Våra upplägg och priser

Barnvakt pris

Här kan du se våra priser för barnpassning med en trygg barnvakt. Vi kan hjälpa dig med en barnvakt oavsett var du bor i Sverige, med allt från hämtning till nanny på kvällar & helger. Kontakta oss för mer information!

Få gratis prisförslag

Alla upplägg & priser för barnvakt fr. 149 kr/t

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok. Välj ett av våra alternativ nedan eller kontakta oss – så hjälper vi dig att hitta rätt upplägg för dig.

Hämtning/lämning

På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!

fr. 149 kr/t
 • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
 • Underlättar vardagen för tusentals
 • Finns för alla åldrar, över hela Sverige
 • Tillgängligt alla tider & dagar i veckan
 • Er egen certifierade & utbildade barnvakt
 • Tre barn kan dela utan extra kostnad

Vårt mest populära alternativ

Heltid/deltid

Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.

fr. 149 kr/t
 • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
 • Skräddarsydda upplägg för er familj
 • Finns för alla åldrar, över hela Sverige
 • Tillgängligt alla tider & dagar i veckan
 • Er egen certifierade & utbildade barnvakt
 • Tre barn kan dela utan extra kostnad

Sporadiska tillfällen

Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

fr. 149 kr/t
 • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
 • Flexibel barnpassning vid behov
 • Finns för alla åldrar, över hela Sverige
 • Tillgängligt alla tider & dagar i veckan
 • Er egen certifierade & utbildade barnvakt
 • Tre barn kan dela utan extra kostnad

Enkel prissättning: Vi lägger aldrig på något OB-tillägg. Nanny för upp till tre barn utan extra kostnad. Ni börjar med ett första prova-på-möte med er nanny utan bindning. I priset för nanny ingår: certifiering av nanny, olycksfallsutbildnig, stöd från barnvaktsspecialisterna, försäkring, eventuella resekostnader, administration av RUT-avdraget för er nanny och matchningsarbetet för att välja ut rätt nanny för er. De angivna priserna är de ni betalar efter RUT-avdrag och är inklusive moms.

Trygg barnpassning i hela Sverige

Vi har samma pris för barnvakt oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Kontakta oss för att få ett förslag på pris för barnpassning, vi finns i hela Sverige!

Sweden map
Vilken ort vill ni ha barnpassning i?

Vad kostar en nanny? Vanliga frågor om barnvakt pris

Vilka städer finns era barnvakter i?

Vi har barnvakter i hela Sverige — och då menar vi hela Sverige. Det spelar ingen roll om ni bor mitt i en storstad eller i ett ensamt hus mitt i skogen, vi hjälper er. Detta gäller oavsett barn(ens) ålder och upplägg. Se priser ovan.

Hjälper en barnflicka från myNanny barn i alla åldrar?

Ja, vi har barnvakter med erfarenhet av alla åldrar, från nyfödda till skolålder, i hela Sverige – oavsett om ni behöver barnpassning på heltid, deltid eller barnvakt sporadiskt. Se priser ovan.

Kan jag även få en barnvakt på nätter, kvällar och helger?

Absolut! Vi har barnvakter som kan hjälpa er precis när ni behöver det — allt är anpassat för er. Dessutom har vi inte några komplicerade tillägg, priset i kronor per timme är det samma oavsett när ni behöver er barnpassning. Se priser ovan.

Kontrolleras barnvakterna mot belastningsregistret?

Ja, vi gör en mycket noggrann bakgrundskontroll. Det innebär inte bara att vi begär utdrag ur belastningsregistret, utan att vi tar ett steg längre. Vi begär även in alla offentliga uppgifter som finns i svenska domstolar, för att verkligen säkerställa att er nanny har en fläckfri bakgrund. Se priser ovan.

Hur fungerar min prova-på-träff med min barnvakt?

Ni träffar er barnvakt vid ett första tillfälle och ser hur det känns. Det enda villkoret är att ni ger barnvakten en chans genom att ni faktiskt har ert möte, eftersom att vi har lagt ned mycket tid på att hitta just rätt barnvakt för er.

Om det inte känns bra, så är det bara att be oss hitta en ny barnvakt eller avsluta barnpassningen — utan ytterligare pris, kostnad eller bindning!

Jag bor inte i en storstad, kan jag också få barnpassning?

Absolut, våra barnvakter finns i hela Sverige. Det gäller för all typ av hjälp, bara kontakta oss så hjälper vi er med en riktigt bra barnvakt oavsett var ni bor.

Jag har redan en barnvakt, kan hen få anställning hos er?

Absolut! Tack vare RUT-avdraget så är det billigt att anställa er barnvakt, som dessutom får en vit lön & en ordentlig merit. Bara slå oss en signal, så hjälper vi er snabbt och smidigt! Dessutom väljer ni själva hur många kronor per timme ni vill betala.

