Barnvakt Danderyd

Barnvakt Danderyd

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Danderyd – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Danderyd för just din familjs behov

Vi på myNanny erbjuder professionell barnpassning för hela Danderyd och resten av Stockholm. Våra erfarna barnvakter är välutbildade för att kunna ta hand om både nyfödda och barn i skolålder. Oavsett om ni behöver hjälp med hämtning från förskolan eller regelbunden barnpassning, finns vi tillgängliga alla veckodagar och vid alla tider på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Danderyd

En barnvakt i Danderyd från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Danderyd utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Danderyd

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Danderyd med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Danderyd

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Danderyd

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Danderyd

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Tre enkla steg för att komma igång med en barnvakt i Danderyd

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Danderyd från myNanny
Hitta nanny i Danderyd från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Danderyd från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Danderyd

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Danderyd

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Danderyd

Hämtning/lämning med en barnvakt

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga barnvakt i Danderyd kan hämta och lämna nästan oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem till er för att leka eller laga en enkel måltid tills att ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med är regelbunden barnpassning, vilket innebär att din nanny hjälper till en eller flera dagar i veckan på ett fast eller flexibelt schema.

Barnvakt i Danderyd vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Danderyd som är redo när ni behöver det som mest.

En nanny på heltid/deltid

Få en barnvakt i Danderyd på heltid eller deltid! Våra barnvakter är flexibla och kan hjälpa er hur många dagar i veckan ni än behöver det. Ett perfekt upplägg för familjer som väntar på en förskoleplats eller som helt enkelt behöver en hjälpande hand i vardagen.

Barnpassning på bröllop/event

Låt oss ta hand om era barn i trygga händer när ni vill fira era nära och käras viktigaste ögonblick. Få hjälp under bröllopet eller eventet av en eller flera duktiga barnvakter.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar pratar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny i Danderyd för de flesta behoven. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Danderyd

En personlig barnvakt i Danderyd för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Danderyd


Var i Danderyd kan jag få en barnvakt?

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Danderyd och dess omgivande områden, såsom Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Oavsett var ni befinner er i Danderyd kan ni lita på att vi har kompetenta barnvakter som är tillgängliga för att ta hand om era barn på ett tryggt och omsorgsfullt sätt.

Vad kostar barnvakt i Danderyd?

Våra priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag – oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny i Danderyd kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma barnvakt varje gång?

Ja, hos myNanny får du alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt som kan anpassa sig efter ert schema och önskade upplägg.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg nanny?

Våra nannies i Danderyd genomgår en rad olika intervjuer och bakgrundskontroller. Vi ser även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första prova-på-möte med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få barnpassning i Danderyd?

I Danderyd har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Danderyd som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kontakta