Barnvakt Nacka

 • Få en trygg barnvakt i Nacka med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Nacka från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Nacka

  Alla barnvakter i Nacka genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Nacka för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Nacka. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Nacka vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Nacka:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Nacka

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnvakt Nacka

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Nacka

Barnvakt Nacka till ett lägre pris med rutavdrag

Barnpassningsspecialist Nacka
Barnpassningsspecialist Nacka
Signatur Malin, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Malin Hellberg

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Nacka

⭐ Är vår barnvakt i Nacka personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Nacka får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Nacka för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Nacka för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Nacka?

Våra barnvakter finns i hela Nacka såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Nacka eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo, Fisksätra, Hästhagen, Kil och Saltsjöbaden. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Nacka?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Nacka. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Nacka. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Nacka? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Nacka börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Nacka för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Nacka med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

Vi hjälper er med barnvakt i Nacka — med målet att ha Nackas bästa barnpassning!

Få ordning på vardagen med en trygg barnvakt Nacka

Det finns ingen anledning till att låta alla måsten bli höga som klipporna i Nyckelviken. Med en bra barnvakt i Nacka så får man ordning på vardagen. Med myNanny så löser allt sig och era barn kommer att vara i trygga händer då ni måste göra annat. Våra barnvakter i Nacka är utbildade för att kunna hoppa in och följa era instruktioner så att rutiner och vanor inte rubbas. Det är det som vi kallar barnpassning som man verkligen kan luta sig mot!

Det är inte så svårt att hitta barnvakter i Nacka för visst finns det gott om ungdomar som är intresserade av att tjäna en slant på att vakta era barn. Vi vill dock poängtera att det är stor skillnad mellan en professionell barnflicka och en person som tror att det går bra att sitta i soffan framför tv tills ni kommer hem.

När vi skickar barnflickor så kan ni lita på att det här är personer med tidigare erfarenhet av barn och att de är utbildade inom barnskötsel. Det är nämligen vi som står för utbildning och även för certifiering vilket innebär att varje barnpassare från oss kommer att jobba på ett säkert sätt. Barnen är trygga i hemmet såväl som i parken, och dessutom så kommer de att få aktiviteter som är stimulerande och kul så barnpassningen blir något som de små kommer att se fram emot.

Hitta barnvakt i Nacka lokalt

Något som kan vara bra är att ha hjälp som finns lokalt. Det innebär ju kortare restid och också att barnvakten faktiskt är väl insatt i hur området ser ut och var det finns trevliga parker. I och med att vi har ett stort kontaktnät av duktiga barnpassare över hela Sverige så är det fullt möjligt att den bästa barnvakten för er faktiskt finns riktigt nära. Det här är särskilt fördelaktigt då ni behöver hjälpen på kvällar och kanske sporadiskt. Mer info här.

Med oss så får ni barnpassning i Nacka som är flexibel och mycket pålitlig. Vi skickar bara personer som är intresserade av de tider som ni kan erbjuda och som har de kvalifikationer som krävs. Efter ett första möte så kan ni själva se hur bra vi är på att matcha familj med barnflicka. Det dröjer inte länge innan ni känner varandra väl och upplever att barnflickans närvaro är en enorm trygghet och en tillgång både till vardags och under helger.

Något som vi tycker är viktigt är att ni trivs bra tillsammans och därför så kan det hända att vi kanske skickar barnvakten i Nacka från ett närliggande område som söder om Stockholm eller kanske lite längre ut från Värmdö. Men det är alltid i samråd med familjen som vi kommer fram till det bästa valet som kan fungera kortsiktigt såväl som långsiktigt.

Några populära upplägg för barnvakt Nacka är just nu:

 1. Barnvakt Nacka dagtid
 2. Barnvakt Nacka hämtning & lämning
 3. Barnvakt Nacka kvällar och helger
 4. Barnvakt Nacka heltid / deltid
 5. Barnvakt Nacka akut
 6. Barnvakt Nacka bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta