Barnvakt Karlstad

 • Få en trygg barnvakt i Karlstad med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Karlstad från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Karlstad

  Alla barnvakter i Karlstad genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Karlstad för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Karlstad. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Karlstad vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Karlstad:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för barnpassning och barnvakt Karlstad

Vi kan hjälpa er med en trygg nanny i Karlstad oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt karlstad recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information on barnvakt Karlstad!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer on myNanny

Bra pris för barnvakt i Karlstad med hjälp av RUT

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Karlstad

⭐ Är vår barnvakt i Karlstad personlig för vår familj?

Absolut, er barnvakt i Karlstad är personlig. Alla som har hjälp av barnvakter i Karlstad får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Karlstad eller be oss att hitta en ny nanny Karlstad för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt i Karlstad för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Karlstad och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda med er utvalda barnvakt Karlstad är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Karlstad för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Karlstad?

Våra barnvakter finns i hela Karlstad såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning & barnvakter i Karlstad oavsett om det gäller en central barnvakt i Karlstad eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Karlstad: Bergvik, Bellevue, Färjestad, Gruvlyckan, Gustavsberg, Hagalund, Henstad, Hultsberg, Haga, Herrhagen, Sommaro, Sundsta och Viken. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt Karlstad!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Karlstad?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt i Karlstad. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Karlstad. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov för en barnvakt i Karlstad, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er. Hör av er nu för en trygg barnvakt Karlstad

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Karlstad? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Karlstad börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning för en barnvakt Karlstad: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt Karlstad för barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger.

Vi har en trygg barnflicka Karlstad för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Läs mer på startsidan, eller kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Karlstad med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för en barnvakt Karlstad för er familj!

Trygg barnvakt i Karlstad med myNanny

Vår barnpassning i Karlstad finns centralt och långt ut i hela länet

Vi har barnpassning Karlstad centralt — men också långt utanför, där du bor. Detta då våra barnvakter är glada studenter eller själva föräldrar som bor utspritt över hela länet.

myNanny består av ett enormt nätverk av barnvakter som sträcker sig över hela landet, vi kan därför med stort självförtroende säga att vi har barnvakter som passar allas behov. De som jobbar som barnvakter i Karlstad anpassar sig efter din familjs behov, det är alltså lätt att få en barnvakt Karlstad oavsett vilka förutsättningar som finns.

Att jobba som nanny i Karlstad för myNanny innebär inte bara passning av barn, utan våra barnvakter är både certifierade och olycksfallsutbildade. Varje barnvakt i Karlstad har även fått göra ett HLR-test innan de får jobba som barnvakt Karlstad. Våra barnvakter är dessutom försäkrade under arbetstid och er barnvakt Karlstad får även kontinuerligt stöd av någon av våra barnvaktsspecialister under hela arbetets gång. Dessa barnvaktsspecialister finns tillgängliga både under vardagar och helgdagar. Barnvakternas löner är även vita och de får goda referenser som nanny Karlstad inför sina framtida anställningar.

Huvudsyftet med barnvakt Karlstad är att underlätta din familjs vardag, de finns till för att lösa vardagspusslet som kanske inte alltid flyter på så smidigt som man vill ha det. Din barnvakt Karlstad kan arbeta under heltid eller deltid, eller så kan er barnvakt Karlstad arbeta t.o.m. vid enstaka sporadiska tillfällen. Den personliga barnvakt i Karlstad du får kan lämna eller hämta ditt barn på förskolan eller i skolan, barnvakten kan ordna med mellanmål vid hämtning och barnvakten kan hjälpa till med eventuella läxor som finns efter skolan. Här kan ni läsa mer om vår barnvakt Karlstad & barnpassning på myNanny.

Vi på myNanny garanterar att du kommer märka en stor positiv skillnad i din vardag redan efter en kort tids barnpassning med barnvakt Karlstad, så varför inte testa en prova-på-träff med din barnvakt Karlstad redan nu. Allt du behöver göra är att kontakta oss, förklara vilka behov som finns i din familj  för en barnvakt i Karlstad så väljer vi ut en av våra barnvakter vi tror kommer passa er. Sedan får ni komma på en prova – på – träff med er utvalda barnvakt Karlstad och där ni får träffa barnvakten och känna av hur det skulle kunna fungera.

Några populära upplägg för barnvakt Karlstad är just nu:

 1. Barnvakt Karlstad dagtid
 2. Barnvakt Karlstad hämtning & lämning
 3. Barnvakt Karlstad kvällar och helger
 4. Barnvakt Karlstad heltid / deltid
 5. Barnvakt Karlstad akut
 6. Barnvakt Karlstad bröllop / event

 

Hjälp med barnen sporadiskt med nanny Karlstad

Allt ingår

Våra nannies kommer med certifiering för säkerhet och i priset för en barnvakt i Karlstad så ingår det också försäkring. Dessutom så rör det sig om personer som älskar jobbet barnvakt Karlstad och som ser fram emot att ta hand om era barn även om det bara blir någon kväll då och då.

Många gånger så behöver man hjälpen av en barnvakt i Karlstad med barnen sporadiskt. Det kan vara så att man måste jobba över och därmed inte hinner hämta som vanligt eller så kanske man inser att den stora festen inte tillåter barn. På myNanny så vågar vi ha ambitionen att ha den bästa nanny och barnvakt Karlstad kan erbjuda, detta helt enkelt för att vi ställer höga krav på alla som blir barnvakt Karlstad och att vi har stor erfarenhet.

Regelbunden barnpassning som man kan lita på

När man behöver regelbunden passning av barnen så är man mycket beroende av att det hela fungerar som det ska. Det är klart att man alltid söker efter nannyn som har goda referenser och som kan förväntas komma i tid, men det finns mer än så att tänka på. Det finns:

 • Barnvakt Karlstad: Lämning och hämtning
 • Barnvakt Karlstad: Lek utomhus
 • Barnvakt Karlstad: Tillredning av enklare måltider
 • Barnvakt Karlstad: Aktiviteter och lek hemma
 • Barnvakt Karlstad: Nattning
 • Barnvakt Karlstad: Passning på natten

Då man behöver regelbunden hjälp av en barnvakt Karlstad så är det förstås också så att man helst ser samma person komma vid varje tillfälle. Det här försöker vi alltid ordna kring när man behöver hjälp av en barnvakt i Karlstad, men vi ser det också som en styrka att vi har möjligheten att skicka en ersättare för er ordinarie barnvakt Karlstad då det av någon anledning behövs så att ni vet att ni får passningen av en erfaren person då ni har beställt den.

Kontakta