes annonser i lokala tidningar. Men med myNanny så går det fort att få en riktigt bra barnvakt på Lidingö. Vi har redan nu utbildade och erfarna barnvakter på Lidingö som väntar på nya uppdrag, så ni är bara ett samtal eller mejl ifrån det första mötet med rätt person att vara er barnvakt Lidingö!

Något som vi behöver veta är när ni behöver hjälpen av en barnvakt Lidingö. Vi har barnflickor som kan hjälpa till varje dag och fungera som fulltidsbarnvakter, och vi har barnpassare som är mer intresserade av att hjälpa till som barnvakt Lidingö under kvällar och helger. Kanske behöver ni en barnvakt Lidingö som kan göra både och, det ordnar vi också! Tala om för oss när ni behöver barnpassning av barnen så kommer vi att matcha er familj med rätt barnvakt Lidingö för er familj!

Det är absolut inga problem om ni behöver barnflicka akut eftersom vi redan har så många duktiga barnvakter på Lidingö i vårt nätverk som kan börja på en gång. Vi har redan genomfört intervjuer och vi har noga kontrollerat referenser på som är barnvakt Lidingö. De som har jobbat med oss tidigare vet vi ju allting om och det ger er som föräldrar stor trygghet.

Fördelarna med en lokal barnvakt på Lidingö

Vi försöker alltid att matcha familjer med barnvakter som finns lokalt. Det finns flera fördelar med detta. När er barnvakt Lidingö ska komma och passa era barn som bor i närheten så är det lättare att få till enstaka kvällar såväl som regelbunden passning med er barnvakt Lidingö som kräver att man kommer i tid. Minskad restid är att stort plus och dessutom så kommer er barnvakt Lidingö att vara familjär med omgivningarna vilket givetvis får betydelse då hon tar ut barnen för lek i lokala parker.

Hitta en barnflicka Lidingö! Numera så har vi många barnflickor över hela Sverige och givetvis också på Lidingö. Därmed så är det fullt möjligt att få en barnvakt Lidingö lokalt trots att det rör sig om en person som har fått utbildning och certifiering av oss för att jobba på ett mycket professionellt sätt. Första mötet med er barnvakt Lidingö går också mycket snabbt att ordna med då barnvakten bor så nära er.

Några populära upplägg för barnvakt Lidingö är just nu:

 1. Barnvakt Lidingö dagtid
 2. Barnvakt Lidingö hämtning & lämning
 3. Barnvakt Lidingö kvällar och helger
 4. Barnvakt Lidingö heltid / deltid
 5. Barnvakt Lidingö akut
 6. Barnvakt Lidingö bröllop / event

Vi är ett samtal bort. Hör av dig så hjälper vi dig att få hjälp av en barnvakt Lidingö!

Vi rekommenderar även

Känner ni att ni utöver en barnvakt även hade behövt läxhjälp till ert barn, kan vi på myNanny rekommendera Allakandos läxhjälp på Lidingö. Deras studiecoacher hjälper barn och elever att hitta studieglädjen och motivationen, men också att förbättra självförtroendet. Allakandos läxhjälp ger ditt barn de bästa förutsättningarna inför högre skolnivåer. Allakando har studiecoacher för alla åldrar och i alla ämnen!

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta