Barnvakt Västerås

Barnvakt i Västerås

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Västerås. Börja med en första träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 års

Erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Västerås för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Västerås med omnejd. Våra erfarna barnvakter kan hjälpa till med såväl en nyfödda barn som tonåringar. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Västerås

En nanny i Västerås från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Alla våra barnvakter genomgår bakgrundskontroller och djupintervjuer. Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla våra barnvakter i Västerås utbildas i allt från hjärt- och lungräddning till pedagogik. På så sätt får barnen både en trygg och rolig stund.

Handplockad efter era behov

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha just era behov. Det gäller allt från ert schema till era barns personlighet.

Tove barnvakt Västerås

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Västerås med Evelina

Evelina 17, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte…
Nayade barnpassning Västerås

Nayade 34, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Västerås

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Västerås

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Västerås

 • 1 Första kontakt 💬

  Vi vill gärna förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi hittat en perfekt nanny för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten. Därefter kan ni boka en tid för en första träff.

 • 3 Första träff 👋

  Nu får ni träffa er barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Västerås från myNanny
Hitta nanny i Västerås från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Västerås från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny Västerås

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Västerås

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Västerås

Hämtning/lämning med er nanny

Slipp stressen med att skynda från jobbet till förskolan eller skolan för att hämta dina barn. Med hjälp av er barnvakt i Västerås kan ni få hjälp med hämtning och lämning, oavsett var ni bor. Vår nanny tar hand om barnen, leker eller lagar en enkel måltid tills ni kommit hem.

Regelbunden barnpassning i Västerås

Vårt mest populära upplägg är en barnvakt som kommer regelbundet, en eller flera gånger per vecka. Undvik stress efter jobb och skola, få mer tid i schemat för återhämtning. Detta upplägg kan smidigt kombineras med hämtning och lämning.

Barnvakt i Västerås vid behov

Säg ja till grejerna du inte brukar ha tid att gå på eller få tid för en date night med din partner! Vi ordnar en pålitlig barnvakt i Västerås som passar er.

Nanny i Västerås heltid/deltid

Behöver ni barnpassning för att få ihop livspusslet? Vi matchar er med barnvakt som hjälper er på både dagar och nätter, oavsett om ni behöver åka på en affärsresa eller medan ni inväntar en förskoleplats.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i goda händer när ni ska gå på ett event eller fira ett bröllop. Vi kan även erbjuda barnvakter som deltar i evenemanget och tar hand om barnen, så att ni kan fokusera på att vara i ögonblicket.

Nanny som talar särskilda språk

Vill ni att er barnvakt talar engelska eller ert modersmål? Vi kan hjälpa er att hitta en barnvakt som uppfyller era specifika önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Västerås

En personlig barnvakt i Västerås för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Vanliga frågor om vår barnpassning i Västerås

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Västerås?

Vi på myNanny är alltid måna om att erbjuda trygg barnpassning i Västerås. För att lyckas med detta utför vi därför ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på alla barnvakter som vi funderar på att anställa, bland annat genom utdrag från deras belastningsregister. För att veta mer om hur vi väljer ut och anställer våra barnvakter i Västerås får ni gärna ringa oss på 0775-888008 så berättar vi mer!

Hur utbildas era barnvakter i Västerås?

Vårt främsta mål är att ge varje familj en trygg barnvakt som är erfaren och pålitlig. Vi genomför därför alltid gedigna utbildningar som HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor.

Att ni som familj får en utbildad nanny ger inte bara trygghet för hela familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förbered och utbildad ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå.

Vad kostar det med en barnvakt i Västerås?

Priset för en barnvakt i Västerås beror lite på vad ni väljer för upplägg. Alla upplägg börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Kontakta oss för att få ett prisförslag på ett upplägg som passar dig!

Var i Västerås kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Västerås såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Västerås oavsett om ni bor centralt i Västerås eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Annedal, Aroslund, Billsta, Biskopsängen, Hammarby, Kungsängen, Nordanby, Skälby, Västermalm och Åshagen.

När kan era barnvakt i Västerås hjälpa till?

En barnvakt från oss på myNanny i Västerås kan hjälpa er alla tider på dygnet och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Vi erbjuder barnpassning över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. Er nanny kan även sova över om det behövs. Vill ni i familjen ha en barnvakt över semestern är detta inga problem – allt handlar helt enkelt om vad ni behöver. Vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta när ni behöver hjälp.

Hur gör jag för att få en barnvakt i Västerås?

Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta barnvakt i Västerås från myNanny. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er.

Trygg barnpassning i Västerås

Gedigen urvalsprocess av barnvakt Västerås

Alla barnvakter har genomgått en gedigen urvalsprocess, där endast de bästa matchas med er familj. Processen innefattar bland annat intervjuer, utdrag ur belastningsregistret och utbildningar för att hantera och förebygga olyckor. Detta för att säkerställa att endast de bästa och mest lämpande barnvakterna kan anställas genom oss. Familjer som anlitar en barnvakt från myNanny ska känna sig trygga – därför erbjuder vi även en prova-på-träff utan bindning, där hela familjen får lära känna den barnvakt vi har matchat er, för att säkerställa att det känns rätt för både förälder och barn.

Vi hjälper dig att hitta ett bra upplägg

Att anlita en barnvakt i Västerås och Mälardalen ska vara enkelt. Vi möter era behov av barnvakter och barnpassning. Vårt mest populära upplägg för barnvakter innefattar hämtning och lämning på förskola eller skola, men erbjuder utöver detta en rad olika flexibla upplägg. Sporadiska och speciella tillfällen eller återkommande dagar eller kvällar – oavsett hur er situation ser ut finns våra barnvakter som en hjälpande hand för er i vardagen så att livet flyter på utan stress och oro.

Få gratis prisförslag