Barnvakt Skövde

 • Få en trygg barnvakt i Skövde med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Skövde från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Skövde

  Alla barnvakter i Skövde genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Skövde för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Skövde. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & gör ett prova-på-möte

  Gör ett prova-på-möte och se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Skövde vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Skövde:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Skövde

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt skövde recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Skövde

Prova – på – träff med din barnvakt i Skövde

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Skövde

⭐ Är vår barnvakt i Skövde personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Skövde får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Skövde eller be oss att hitta en ny nanny Skövde för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Skövde för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Skövde och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Skövde för er familj!

För att barnpassningen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att ni är bekväma med er barnvakt Skövde. Exempelvis så ska personkemin stämma överens, gör den inte det så hittar vi en ny barnvakt Skövde till er. Men oftast så blir det en perfekt matchning med er barnvakt Skövde vid första början.

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Skövde?

Våra barnvakter finns i hela Skövde såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Skövde eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Skövde: Annero, Aspelund, Hentorp, Horsås, Mariesjö, Norrmalm. Rosenhaga, Segerstorp, Trängen och Våmb. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt Skövde!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Skövde?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Skövde. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss för barnvakt Skövde, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Skövde. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Skövde? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Skövde börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny barnvakter har vi en enkel prissättning: Det är samma pris för våra barnvakter oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt Skövde på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Skövde för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Skövde med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Med RUT-avdraget får du en barnvakt Skövde till ett bättre pris, men det är fortfarande samma höga kvalitet på er barnvakt Skövde.

Karta för barnvakt, barnpassning

Med myNanny får du en trygg och personlig barnvakt i Skövde

När du anlitar en barnvakt i Skövde via myNanny barnvakter så får du en noggrant utvald person. Denna barnvakt i Skövde är både utbildad och har erfarenhet inom branschen, den har dessutom fått genomgå ett antal tester och extra utbildningar. Detta är för att se till att barnvakten är en av de bästa på marknaden. Det blir då både personligt och tryggt för dig som förälder.

Att anlita en professionell barnvakt Skövde är inget att skämmas för, alla behöver lite hjälp ibland. Och du mer än någon vet hur jobbigt det kan vara att försöka hinna med allt i vardagen utan att behöva stressa ihjäl dig. En hjälpande hand i form av en barnvakt i Skövde kan då vara ett otroligt bra stöd i din vardag. Med en av våra barnvakter hinner du jobba klart i lugn och ro, du kan t.o.m. hinna uträtta vardagsärenden utan att stressa sönder dig medans din barnvakt Skövde tar hand om ditt barn tills du kommer hem.

Barnvakt Skövde via myNanny barnvakter kan arbeta hur du än känner för, det är du som förälder som bestämmer vilket schema din barnvakt Skövde ska arbeta efter. Vi har nämligen ett så pass stort utbud av barnvakter att vi definitivt har någon barnvakt i Skövde som passar just era behov. Din barnvakt Skövde kan antingen jobba på heltid, deltid eller vid tillfälliga händelser (t.ex. någon helg lite då och då). Är du i behov av en barnvakt Skövde som jobbar nattetid så kan vi ordna det också, detta krävs bara lite mer planering i förväg än de andra alternativen, men det går att ordna.

Några populära upplägg för barnvakt Skövde är just nu:

 1. Barnvakt Skövde dagtid
 2. Barnvakt Skövde hämtning & lämning
 3. Barnvakt Skövde kvällar och helger
 4. Barnvakt Skövde heltid / deltid
 5. Barnvakt Skövde akut
 6. Barnvakt Skövde bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta