Barnvakt Falun

 • Få en trygg barnvakt i Falun med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Falun från myNanny?

 • Barnvakt i Falun

  1 Målet: Tryggast barnpassning i Sverige

  Vårt mål är att alltid erbjuda tryggast barnvakter i Falun såväl som i hela Sverige. En nanny från oss blir ordentligt utbildad i säkerhet men även bakgrundskontrollerad.

 • Barnvakt i Falun

  2 Nanny i Falun efter era behov

  Ni kan få hjälp med barnvakt i Falun oavsett om ni bor centralt eller i närliggande orter. Er barnflicka matchas alltid efter er familjs önskemål och schema.

 • Barnvakt i Falun

  3 RUT-avdrag och första prova-på-träff

  Vi på myNanny i Falun erbjuder alltid familjer en första prova-på-träff utan binding. Vår tjänst är även giltig under RUT-avdraget.

Trygg barnpassning Falun:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Såhär kommer ni igång med barnvakt i Falun

 • Steg 1 Första samtal

  För att ni ska få en perfekt barnvakt i Falun är det viktigt för oss att förstå era behov 0775-888008

 • Steg 2 Noga utvald barnvakt

  Efter samtalet väljer vi noggrant ut en nanny åt er. Det viktigaste är en trygg barnvakt som matchar ert behov!

 • Steg 3 Första prova-på-möte

  Ni inleder därefter alltid med en första prova-på-träff utan binding med er utvalda barnvakt i Falun.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Vad kostar barnpassning i Falun?

Med en barnvakt i Falun kan ni få hjälp oavsett när på dygnet. Våra priser börjar från 149 kr efter RUT-avdraget och varierar beroende vilket upplägg ni i familjen väljer. Läs mer om våra upplägg nedan!

barnvakt falun recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnpassning i Falun

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Pris som gör det möjligt att hyra in hjälpen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Falun

Bakgrundskontrollerar ni på myNanny era barnvakter i Falun?

Vi på myNanny i Falun är alltid måna om att hitta trygga barnvakter som har god kunskap och erfarenhet av barnpassning. För att lyckas med detta utför vi därför noggranna bakgrundskontroller på alla potentiella barnflickor. Vi tittar både på belastningsregister men också på eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att familjer ska få trygg och säker barnpassning genomgår alla våra barnvakter tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Ring in till oss om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Falun! 0775-888008.

Utbildas era barnvakter i Falun?

Ja, vi utbildar alla våra barnvakter här på myNanny i Falun! Varje barnflicka blir utbildad i exempelvis pedagogik, HLR för barn och i att förebygga olyckor. En utbildad barnvakt inger inte bara trygghet för er i familjen utan även för barnvakten själv då personen har kunskap och är väl förbered ifall något skulle hända. För att bli nanny hos oss på myNanny i Falun krävs det erfarenhet av att tidigare ha passat barn. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny, slå oss en signal på 0775-888008

Vad kostar det med en barnvakt i Falun? Kan jag använda RUT?

Priserna för barnpassning från myNanny skiljer sig lite beroende på vilket upplägg ni i familjen väljer. Alla våra upplägg för barnvakt Falun börjar däremot från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny i Falun har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Falun för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Ring oss gärna så berättar vi mer om våra priser och upplägg 0775-888008.

Kan vi få barnvakt från myNanny även fast vi bor utanför Falun?

Det är inga problem! Våra barnvakter finns i hela Falun såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Falun oavsett om ni bor centralt i Falun eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Aspeboda, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Sundborn, Svärdsjö och Vika.

När kan er nanny i Falun hjälpa till?

Familjer kan få hjälp med barnvakt i Falun under dygnets alla timmar och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Vi erbjuder barnpassning över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta självklart också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Hur gör jag för att få en barnvakt i Falun?

Vad roligt att ni vill komma igång med barnpassning från oss på myNanny! Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta en barnvakt i Falun. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Ni börjar alltid er resa med en första prova-på-träff utan bindning. Är ni inte nöjda med er utvalda nanny hittar vi alltid en ny åt er! Ring in till oss för att komma igång direkt 0775-888008

Nöjda familjer och nöjda barnvakter i Falun

Under de år som vi har erbjudit barnvakter för hjälp av barnpassning i olika svenska städer så har vi insett att nöjda familjer och nöjda barnvakter går hand i hand. Det att vi investerar i våra barnpassare och ger dem utbildning och stöd är något som leder till barn och familjer som upplever att Faluns bästa barnvakter kommer från oss. När du hyr in en barnvakt i Falun via myNanny så kan du lita på att det här är en person som kan jobbet som barnvakt Falun och som är genuint intresserad av att passa dina barn.

Målet: bara de bästa barnvakterna för barnpassning Falun

Vi är strikta med vem som får jobba med oss som barnvakt Falun. Det är inte så att varje person som vill bli barnvakt i Falun måste ha bakgrund som au pair, men vi genomför flera intervjuer för att säkra att det rör sig om en människa som har ett verkligt intresse av jobbet som barnvakt i Falun. Och att et är en person som är villig att genomgå våra kurser för säkerhet och för mer kunskap om hur man tar hand om barn. Trygghet och säkerhet ska varje barnvakt Falun inge.

Möjlighet till utveckling som nanny i Falun

Det som gör att många barnvakter vill jobba med oss som barnvakt Falun på myNanny barnpassning är att vi erbjuder vidareutveckling. Samtidigt som man passar barn i familjer så får man chansen att lära sig mer om hur man kan stimulera barn på ett bra sätt som barnvakt Falun och det gör att uppdragen som en barnvakt Falun ger så mycket mer. Den som har jobbat med oss som barnvakt Falun får goda referenser och vet hur man tar hand om olika åldersgrupper i olika situationer. Det här gynnar föräldrar som behöver hjälp av en barnvakt Falun med lite olika saker som hämtning, lek i parken, hjälp med läxor, matlagning och nattning.

Några populära upplägg för barnvakt Falun är just nu:

 1. Barnvakt Falun dagtid
 2. Barnvakt Falun hämtning & lämning
 3. Barnvakt Falun kvällar och helger
 4. Barnvakt Falun heltid / deltid
 5. Barnvakt Falun akut
 6. Barnvakt Falun bröllop / event

 

Kontakta