Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är myNanny_barnpassning_1.jpg
Jennie Jungbeck och dottern Saga.

Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

Att få hjälp med vardagen kan vara guld värt som förälder. Tack vare en professionell barnvakt från myNanny har Jennie Jungbeck på ett tryggt och smidigt sätt fått precis den avlastning hon behöver. Det har i sin tur även gett henne tid för egen återhämtning – så att hon orkar vara precis den mamma hon vill vara!

Behövde tid för återhämtning

För Jennie Jungbeck, mamma till Saga 3,5 år, gick livet i ett. Som så många andra småbarnsföräldrar hade hon svårt att få ihop livspusslet och hitta rum för återhämtning.

För att vara en så bra mamma som möjligt kände Jennie att hon behövde egentid för att kunna ladda batterierna. Problemet var att det kändes svårt att hitta en trygg barnvakt i närheten och hon kunde inte  förlita sig på far- och morföräldrar. Lösningen blev en professionell barnvakt från myNanny.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är myNanny_barnpassning_2.jpg
Saga och familjens barnvakt Johanna fann varandra direkt.

Gick snabbt och smidigt att hitta en nanny

Jennie hade hört talas om myNanny och bestämde sig för att ta kontakt. Strax efter att hon fyllt i kontaktformuläret på hemsidan blev hon uppringd av en av myNannys barnpassningsspecialister. 

– Jag fick prata med en jättetrevlig person som verkligen såg till att ta reda på hur Saga är som person och vad som var viktigt för oss, förklarar Jennie. 

Efter samtalet dröjde det inte länge innan myNanny kunde presentera en nanny utvald för just Saga: barnvakten Johanna. Det var en riktig drömmatch! 

– Det gick väldigt snabbt och smidigt för myNanny att hitta en barnvakt som passade. När vi träffade Johanna på en prova-på-träff kändes det rätt från första stund. Saga och Johanna började omedelbart leka och vi bokade in fler dagar direkt, berättar Jennie.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är myNanny_barnpassning_4.jpg
Saga är alltid förväntansfull och upprymd inför att Johanna ska komma. 

Hjälper till både dagtid och kvällstid

Jennie berättar att Saga är glad hela dagen när hon vet att Johanna ska komma på kvällen. 

– Så fort Johanna ringer på dörren slänger sig Saga runt halsen på henne. Hon märker knappt när jag går och ibland har hon inte ens tid att säga hejdå, berättar hon med ett skratt. 

Johanna hjälper familjen både dagtid och kvällstid. På dagen kan det exempelvis handla om att hämta på förskolan, gå till lekplatsen eller vara ute i naturen. På kvällen brukar hon exempelvis hjälpa till med att bada, äta kvällsmat, läsa sagor och natta Saga. 

– Johanna och Saga leker väldigt mycket. De leker kurragömma, bygger hinderbanor och målar mest hela tiden. Saga känner sig helt trygg med Johanna och inte ens nattningen har varit ett problem, säger Jennie.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är myNanny_barnpassning_3.jpg
Alla myNannys trygga barnvakter är noga bakgrundskontrollerade och HLR-utbildade.

Utbildade barnvakter – en stor trygghet

Johanna är inte bara väldigt påhittig och lekfull, hon är även väldigt trygg. Just tryggheten har varit otroligt viktig för Jennie i valet av barnvakt.  

– Jag tycker myNanny är väldigt proffsiga. Hela processen med att hitta en barnvakt som passar just oss har gått väldigt smidigt. Det känns tryggt att veta att alla barnvakter har genomgått bakgrundskontroll och har HLR-utbildning för barn, förklarar hon. 

Barnvakten har följt Sagas utveckling

Saga och Johanna fattade direkt tycke för varandra, och det har bara fortsatt. Hon har nu varit barnvakt till Saga i över ett år och de båda har utvecklat en väldigt nära relation. 

– Att jobba som barnvakt är nog världens roligaste extrajobb. Jag har följt Saga under ett långt tag nu och att få se hennes utveckling är väldigt roligt, berättar Johanna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är myNanny_barnpassning_5.jpg
Johanna och Saga på väg hem från förskolan.

Därför rekommenderar hon myNanny till sina vänner

Att ha en professionell barnvakt har gjort väldigt stor skillnad för familjens vardag. 

– Det har verkligen varit guld värt. Hade det inte varit för Johanna och myNanny vet jag inte hur jag hade orkat faktiskt, berättar Jennie. 

Jennie vill varmt rekommendera myNanny till alla föräldrar som letar efter ett tryggt och smidigt sätt att få avlastning i vardagen. 

– Jag har faktiskt redan rekommenderat myNanny till flera vänner som också behöver hjälp med barnpassning, avslutar hon.

Kolla in filmen nedan: Jennie Jungbeck om sin barnpassning från myNanny

Få gratis prisförslag