Barnvakt på Södermalm

Barnvakt Södermalm

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt på Södermalm – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter på Södermalm för just din familjs behov

Vi har certifierade och utbildade barnvakter på hela Södermalm. Våra duktiga barnvakter har erfarenhet med att hjälpa barn i alla åldrar – från spädbarn till barn i skolålder. Få hjälp med allt från hämtning till löpande barnpassning – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt på Södermalm

En barnvakt på Södermalm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter på Södermalm utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt på Södermalm

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning på Södermalm med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning på Södermalm

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt på Södermalm

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt på Södermalm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en nanny på Södermalm

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny på Södermalm från myNanny
Hitta nanny på Södermalm från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny på Södermalm från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny på Södermalm

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny på Södermalm

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning på Södermalm

Hämtning/lämning med er barnvakt

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Er personliga nanny på Södermalm kan hämta och lämna nästan oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem till er för att leka eller laga en enkel måltid tills att ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt på Södermalm är regelbunden barnpassning som ofta sker en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt på Södermalm vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig nanny på Södermalm som är redo när ni behöver det som mest.

Barnvakt Södermalm – heltid/deltid

Har ni ett extra stort behov av barnpassning? Oavsett om ni behöver åka iväg på en affärsresa eller om ni bara inväntar en förskoleplats så kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Övernattningar är inga problem för våra erfarna barnvakter på Södermalm.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Önskar ni att er barnvakt talar pratar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny på Södermalm för de flesta behoven. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning på Södermalm

En personlig barnvakt på Södermalm för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning på Södermalm


Var på Södermalm kan jag få en barnvakt?

Vi finns på hela Södermalm och Stockholm! Exempel några platser där vi just nu hjälper familjer med en barnvakt är Gamla stan, Reimersholme, Hammarby Sjöstad och Hornstull. Kontakta oss nu och gör en prov-på-träff med er barnvakt!

Vad kostar era barnvakter på Södermalm?

Alla våra priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning.

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, hos myNanny du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt på Södermalm som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt på Södermalm?

Vi är väldigt noggranna med vilka vi anställer på Södermalm. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första träff med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

På Södermalm har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt på Södermalm som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

myNanny har hjälpt familjer i Stockholm sedan 2007

Hur får jag en barnvakt i Stockholm?

Våra barnvakter har lång erfarenhet och vi utbildar varje person för att klara av sina uppdrag på ett mycket bra sätt. Med god kommunikation så tar vi reda på vad ni behöver hjälp med så att vi kan skicka den bäst lämpade barnvakten som kan ge er den avlastningen som ni behöver för att få ihop vardagen!

RUT-avdraget barnpassning på Södermalm

Genom att dra nytta av RUT-avdraget för barnpassning kan ni få en nanny från 149 kr/timmen. I detta pris ingår certifiering, utbildning, försäkring och regelbunden coachning från våra barnpassningsspecialister. Dessutom får barnvakten goda meriter, arbetslivserfarenhet och en vit lön. Med andra ord gör RUT-avdraget barnpassning till ett väldigt förmånligt pris. samtidigt som ni får en professionell och pålitlig barnvakt som möter just era behov.

Vår noggranna rekryteringsprocess

För att kunna säkerställa att alla våra barnvakter är kvalificerade har vi en gedigen urvalsprocess. Först samlar vi in ansökningar från potentiella barnvakter och granskar deras erfarenheter – det är enbart ett fåtal barnvakter som vi väljer att samarbeta med. Innan barnvakten börjar arbeta som barnvakt certifierar vi dem bland annat i hjärt och lungräddning för barn.

Mer om myNanny

I över 15 år har vi hjälpt familjer på Södermalm och Stockholm till en enklare vardag. Idag är vi ett av Sveriges största barnpassningsföretag och hjälper årligen tusentals familjer med trygg och rolig. att erbjuda dem trygg barnpassning med våra duktiga barnvakter.

Kontakta