Barnvakt Halmstad

 • Få en trygg barnvakt i Halmstad med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Halmstad från myNanny?

 • Barnvakt Halmstad

  1 Trygg och utbildad barnvakt i Halmstad

  En nanny från myNanny i Halmstad är alltid bakgrundskontrollerad. Er barnvakt utbildas även i allt från säkerhet och HLR till pedagogik.

 • Barnvakt Halmstad

  2 Barnpassning utefter era behov

  Vi ser alltid till att ni får en personlig barnvakt som matchar era behov. myNanny finns både centralt i Halmstad men även i närliggande orter.

 • Barnvakt Halmstad

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Vår barnpassning är giltig under RUT-avdraget och ni inleder alltid med en första prova-på-träff utan bindning med barnvakt i Halmstad!

Trygg barnpassning Halmstad:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Såhär kommer du igång med barnvakt i Halmstad

 • Steg 1 Kontakta oss

  För att er barnpassning ska bli perfekt behöver vi veta mer om ert behov och situation 0775-888008

 • Steg 2 Vi väljer barnvakt åt er

  Efter samtalet börjar vi direkt vår process med att hitta er personliga barnvakt. Prio är alltid en trygg nanny!

 • Steg 3 Första prova-på-möte

  Ni börjar alltid med en första prova-på-träff där ni får möjlighet att träffa er utvalda och certifierade barnvakt!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Priser för barnpassning i Halmstad

Priserna för barnvakt hos oss på myNanny i Halmstad varierar beroende på vilket upplägg ni väljer. Gemensamt är att alla upplägg för barnpassning börjar från 149 kr efter RUT-avdraget!

barnvakt halmstad recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnpassning i Halmstad

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer on myNanny

Barnvakt i Halmstad: så fungerar det

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Halmstad

Utför ni på myNanny bakgrundskontroller av era barnvakter i Halmstad?

Vårt främsta mål på myNanny är att varje familj får en trygg barnvakt som känns helt rätt. För att att lyckas med detta utför vi därför ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Halmstad som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi kontrollerar belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er barnvakt är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering.

Utbildas era barnvakter från myNanny i Halmstad?

Absolut! För att efterleva vårt mål att erbjuda trygg barnpassning till alla familjer är vi väldigt noggranna med att utbilda och förbereda varje barnvakt. Varje nanny blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor. Att familjen får en utbildad nanny inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå. Slå oss en signal så berättar vi gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny 0775-888008

Vad kostar det med en barnvakt i Halmstad? Är barnpassning från myNanny giltig för RUT-avdrag?

Priserna varierar beroende på vad ni i familjen väljer för typ av upplägg, exempelvis hur länge och hur ofta ni vill ha hjälp med barnpassning. Alla våra upplägg för barnvakt Halmstad börjar däremot från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt i Halmstad på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Halmstad för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Var i Halmstad kan jag få en barnvakt från myNanny?

Våra barnvakter finns i hela Halmstad såväl som i närliggande regioner. Ni kan alltså få hjälp med barnpassning från oss på myNanny oavsett om ni bor centralt i Halmstad eller i orter som: Andersberg, Brogård, Frennarp, Fyllinge, Sofieberg, Nissastrand, Nyhem, Rotorp, Skedalahed, Snöstorp, Söder, Söndrum, Vallås och Östra Stranden.

När kan en barnvakt från er på myNanny i Halmstad hjälpa till?

Vi kan hjälpa familjer med barnpassning på veckans alla dagar – även på helgdagar. Oavsett vilken tid på dygnet ni i familjen vill ha en barnvakt löser vi det åt er! Våra barnvakter kan passa över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. En barnvakt från myNanny kan också sova över om så önskas. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta självklart också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver.

Slå oss gärna en signal på: 0775-888008 om ni har fler funderingar kring barnpassning i Halmstad från myNanny!

Hur gör jag för att få en barnvakt i Halmstad?

Att komma igång med en barnvakt från oss på myNanny I Halmstad är väldigt enkelt! Det första steget för er är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter handplockar vi den perfekta barnvakten för just er! Kontakta oss redan nu för att komma igång 0775-888008

myNanny barnvakt i Halmstad

Nära barnpassning i hela Halmstad

Med ett gediget nätverk av barnpassare och barnvakter i hela Halmstad vågar vi påstå att vi sannolikt har en barnvakt Halmstad som passar dig — nära nog att hoppa in när du behöver det som mest!

Hela poängen med att anlita en barnvakt i Halmstad är för att underlätta i en stressig vardag. En stressig vardag är inget ovanligt om man har barn, oavsett om man har ett eller tre barn. Det kan alltså också vara svårt att få ihop en smidig vardag när den är präglad av stress. Vi hjälper dig i en annars stressig vardag genom att hitta en barnvakt Halmstad som kan hjälp just dig och din familj! Med en barnvakt Halmstad kan du få ihop livspusslet.

På myNanny barnvakter har vi ett stort nätverk av barnvakter och kan därmed erbjuda en barnvakt Halmstad som passar just era behov. Din barnvakt Halmstad anpassar sig helt enkelt efter era behov, det fins barnvakt Halmstad som kan jobba heltid/deltid eller barnvakt Halmstad vid sporadiska tillfällen. Du bestämmer även vilka dagar i veckan du behöver ha en barnvakt i Halmstad, för dig och din familj kanske det räcker med att ha en barnvakt Halmstad endast 1-2 dagar i veckan.

Bra att veta är att alla nannies och är certifierade samt utbildade. Så er barnvakt Halmstad är utbildad inom branschen och har gjort ett HLR-test innan han eller hon och övriga personer fick bli barnvakter. Dessutom är er barnvakt Halmstad försäkrad under arbetstid och er barnvakt i Halmstad får en vit lön tillsammans med goda referenser inför framtida jobb. För vissa kan barnvakt i Halmstad vara deras första riktiga jobb vilket gör att referenserna har ännu större betydelse. Något annat som också kan vara bra att veta är att våra barnvakter har tillgång till stöd från våra barnvaktsspecialister om de har några frågor när det kommer till barnpassningen under tiden som den sker.

När du anlitar en barnvakt Halmstad via myNanny får du en trygg och personligt utvald barnvakt Halmstad enligt era behov. Du får dessutom alltid möjligheten att göra ett  prova – på – möte med er utvalda barnvakt i Halmstad innan ni kommer igång, detta för att försäkra oss om att barnvakten vi valt ut åt er passar in i er familj. Mer om vårt erbjudande av barnvakt i Halmstad hittar du här.

Några populära upplägg för barnvakt Halmstad är just nu:

 1. Barnvakt Halmstad dagtid
 2. Barnvakt Halmstad hämtning & lämning
 3. Barnvakt Halmstad kvällar och helger
 4. Barnvakt Halmstad heltid / deltid
 5. Barnvakt Halmstad akut
 6. Barnvakt Halmstad bröllop / event

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med att hitta ett upplägg för en barnvakt Halmstad som passar för er familj!

 

Kontakta