Hur fungerar RUT-avdraget? Vad blir mitt pris för barnvakt med det?

Du som är bosatt i Sverige kan dra av halva kostnaden för barnpassning upp till 75 000 kronor per person och år i hushållet. Det innebär exempelvis att en familj med två föräldrar kan dra av upp till 150 000 kr.

För att använda RUT-avdraget behöver du bara kontakta oss. Vi sköter allt det administrativa för er familj, så ni behöver inte göra något för att ta del av det.

Jag vill jobba som barnvakt, hur gör jag?

Så kul att du vill hjälpa till med barnpassning! Du är välkommen att skicka in din ansökan för att extrajobba som barnvakt här.

Vad tycker några av våra 5 000 familjer om vår barnpassning?

myNanny recensioner om barnpassning med barnflicka, barnvakt & nanny - liten bild myNanny recensioner om barnpassning med barnflicka, barnvakt & nanny - stor bild
Ros-Marie Fallgren Leah, 5 & Zack, 7

Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny. Hon passade barnen medans vi var och åt på restaurang. Hon åt mat med dom, lekte, hoppade studsmatta, läste för dom och nattade dom.

Allra bäst var att barnen tyckte så mycket om henne. Hon kom förbi dagen innan, när jag var hemma också, och hälsade på barnen. Sen när hon kom på torsdagen så kramade Leah om henne (det är inget hon brukar göra) och då kändes det lite tryggare att lämna barnen med henne. Barnen sa efteråt att dom tyckte det var sååååå roligt att hon tog hand om dom och det är klart att det är roligare med någon som kan ge dom sin fulla uppmärksamhet och som orkar leka och hitta på en massa saker.

Vi ska anlita henne fler gånger eftersom det gick så bra och det känns helt klart värt det. Både för oss vuxnas skull men också för barnen tyckte det var så roligt med vår nanny. Det verkar också vara ett väldigt bra extra jobb för henne, hon är 18 år och går andra året på gymnasiet.

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Linda Reaide Nathalie, 5

I lördags gjorde jag och maken något vi aldrig trodde att vi skulle göra. Det började med ett mail där ett företag med samma nanny tjänster hört av sig tidigare för ett samarbete och som jag tackat nej till. Men så hade jag ett personligt möte med Rebecca och tillsammans kom vi överens om att hitta en bra barnvakt till våra barn efter ALLA våra önskemål.

Jag har haft svårt att lämna mina barn till någon annan än familjen och därför har vi inte heller kunnat närvara vid vissa tillställningar pga att vi inte har någon nanny som kan sitta med våra barn. Och det är inte alltid att barnen kan vara med heller. När Rebecca hörde av sig kände både jag och maken att vi faktiskt behöver någon som kan ställa upp och vara med barnen när vi behöver åka iväg eller kanske bara unna oss en middag ute som vi gjorde under helgen. För vi behöver tid med varandra också även om det handlar om några få timmar.

I tisdags förra veckan kom barnvakten på besök för att barnen skulle få lära känna henne innan den aktuella dagen som vi bestämde att barnvakten skulle komma. Jag visade henne runt i huset, berättade om våra barn och så fick hon självklart ställa frågor osv. Det kändes bra redan första dagen och Nathalie kallade henne för sin vän och tjatade hela veckan om henne.

Innan vi drog iväg på middagen kom nannyn. Vi tyckte det var bäst att vi sa hejdå till dom ute så att dom fick gå ut och leka istället för att se oss lämna hemmet. Under middagen ville jag sms:a för att höra hur det gick men då svarade alla mig att det går säkert bra och att hon skulle hört av sig om något inte stod rätt till.

Då får jag ett sms som fick mig att smälta. Jag slappnade av och kunde njuta av min kväll. När vi kom hem pratade vi en stund om hur det hade gått. Jag talade om för henne att jag hade badat barnen och då svarade hon mig ”dom var så sandiga efter all lek i sandlådan och det var bäst att göra rent dom”. Fantastiskt intiativ och jag som är pedant blev bara glad! Era barn är så snälla sa hon, det var inga problem alls och allt gick hur bra som helst. Både jag och maken var överlyckliga. Känns faktiskt jätte kul att ha någon som vi kan ta hjälp av när det behövs och vi kommer självklart boka in samma nanny varje gång för barnens trygghet, sen att hon bara bor några minuter från oss gör det hela ännu bättre.

Dagen därpå frågade jag Nathalie hur dom hade det, hon svarade att det var jätte roligt och att hon var snäll. Att Nathalie är äldre och kan prata är en av anledningarna till att jag tackade ja till samarbetet med myNanny som ser till att hitta någon efter ens behov och önskemål.

