Barnvakt Norrköping

 • Få en trygg barnvakt i Norrköping med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Norrköping från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Norrköping

  Alla barnvakter i Norrköping genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Norrköping för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Norrköping. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Norrköping vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Norrköping:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för barnvakt Norrköping

Vi kan hjälpa er med en trygg barnvakt Norrköping oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt norrköping recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnpassning i Norrköping

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer on myNanny barnvakt Norrköping

Använd dig av RUT-avdraget för barnpassningen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Norrköping

⭐ Är vår barnvakt i Norrköping personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning och barnvakt i Norrköping får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Norrköping eller be oss att hitta en ny nanny Norrköping för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Norrköping för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Norrköping och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Norrköping för er familj!

Det är viktigt för oss att ni känner er bekväma med er barnvakt Norrköping. För att barnpassningen ska fungera så bra som möjligt gäller det att ni har en god personkemi. Känner ni inte det, då väljer vi ut en ny barnvakt i Norrköping. Men det brukar bli en perfekt matchning från början.

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Norrköping?

Våra barnvakter finns i hela Norrköping såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med en barnvakt Norrköping oavsett om det gäller en central barnvakt i Norrköping eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Norrköping: Berga, Haga, Hageby, Klingsberg, Klockaretorpet, Midtina, Navestad, Rambodal, Saltängen, Skarphagen, Söderstaden och Vilbergen. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt Norrköping!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Norrköping?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Norrköping. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss gällande barnvakt i Norrköping, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Norrköping. Första steget för oss för att kunna hitta en barnvakt i Norrköping för er familj är nämligen att ha ett första samtal om er familjs särskilda behov. Med den informationen så kommer vi kunna hitta en perfekta barnvakt i Norrköping för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Norrköping? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Norrköping börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning av en barnvakt Norrköping dagtid eller barnvakt Norrköping på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Norrköping för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Norrköping med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Med avdraget så blir det upp till hälften så billigare med en barnvakt i Norrköping. Det är fortfarande samma höga kvalitet på er barnvakt Norrköping, men ni får ett bättre pris. Med RUT-avdraget så kan fler familjer få möjligheten att ta hjälp av em barnvakt Norrköping.

Anställ en barnvakt i Norrköping

Barnpassning med en barnvakt i Norrköping sker helt på våra familjers villkor, du som anlitar en barnvakt i Norrköping bestämmer själv hur och när din barnvakt ska arbeta. Du kan välja mellan att anställa en barnvakt Norrköping på heltid eller Barnvakt Norrköping på deltid, vid oregelbundna tillfällen. Du kan även välja ett eget schema om du t.ex. jobbar oregelbundna tider. Vårt mål med barnpassningen är att underlätta en stressig vardag som många föräldrar upplever sig ha. Att anlita en barnvakt i Norrköping kan hjälpa dig som förälder enormt mycket. Med en barnvakt Norrköping kan man säga att du får hjälp att få ihop livspusslet.

Att anställa myNanny barnpassning innebär att du anställer en professionell, erfaren och certifierad barnvakt Norrköping. Våra barnvakter är dessutom utbildade inom flera olika viktiga områden som är viktiga att kunna när man jobbar med barn. Så er barnvakt Norrköping är utbildad och certifierad inom  bl.a. HLR, inom allergier och olycksfall. Varje barnvakt Norrköping har dessutom fått utbilda sig i hur de ska skapa en trygg miljö för barn och hur de ska kommunicera med barnets förälder (dig).

MyNanny garanterar att ni får en barnvakt Norrköping som passar er, vi har nämligen ett väldigt stort nätverk av barnvakter i hela landet. Detta ger oss tillgång till många olika barnvakter, så sannolikheten att vi hittar en barnvakt Norrköping som passar just dig och din familj är hög.

Våra barnvakter kan jobba med er under längre tidsperioder eller vid sporadiska tillfällen, det beror helt och hållet på vilket ert behov är. Vid längre tidsperioder kommer ni lära känna er barnvakt Norrköping och då kan barnpassningen kännas både tryggare och mer personlig.

När man jobbar som barnvakt Norrköping hos myNanny innebär det att man alltid ser till barnens och familjens bästa. Man får fina referenser som barnvakt Norrköping inför framtiden och bra erfarenhet. Alla våra barnvakter som bli barnvakt i Norrköping har tillgång till rådgivning och stöd från våra barnvaktsspecialister och får kontinuerlig hjälp med olika situationer eller allmänna frågor kring barnpassningen.

Vi kan glädja dig med att berätta om vår prova-på-träff med din barnvakt Norrköping. Det här är en träff som du bokar in genom att kontakta oss, då diskuterar vi vilket behov som finns och väljer ut en barnvakt i Norrköping som passar just de behoven. Efter det bokar vi in ett möte med er och er noggrant utvalda barnvakt Norrköping. Detta möte är till för att du och din familj ska kunna träffa er barnvakt i Norrköping innan ni bestämmer er. Så att ni vet om den barnvakten vi valt ut är precis rätt för er barnpassning. Sedan väljer ni om ni vill fortsätta eller inte med er barnvakt Norrköping eller inte.

Klicka på länken för att läsa mer information om en barnvakt från myNanny.

Några populära upplägg för barnvakt Norrköping är just nu:

 1. Barnvakt Norrköping dagtid
 2. Barnvakt Norrköping hämtning & lämning
 3. Barnvakt Norrköping kvällar och helger
 4. Barnvakt Norrköping heltid / deltid
 5. Barnvakt Norrköping akut
 6. Barnvakt Norrköping bröllop / event

 

Kontakta