Barnvakt Skåne

 • Få en trygg barnvakt i Skåne med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Skåne från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Skåne

  Alla barnvakter i Skåne genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Skåne för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Skåne. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Skåne vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Skåne:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Skåne

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Vad kan du få hjälp med?

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Skåne

⭐ Är vår barnvakt i Skåne personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Skåne får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Skåne för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er nanny Skåne och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda med er barnvakt i Skåne, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Skåne för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Skåne?

Våra barnvakter finns i hela Skåne län såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Skåne län eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt i Skåne: Kristianstad, Lund, Malmö, Sjöbo, Östra Göinge, Burlöv, Åkarp, Helsingborg, Ängelholm och Hörby. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt i Skåne!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Skåne?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Skåne. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig som vill med en riktigt bra nanny i Skåne län. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov för en barnvakt i Skåne, så att vi kan hitta den perfekta nanny Skåne för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Skåne? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Skåne börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris för en barnvakt Skåne oavsett om du behöver barnpassning med en barnvakt i Skåne dagtid eller barnvakt i Skåne på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Skåne för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Skåne med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Med RUT-avdrag så kan fler familjer i Skåne ha möjlighet att ta hjälp av en nanny Skåne. Avdraget gör att det blir billigare för er, men ni får samma höga kvalitet på er professionella nanny Skåne.

Barnpassning & barnvakt Skåne som ger en hållbar vardag

Barnpassning i Skåne, både i städer och på landsbygd

För att ge föräldrar ett riktigt gott stöd så har vi byggt upp ett stort kontaktnät av erfarna barnvakter i Skåneregionen. Vi har barnflickor för de som vill, som finns lokalt i Malmö, Helsingborg och Lund. En nanny Skåne kan röra sig mellan städer och orter såväl som ta närliggande uppdrag. Med många goda alternativ så är det lätt för oss att finna personen som ni söker för att vara er barnvakt i Skåne. Det är en personen som har rätt erfarenhet och kunskap för att vara nanny och barnvakt Skåne.

Att man inte hinner med allt är inget att skämmas för. Vardagen kan vara otroligt jäktig, och man behöver god planering och faktiskt också lite hjälp av t.ex en barnvakt Skåne för att få till det. Med en bra barnvakt i Skåne så kan man lösa dagarna som inte går ihop och man slipper uppleva stress som tar på krafter och sänker humöret. Med myNannys duktiga barnvakter så får man istället en situation som känns hållbar och som gör att man faktiskt hinner med att njuta lite av livet. Med en barnvakt i Skåne kommer kunna hjälpa dig lösa livspusslet.

Så väljer vi våra barnvakter i Skåne

När vi väl har valt ut barnvakter att jobba med oss så vidareutbildar vi personerna med de kunskaper som vi vet är nödvändiga för pålitlig och professionell barnpassning med en barnvakt i Skåne. Det här är något som kan ta lite tid, men som är en investering vi ser stor mening med då vi har så många nöjda familjer som återkommer för att få hjälp med barnpassning av en barnvakt i Skåne. Vi certifierar också varje barnvakt Skåne för säkerhet vilket betyder att den som kommer att vistas med dina barn i hemmet vet hur olika situationer ska hanteras. Det gör att föräldrar kan slappna av och koncentrera sig på arbete och annat som gör att de inte kan vara hemma med de små. Er barnvakt i Skåne hjälper er när ni behöver det.

Några populära upplägg för barnvakt Skåne är just nu:

 1. Barnvakt Skåne dagtid
 2. Barnvakt Skåne hämtning & lämning
 3. Barnvakt Skåne kvällar och helger
 4. Barnvakt Skåne heltid / deltid
 5. Barnvakt Skåne akut
 6. Barnvakt Skåne bröllop / event

Här av dig till oss så hjälper vi till med att välja ut en personlig barnvakt Skåne för din familj!

 

Kontakta