Barnvakt Sundsvall

 • Få en trygg barnvakt i Sundsvall med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Sundsvall från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Sundsvall

  Alla barnvakter i Sundsvall genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Sundsvall för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Sundsvall. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Sundsvall vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Sundsvall:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Sundsvall

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt sundsvall recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Få mer information om barnpassning Sundsvall

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Sundsvall

Smarta prismodeller för olika typer av barnpassning i Sundsvall

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Sundsvall

⭐ Är vår barnvakt i Sundsvall personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning och barnvakt i Sundsvall får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Sundsvall för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Sundsvall och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Sundsvall för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Sundsvall?

Våra barnvakter finns i hela Sundsvall såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Sundsvall eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Alnö, Sättna, Njurunda, Matfors, Stöde och Indal. Kontakta oss nu för att göra en prova-på-träff med er barnvakt i Sundsvall!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Sundsvall?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Sundsvall. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Sundsvall. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov för barnvakt i Sundsvall, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Sundsvall? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Sundsvall börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny barnpassning har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Sundsvall för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Sundsvall med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

En barnvakt Sundsvall blir tryggare av

Vi vett att det är viktigt med en bra barnvakt — nöjda familjer som återkommer

Efter många års arbete med barnpassning vet vi på myNanny att vårt koncept fungerar. Med så många barnfamiljer som återkommer för att få hjälp med barnvakt i Sundsvall så är det tydligt att vi erbjuder en tjänst för barnvakter som verkligen fungerar. Det här beror på att vi lägger ner mycket tid på att hitta rätt barnvakter och på att matcha dem på rätt sätt med familjer och barn. Vi tänker inte bara på saker som tidsscheman och rätt erfarenhet utan också på personlighet och livsstil. Det här ger Sundsvalls familjer ett riktigt bra alternativ då de behöver barnpassning och barnvakt i Sundsvall för kortare eller längre uppdrag.

Både barn och föräldrar behöver trygghet och det får man då man vet att de små har det bra och att de är i säkra händer. Men för att barnpassningen ska bli säker så krävs det att barnflickan verkligen vet vad hon sysslar med. Det här är inget som kommer av sig självt. Dels så är det så att vi bara anställer personer som har erfarenhet och som förstår hur man beter sig med barn i olika åldrar, och dels så är det så att vi certifierar för säkerhet.

Utbildad barnflicka & barnvakt Sundsvall

Med utbildning och god kunskap om hur man hanterar situationer i hemmet och utomhus så kommer våra barnvakter alltid att ligga steget före. De vet när man måste vara extra vaksam och hur man gör saker som kan te sig rätt enkla, som till exempel matlagning med barn omkring sig, på ett sätt som är säkert.

Något som ytterligare bidrar till att våra barnvakter är några av de bästa i Sundsvall är att vi fortsätter med utbildningen under pågående uppdrag. Det här gör vi genom regelbundna samtal där barnflickor kan ställa frågor och få tips och råd av våra experter. Vi finns även här för föräldrar som kanske har frågor omkring barnpassningen, och det här är något som gör att barnpassningsstjänsten blir riktigt bra då den skräddarsys till varje uppdrag. Hör av er för en barnvakt i Sundsvall nu!

Kärlek till barn och ett stort intresse från barnvakt Sundsvall

Det är väldigt viktigt att er barnvakt Sundsvall är intresserad av jobbet. Det måste finnas kärlek till barn och så ett intresse av att förstå mer och att utvecklas i rollen som barnpassare. Det här är något som vi alltid ser på då vi beaktar att låta en ny person bli en del av vårt stora kontaktnät med barnvakter. Det kan ta några intervjuer innan vi är säkra på vår sak och går vidare med utbildning men den här tiden är väl värd att lägga på undersökande förarbete.

Vi ser hur familjer som hyr in en barnvakt Sundsvall upplever att de är verkligt intresserade av uppdraget och det är något som ger en så bra känsla både för stora och för små. När barnen vet att barnvakten som kommer för att passa tycker att det är riktigt roligt att vara tillsammans så kan de inte vänta på nästa tillfälle! Kontakta oss för mer information om barnvakt Sundsvall, eller läs mer om oss på myNanny.

Några populära upplägg för barnvakt Sundsvall är just nu:

 1. Barnvakt Sundsvall dagtid
 2. Barnvakt Sundsvall hämtning & lämning
 3. Barnvakt Sundsvall kvällar och helger
 4. Barnvakt Sundsvall heltid / deltid
 5. Barnvakt Sundsvall akut
 6. Barnvakt Sundsvall bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta