Barnvakt Östermalm

Barnvakt Östermalm

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt på Östermalm – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter på Östermalm för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning på hela Östermalm. Alla våra barnvakter på Östermalm genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll och utbildning. Er certifierade barnvakt matchas personligt efter er familjs behov och schema – även kvällar och helger.

Barnpassning med en barnvakt på Östermalm

En barnvakt på Östermalm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter på Östermalm utbildas i allt från hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Stockholm

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Stockholm med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Stockholm

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Stockholm

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Stockholm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Östermalm

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny på Östermalm från myNanny
Hitta nanny på Östermalm från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Östermalm från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Östermalm

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Östermalm

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning på Östermalm

Hämtning/lämning med er nanny

Med vår barnpassning på Östermalm får du möjlighet att avsluta arbetsdagen utan stress över hämtning från förskola eller skola. Våra personliga barnvaker tar hand om hämtning och lämning oavsett var ni bor på Östermalm. Efter hämtningen tar barnvakten med sig barnen tryggt hem till er, där de kan leka och få en enkel måltid tills ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Ett populärt alternativ på Östermalm är vår regelbundna barnpassning, som kan ske en eller flera gånger per vecka. Detta ger er möjlighet att skapa en fast rutin för träning eller undvika stress efter jobbet. Detta upplägg kan även kombineras med hämtning och lämning av barnen.

Barnvakt på Östermalm vid behov

Vi erbjuder även möjligheten att få en personlig barnvakt på Östermalm när ni behöver det som mest. Oavsett om ni vill gå på ett evenemang eller ha en mysig date night med er partner, står vår barnvakt redo att ta hand om era barn.

En barnvakt på heltid/deltid

Om ni har ett extra stort behov av barnpassning, oavsett om det är för en affärsresa eller i väntan på en förskoleplats, kan vi erbjuda en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Vi har erfarna barnvakter på Östermalm som har inga problem med övernattningar.

Barnpassning på bröllop/event

Låt oss ta hand om era barn i trygga händer när ni vill fira era nära och käras viktigaste ögonblick. Vi erbjuder möjligheten att boka flera barnvakter som kan delta på själva bröllopet eller eventet och ta hand om barnen, vilket ger de vuxna möjlighet att fokusera på evenemanget.

Nanny med olika språkkunskaper

Om ni önskar att er barnvakt pratar engelska eller ert modersmål, så kan vi ordna det. Vi har nannys på Östermalm för de flesta språkbehov. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Östermalm

Hitta rätt nanny på Östermalm för er familj

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning på Östermalm


Var på Östermalm kan jag få en barnvakt?

Våra barnvakter finns på hela Östermalm såväl som i resten av Stockholm och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt på Östermalm eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Östermalm: Hjorthagen, Djurgården, Roslagstull och Norra Djurgården.

Vad kostar en barnvakt på Östermalm?

Alla priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny på Östermalm kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma barnvakt varje gång?

Absolut! Hos myNanny får du en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Östermalm för ett prova-på-möte. Detta är ett bra tillfälle för både dig och ditt barn att lära känna er nya barnvakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny nanny på Östermalm för er familj!

Hur säkerställer ni att vi får en trygg nanny?

Vi lägger stor vikt vid våra anställningsprocesser. Varje potentiell barnvakt genomgår noggranna intervjuer och bakgrundskontroller. Dessutom ser vi till att de utbildas och certifieras i viktiga kompetenser som hjärt- och lungräddning (HLR). För att du ska känna dig trygg kan du alltid boka in ett första möte med din barnvakt, så att ni kan bekanta er med varandra innan ni börjar med barnpassningen. Vi värdesätter kommunikation och säkerhet, varför varje familj och barnvakt skickar in en rapport efter varje pass, vilket säkerställer att allt går smidigt och säkert. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

Vi har ett brett nätverk av barnvakter på Östermalm, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt på Östermalm som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kontakta