Barnvakt Växjö

 • Få en trygg barnvakt i Växjö med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Växjö från myNanny?

 • Barnvakt Växjö

  1 En trygg och utbildad nanny

  Vi på myNanny i Växjö utbildar alla våra barnvakter i HLR, säkerhet och pedagogik. Vi utför även gedigna bakgrundskontroller när vi anställer.

 • Barnvakt Växjö

  2 Personlig barnvakt i Växjö

  För bästa upplevelse är det viktigt att matcha rätt nanny med rätt familj. Er certifierade barnvakt matchas alltid personligen utefter er familjs behov.

 • Barnvakt Växjö

  3 Prova-på-träff och RUT-avdrag

  Ni inleder alltid med en första prova-på-träff med er barnvakt. Vår hjälp är giltig under RUT-avdraget och ger även barnvakten vit lön och goda meriter för framtiden.

Trygg barnpassning Växjö:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med barnvakt i Växjö

 • Steg 1 Ett första samtal

  Det är viktigt för oss att förstå er och veta vad ni vill ha hjälp med. Ring oss därför på 0775-888008

 • Steg 2 Er nanny väljs ut

  Nu när vi lärt känna er lite mer börjar vi processen med att hitta en barnvakt som passar just er!

 • Steg 3 Prova-på-möte

  Ni träffar er utvalda nanny för ett första möte utan bindning. Är ni inte nöjda hittar vi en ny åt er!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Vad kostar barnpassning i Växjö?

Priserna för en barnvakt i Växjö från myNanny varierar beroende vilket upplägg ni väljer. Alla upplägg startar från 149 kr efter RUT-avdraget. Vi hjälper er med en trygg och certifierad nanny oavsett behov!

barnvakt växjö recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnvakt Växjö

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Växjö

Barnpassning i Växjö med en trygg barnvakt

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Växjö

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Växjö?

Vi på myNanny är alltid väldigt måna om att erbjuda trygga barnvakter. Därför gör vi ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Växjö som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi tittar bland annat på belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er nanny är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Ring in till oss om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Växjö! 0775-888008

Utbildas era barnvakter från myNanny i Växjö?

För att familjen ska få trygg barnpassning genomgår alla våra barnvakter gedigna utbildningar. En nanny från oss på myNanny blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor. En utbildad och certifierad barnvakt inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny, slå oss en signal på 0775-888008.

Vad kostar det med en barnvakt i Växjö? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Växjö börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt i Växjö på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Växjö för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Var i Växjö kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Växjö såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Växjö oavsett om ni bor centralt i Växjö eller utanför i en mindre ort. Vi strävar alltid efter att hitta en barnvakt som bor nära er för att det ska underlätta så mycket som möjligt. Ni kan få hjälp med barnvakt i exempelvis: Teleborg, Araby, Högstorp, Sandsbro, Öjaby, Räppe, Hov, Danneborg, Östra Lugnet, Vikaholm och Bergsnäs.

När kan en barnvakt från myNanny i Växjö hjälpa oss?

Vår barnpassning på myNanny finns tillgänglig på veckans alla dagar under dygnets alla timmar. Vi hjälper även till på helgdagar! Våra barnvakter kan passa över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen som vid hämtning och lämning. En barnvakt från myNanny kan sova över om det behövs men även kan en barnvakt från oss passa under semestern. Allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Kontakta oss gärna på: 0775-888008 om ni har fler funderingar kring barnpassning i Växjö från myNanny!

Vi vill komma igång med att hitta vår barnvakt i Växjö. Hur gör vi?

Vad kul att ni är intresserande av barnpassning i Växjö från oss på myNanny! Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta en barnvakt. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Er resa med oss inleds alltid med en första prova-på-träff utan bindning där ni får möjlighet att träffa er utvalda barnvakt. Är ni inte nöjda hittar vi en ny åt er! Ring in till oss för att komma igång direkt 0775-888008

Så hittar myNanny bästa möjliga barnvakt i Växjö

Vi berättar gärna mer om vår process på myNanny för att hitta er barnvakt i Växjö. Enklast är att fylla i vårt formulär om ni har fler frågor eller funderingar om barnvakt i Växjö, så hör vi av oss så snart vi kan. Ni kan även mejla oss på [email protected] eller ringa in till 0775 – 88 80 08 för at ställa frågor om en barnvakt Växjö.

Barnvakt Växjö med personlig matchning

För att ge er lite inledande information om tjänsten för barnvakt Växjö, så finns det några huvuddelar som gör att vi kan säkerställa bästa möjliga matchning:

 • Alla barnvakter, därmed er barnvakt Växjö, genomgår internutbildning innan de får börja
 • För att ens få komma in på intervju för att bli barnvakt i Växjö måste man ha tidigare erfarenheter sedan tidigare med en eller fler barnfamiljer.
 • Man måste klara en rad tester innan man får certifieras och kan arbeta som barnvakt i Växjö
 • Vi följer regelbundet upp med både barnvakt Växjö och familj hur varje tillfälle gick.

För mer information om vår barnpassning med en barnvakt i Växjö ser vi fram emot ett samtal där vi får berätta mer om oss för dig! Välkommen till myNanny barnvakt Växjö!

Barnpassning & nanny Växjö att lita på

Alla föräldrar vet hur viktigt det är att barnen är i trygga händer då man inte själv kan vara hemma eller hämta från förskolan på eftermiddagen. Det är ingen som vill ta risker och därför så är det självklart att man helst får hjälp från en erfaren nanny i Växjö som är utbildad och certifierad för att klara jobbet med de små. Via myNanny så är det lätt att finna rätt person att hyra in för barnpassningen då vi har ett mycket stort kontaktnät och bara skickar seriösa nannies.

Man kan diskutera vad en bra nanny och barnvakt Växjö ska behärska men vi har gjort det tydligt för våra medarbetare vad vi förväntar oss när man är barnvakt i Växjö.  Framförallt så är det så att vi jobbar med en metod där nannyn hela tiden får stöd och er barnvakt Växjö vidareutvecklas för att lära sig mer om olika åldrar och situationer. Tillsammans med certifiering för säkert jobb i hem och utomhus så leder detta till barnpassning som barnvakt Växjö som man verkligen kan lita på.

Många av våra nannies har ett förflutet som au pair vilket är en mycket värdefull typ av erfarenhet när man ska bli barnvakt Växjö. Men vi vill också säga att de som mest har passat barn på hemmaplan också blir mycket duktiga och säkra som barnvakt Växjö tack vare den utbildning och det stöd som vi erbjuder.

Några populära upplägg för barnvakt Växjö är just nu:

 1. Barnvakt Växjö dagtid
 2. Barnvakt Växjö hämtning & lämning
 3. Barnvakt Växjö kvällar och helger
 4. Barnvakt Växjö heltid / deltid
 5. Barnvakt Växjö akut
 6. Barnvakt Växjö bröllop / event

Hör av dig till oss för att komma igång med en barnvakt Växjö. Vi ser till att matcha en barnvakt Växjö som passar bäst för din familj!

Kontakta