Jag skulle aldrig tipsa någon om att skaffa barnvakt om vi inte själva var nöjda till 110%. Och jag tycker absolut inte att det är fel att man får hjälp utifrån ibland. Kan inte minnas sist jag och maken gjorde något tillsammans en kväll och det gör mycket för relationen.

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Malin Birgersson Alice, 7 & Elton, 4

Alla barnvakter är noggrant utvalda, certifierade, olycksfallsutbildade och försäkrade och tack vare RUT-avdraget så är det inte dyrare än att anlita en nanny för privat barnpassning. Ni fattar ju!? För oss som inte har någon som kan hoppa in är det ju guld värt när det kör ihop sig! Och ja, det kan tyckas lyxigt. Men om man måste tacka nej till jobb för att man inte har hjälp så är det ingen ”lyx”- utan en nödvändighet och ett fantastiskt hjälpmedel i vardagen! Och med RUT-avdrag är det inte dyrt.

Vi har skojat om att skaffa en Nanny tidigare men tänkt att det är något som rika människor har. Nu inser vi att vi tjänar på det. För när jag inte kan jobba…så får jag ingen lön. Så är det att vara ensam företagare. Skönt på de allra flesta sätt…förutom när vardagen blir kaos, barnen sjuka eller annat strular. Där blir en nanny en lysande tillgång!

Vi ska absolut prova och ser fram emot ett första möte med en utav barnvakterna nu för att se om det är ”rätt person” för oss. Alice tycker det är jättespännande, haha. ”Mamma, om det är en jättesnäll barnvakt så kan väl du åka iväg ofta så vi kan pyssla och sånt?” Eeeh, ja. Det kan jag, haha. Är barnen inte snälla sen så kan jag alltid hota med att INTE lämna dem till barnvakten!

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Jasmine Faraj Zarah, 9 mån & Yasin, 2

Supernöjd! Vi fick snabbt en riktigt bra barnvakt, vilket var tur för jag vet inte hur vi hade klarat oss utan vår nanny. Förtroendeingivande och professionella kontaktpersoner, känner mig jättetrygg. Bra och tydliga upplägg som passade oss. Fungerar väldigt bra även med den yngste, har rekommenderat till alla mina vänner!

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Peter Jansson Leo, 3

Tack vare er nanny går karriär & vardag ihop. Vi är så glada & trygga med vår barnvakt Ella – och Leo tycker så mycket om henne att han aldrig vill att hon ska gå hem! Fantastiskt att kunna få hjälp även utanför de största städerna, det var ingen annan som kunde lösa det.

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
myNanny i siffror
2007

Vi grundades 2007 och är en av Sveriges mest erfarna aktörer.

2 000

Vi är över 2 000 eldsjälar i hela Sverige som kan hjälpa er.

5 000

Varje år hjälper vi över 5 000 familjer till en enklare vardag.

Så handplockar vi de bästa barnvakterna

Bland tusentals som vill bli barnvakt varje år, väljs bara de som passar er bäst, genom en gedigen process:

 • Ansökan visar på erfarenhet av barnpassning
 • Kontroll av bakgrund & belastningsregister
 • Djupintervju & tester
 • Utbildning & certifiering (inkl. HLR-test)
 • Matchning med er familj utifrån era behov
Barnpassning pris

Vi utbildar särskilt i hur man kommunicerar med barn och skapar en positiv, trygg och rolig miljö!

Kontakta
Pris barnpassning

Få hjälp av eller någon av våra många noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

barnvakt pris

Alla lär sig hur man förhindrar olyckor, hanterar allergier, utför hjärt- & lungräddning med mera.

Kontakta
pris barnpassning

Få hjälp av eller någon av våra många noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

barnvakt timpris

Alla kontrolleras mot belastningsregistret & även mot andra offentliga uppgifter för att säkerställa trygghet.

Kontakta
barnvakt timpris

Få hjälp av eller någon av våra många noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

barnvakt priser

Vi är specialister på att sedan matcha er familj med just den barnvakt som passar er bäst.

Kontakta
priser barnvakt

Få hjälp av eller någon av våra många noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

barnvakt pris

Vi finns i hela Sverige, från storstad till landsbygd!

Kontakta
barnvakt pris

Få hjälp av eller någon av våra många noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Pris barnpassning
Utbildning

Läs mer

pris barnpassning
Certifiering

Läs mer

barnvakt timpris
Kontroll

Läs mer

priser barnvakt
Matchning

Läs mer

barnvakt pris
Var finns ni?

Läs mer

Mer om barnvakt pris för barnflicka & barnpassning

Barnvakt pris: Trygg barnflicka med RUT-avdrag

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta oss nu för mer information

Vi återkommer gärna med ett förslag på pris & upplägg

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt pris inkluderar:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff
Kontakta