Barnvakt Gävle

 • Få en trygg barnvakt i Gävle med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Gävle från myNanny?

 • Barnvakt i Gävle

  1 Trygg och utbildad barnvakt i Gävle

  Alla barnvakter från myNanny i Gävle genomgår tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Därefter utbildas de i HLR och i säkerhet – allt för en trygg barnpassning.

 • Barnvakt i Gävle

  2 Personligt utvald nanny för er familj

  Något av det viktigaste för att uppnå trygg barnpassning är att matcha rätt barnvakt som uppfyller familjens behov, därför jobbar vi stenhårt med just detta!

 • Barnvakt i Gävle

  3 Prova-på-möte och RUT-avdrag

  Familjer inleder alltid med en första prova-på-träff. Vår barnpassning i Gävle är även giltig för RUT-avdraget och ger även barnvakten en trygg anställning.

Trygg barnpassning Gävle:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Såhär kommer ni igång med barnvakt i Gävle

 • Steg 1 Kontakta oss

  Ring oss redan nu och berätta för oss om hur vi kan hjälpa er med barnvakt i Gävle 0775-888008

 • Steg 2 Vi hittar er nanny

  Efter vårt samtal börjar vi direkt processen med att hitta en barnvakt som passar era önskemål.

 • Steg 3 Prova-på-träff

  När vi valt ut er barnflicka i Gävle börjar ni med en första prova-på-träff. Är ni inte nöjda hittar vi en ny!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Vad kostar barnpassning i Gävle?

Priserna för en nanny i Gävle varierar beroende på vilket upplägg ni väljer. Gemensamt är att alla upplägg börjar från 149kr efter RUT-avdraget. Vi kan hjälpa till på deltid, heltid eller vid sporadiska tillfällen!

barnvakt gävle recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för med information om barnpassning Gävle!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Stor kärlek för barn och barnpassning i Gävle

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor och svar om vår barnpassning i Gävle

Bakgrundskontrollerar ni på myNanny era barnvakter i Gävle?

Ja det gör vi! Vi är väldigt måna om att ha trygga barnvakter. Det är därför vi alltid gör ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Gävle som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi granskar bland annat belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er barnvakt är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering.

Blir era barnvakter i Gävle utbildade?

Självklart! Det är otroligt viktigt för oss att erbjuda utbildade barnvakter som både har erfarenhet och kunskap om barnpassning. För att erbjuda trygg barnpassning för hela familjen genomgår därför alla våra barnflickor gedigna utbildningar. Varje nanny blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor för att se till att miljön blir så säker som möjlig. Det inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå. Ring oss på 0775-888008 så berättar vi gärna mer om hur vi utbildar vår barnvakter.

Vad kostar det med en barnvakt i Gävle? Kan jag använda RUT?

Priserna skiljer sig lite beroende på vad ni väljer för upplägg. Gemensamt är dock att alla upplägg för barnvakt i Gävle börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Hos oss på myNanny i Gävle har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Gävle för alla tider och behov. Varje barnvakt som vi väljer att anställa har alltid erfarenhet av att tidigare passat barn, allt från nyfödda till äldre barn.

Kan vi få hjälp med barnvakt oavsett var i Gävle vi bor?

Absolut! Våra barnvakter finns i hela Gävle såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Gävle oavsett om ni bor centralt i Gävle eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby.

När kan en nanny från myNanny i Gävle hjälpa till?

Vi har barnvakter som kan hjälpa till under veckans alla dagar och under dygnets alla timmar. Självklart erbjuder vi även barnpassning på helgdagar. Våra barnvakter kan passa över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen som exempelvis vid hämtning och lämning. En barnvakt från myNanny kan också sova över samt hjälpa till under semestern om detta behövs. För oss på myNanny handlar det helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. Kontakta oss gärna på: 0775-888008 om ni har fler funderingar kring barnpassning i Gävle från myNanny!

Hur gör jag för att få en barnvakt i Gävle?

Det är superenkelt att komma igång med att hitta en barnvakt i Gävle från myNanny. Det smidigaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten som passar just er! Vi försöker alltid hitta en barnvakt som bor nära er men självlklart är huvudsaken att er utvalda nanny känns rätt för er. Ni inleder alltid med en första prova-på-träff utan bindning, är ni inte nöjda hittar vi alltid en ny åt er! Ring oss redan nu för att komma igång direkt 0775-888008

Karta för barnvakt, barnpassning

Mer om våra barnvakter i Gävle

Därför kan vi erbjuda en riktigt trygg nanny i Gävle

Vi på myNanny jobbar mot att ständigt förbättra kvalitet och den nytta våra barnvakter kan bistå med. Tveka inte att ringa oss om du vill veta mer om oss och om våra barnvakter. Vi på myNanny har en mängd barnvakter i Gävle – alla barnvakter är certifierade och fullt försäkrade om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi hjälper er att hitta hitta en barnvakt i Gävle som är perfekt för er familj. Vår ambition är att barnen ska få ha en rolig stund med sin barnvakt i Gävle och att ni ska få koppla av medan ni gör annat och försöker få ihop livets pussel. Vi finns dessutom här och vi ordnar dessutom allt det administrativa, så att det skall vara smidigt att ha en barnvakt Gävle.

Prisvärt barnpassning Gävle med RUT-avdrag

Vi hjälper er med barnvakt RUT, så att ni inte behöver administrera något själva, det sker automatiskt från vår sida. Våra specialister på barnpassning på myNanny ser till att hela ert upplägg är anpassat så att det blir så smidigt för er som möjligt med barnpassningen och er barnvakt.

Vad kostar det att ha en nanny Gävle?
Vi erbjuder flera upplägg, med allt från barnvakt hämtning och lämning, till barnpassning på heltid i Gävle. Alla våra priser för barnvakt Gävle är från 149 kr i timmen, efter RUT. Inga andra kostnader tillkommer, vi håller det enkelt — oavsett om du behöver en barnflicka på dagtid, kvällar eller barnpassning på helger.

Hur länge har ni erbjudit barnpassning i Gävle?
Sedan 2014! Vi har hjälpt hundratals familjer med barnvakt Gävle under åren, med det höga genomsnittsbetyget 4.8/5. Här är famljen Janssons upplevelse av sin barnvakt Gävle:

Vi är så väldigt överlyckliga över den barnpassning vi får! Var nanny är verkligen en pingla. Jag vet inte vem som älskar henne mest, vi eller barnen.

Några populära upplägg för barnvakt Gävle är just nu:

 1. Barnvakt Gävle dagtid
 2. Barnvakt Gävle hämtning & lämning
 3. Barnvakt Gävle kvällar och helger
 4. Barnvakt Gävle heltid / deltid
 5. Barnvakt Gävle akut
 6. Barnvakt Gävle bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta