Barnvakt Nacka

Barnvakt Nacka

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Nacka – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Nacka för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Nacka med omnejd. Med myNanny får ni barnpassning med barnvakter som är certifierade och utbildade. Vi kan hjälpa er med hämtning/lämning och en nanny på heltid eller deltid.

Barnpassning med en barnvakt i Stockholm

En barnvakt i Nacka från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Nacka utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Nacka

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Nacka med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Nacka

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Nacka

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Nacka

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Stockholm

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för ett första möte.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Nacka från myNanny
Hitta nanny i Nacka från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Nacka från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Nacka

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Nacka

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Stockholm

Hämtning/lämning med er barnvakt

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga barnvakt i Nacka kan hämta och lämna ditt barn från skolan eller förskolan.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg i Nacka är vår regelbundna barnpassning, vilket ger dig barnpassning en eller flera gånger per vecka. Perfekt för familjer som behöver rutin och struktur i vardagen.

Barnpassning i Nacka vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Nacka som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny i Nacka heltid/deltid

Oavsett om ni behöver en barnvakt på heltid eller deltid kan vi hitta en nanny i Nacka som passar just ert schema. Ni väljer själv hur många dagar i veckan och vilka tider ni vill ha barnpassning.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer under bröllopet eller eventet. Det går även att boka flera barnvakter som tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vi har barnvakter i Nacka som kan en rad olika språk – vare sig ni behöver en barnvakt som kan engelska eller arabiska. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Nacka

En personlig barnvakt i Nacka för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Nacka


Var i Nacka kan jag få en barnvakt?

Våra barnvakter finns i hela Nacka såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Nacka eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo, Fisksätra, Hästhagen, Kil och Saltsjöbaden.

Vad kostar barnvakt i Nacka?

Alla våra upplägg för barnvakt Nacka börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning – det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Barnvakterna i Nacka har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Får jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Nacka som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur fungerar den första prova-på-träffen?

Under det första prova-på-mötet får du en unik möjlighet att lära känna din barnvakt och skapa en trygg relation. Ni kan diskutera era förväntningar och barnets rutiner, samtidigt som barnvakten kan bekanta sig med barnets behov och preferenser. Detta möte ger er en chans att säkerställa att ni känner er bekväma med barnvakten innan ni påbörjar den egentliga barnpassningen, vilket ger både föräldrar och barn en extra nivå av trygghet och förtroende.

Vilka tider och dagar kan jag få en barnvakt?

I Nacka har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Nacka som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kom igång med en barnvakt i Nacka

Hos oss är det smidigt och enkelt att komma igång med barnpassning. Det är bara att skicka in en kostnadsfri prisförfrågan eller att slå oss en signal på  0775-888008 så hör vi av oss inom kort. Med vårt breda nätverk av barnvakter i hela Nacka och Stockholm kan vi handplocka en barnvakt åt just din familj utifrån era behov och preferenser

Barnpassning med RUT-avdraget

Genom att utnyttja RUT-avdraget för barnpassning kan ni få tillgång till en kvalificerad nanny från endast 149 kr/timmen i Nacka. Detta pris inkluderar certifiering, utbildning, försäkring och regelbunden handledning från våra barnpassningsspecialister. Dessutom kan ni vara trygga i vetskapen om att barnvakten har gedigna meriter, arbetslivserfarenhet och en officiell anställning.

Vår noggranna rekryteringsprocess

För att garantera att våra barnvakter i Nacka är högkvalificerade, genomgår de en rigorös urvalsprocess. Vi börjar med att samla in ansökningar från potentiella barnvakter och noggrant granska deras erfarenheter. Endast ett fåtal utvalda barnvakter får möjlighet att samarbeta med oss. Innan de påbörjar sitt arbete som barnvakt genomgår de djupintervjuer, referenskontroller och utbildningar för att säkerställa att de uppfyller våra stränga krav och standarder.

Mer om myNanny i Stockholm

I över 15 år har vi hjälpt familjer med professionell barnpassning i Nacka. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och hjälper årligen tusentals familjer med trygg och rolig. att erbjuda dem trygg barnpassning med våra duktiga barnvakter.

Kontakta