Barnvakt Täby

 • Få en trygg barnvakt i Täby med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Täby från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Täby

  Alla barnvakter i Täby genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Täby för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Täby. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Täby vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Täby:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Täby

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Täby

En barnvakt i Täby för hämtning och barnpassning

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Täby

⭐ Är vår barnvakt i Täby personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Täby får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Täby för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Täby för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Täby?

Våra barnvakter finns i hela Täby såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Täby eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Arninge, Ella gård, Ella park, Ensta, Gribbylund, Lahäll, Näsbypark, Roslags-Näsby, Skarpäng, Tibble, Täby Kyrkby, Viggbyholm med flera. Vi finnsi hela Täby, såväl som i resten av Stockholm. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Täby?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Täby. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Täby. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Täby? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Täby börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Täby för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Täby med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

Mer tid för varandra med barnvakt i Täby från myNanny

Hjälp med barnpassning i Täby då ni behöver den

Ibland så behöver man lite hjälp då och då. Kanske under vardagskvällar eller på helgen då man behöver få fria händer. Ibland så kan det vara så att man behöver hitta en barnvakt i Täby som kan komma dagligen under flera månaders tid. Oavsett vad ni har behov av just nu så har vi bästa lösningen för er. Med smarta prismodeller och riktigt duktiga barnflickor Täby så löser vi alla situationer så att ni kan få ordning på tillvaron.

Det kan låta som en paradox men det är faktiskt så att barnpassningen i Täby leder till att man får mer tid för varandra. Det beror på att man kan blir klar med måsten snabbare då barnen är med barnvakten och därmed har tid för de små på riktigt då man väl får ledigt. Man kan alltså se barnvakten som en viktig investering i den kvalitetstid som man verkligen behöver ha med familjens medlemmar men som ofta åsidosätts då man hela tiden är så upptagen och försöker göra flera saker samtidigt.

Barnen mår också väldigt bra av att känna att de har det lugnt och bra tillsammans med er barnvakt Täby. Hellre än att behöva jäkta med föräldrar som inte har tid så kan de göra saker som är utvecklande och mysiga. Det blir tid till att varva ner och till att få uppmärksamhet då man har en barnvakt på plats som enbart är där för de små. Detta kan vara väl värt att tänka på då man springer i ekorrhjulet men ändå inte riktigt vill unna sig hjälpen.

Barnvakt Täby som löser vardagspusslet

Något som också är viktigt att tänka på är att man som människa bara kan göra så mycket under ett dygn. Om man tar på sig för mycket så blir det lätt så att all ork försvinner och det är knappast produktivt för barnen och familjen. Med barnpassning i Täby så kan man öka energinivåerna och det är något som gagnar hela familjen. Man orkar mer och har ett bättre humör tack vare de timmar som barnvakten hoppar in. När man väl har tid att umgås med barnen så är man en bättre förälder helt enkelt för att tålamodet och energin som krävs för detta finns där.

Några populära upplägg för barnvakt Täby är just nu:

 1. Barnvakt Täby dagtid
 2. Barnvakt Täby hämtning & lämning
 3. Barnvakt Täby kvällar och helger
 4. Barnvakt Täby heltid / deltid
 5. Barnvakt Täby akut
 6. Barnvakt Täby bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta