Sara Wångmar på myNanny

2023-03-21

Spa med barn i Stockholm – våra bästa tips för hela familjen

Att unna sig en dag på spa är en underbar upplevelse och det finns faktiskt flera anläggningar i Stockholm som välkomnar barn, både stora och små. I denna guide hittar du vart du ska ta med hela familjen på en avkopplande spadag!

Få mer kvalitetstid med barnen – hitta en trygg och rolig barnvakt nära dig!

Härlig dag på spa med barn i Stockholm
Det finns många olika natursköna spa för barn i Stockholm.

Att tänka på när det kommer till spa med barn

Att besöka ett spa med barn i Stockholm är en perfekt aktivitet att göra tillsammans, där både vuxna och barn kan njuta och koppla av. Oavsett vilket spa du väljer att besöka kan det vara bra att förbereda ditt barn genom att prata om vad de kan förvänta sig och hur de ska bete sig i en sådan miljö. Många spa har en åldersgräns på 15 år för behandlingar, men detta skiljer sig en del så se även till att kolla upp vad som gäller på just ditt spa.

Trygg och rolig barnpassning med en personlig barnvakt från myNanny

Lös livspusslet – börja med en prova-på-träff!

Spa för barn i Stockholm

Det finns flera spa i Stockholm som välkomnar barn och är perfekta för en avslappnande dag med hela familjen. Varje spa har sina unika faciliteter och behandlingar, så välj det som passar dig och din familj bäst. Ett besök på spa med barn kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse för alla, och det är definitivt värt att prova på!

Nynäs havsbad

På Nynäs havsbad, 30 minuter utanför Stockholm kan ni avnjuta en magisk spa-upplevelse med en fantastisk utsikt över vattnet. Dagspapaketen har en åldersgräns på 15 år men under skollov välkomnas alla barn över 11 år!

Pooltid på spa med barn
Vattenlekar är alltid ett populärt inslag på spa för barn.

Yasuragi Kids

Yasuragi Kids är ett annat spa som är välkomnande för barn i alla åldrar på sommaren och under andra skollov gäller en åldersgräns på 11 år. Det ligger på en vacker plats i Nacka och har en avkopplande japansk atmosfär. Spaet är känt för sina japanska bad och sina olika behandlingar, men det finns också en särskild barnavdelning där barnen kan roa sig med allt från en rolig sushiskola till enklare spa-behandlingar.På detta spa för barn finns det även möjlighet för avkopplande familjeaktiviteter som exempelvis familjeyoga.

Smådalarö Gård

Smådalarö Gård är ett lugnt och naturnära spa för barn i Stockholm. Här kan du och ditt barn ta det lugnt i loungen, i de olika poolerna, oasen i skärgården och bastuna. De tillåter sitt harmoniska spa för barn från 6 år alla dagar i veckan mellan 8.00-11.00. Starta familjens lediga dag med en härlig morgon på spa!

Behandlingar med barn på spa i Stockholm
Selma City Spa är ett av lyxiga spa för barn i Stockholm.

Selma City Spa

Selma City Spa ligger på rooftop-våningen på Clarion Hotel Sign och har en avslappnad och modern atmosfär. På förmiddagar välkomnar de barn i alla åldrar till sina anläggningar. På Selma City Spa kan både du och ditt barn njuta av en härlig förmiddag i poolen, bastun och relaxavdelningen.

Elements Spa

Elements Spa ligger på Clarion Hotel Stockholm och har ett brett utbud av behandlingar och faciliteter för både stora och små. Här finns en både in- och utomhuspool samt ång- och torrbastu.Elements spa är ett spa för barn från 4 år som är välkomna under förmiddagar på helger. Det kan ju inte bli bättre än att starta en lugn dag med ett härligt besök på spa med barn i Stockholm!

Barn är inte alltid välkomna på alla span
Kom ihåg att kolla upp åldersgränserna på spabehandlingarna.

Sturebadet Marina Tower

Sturebadet Marina Tower är ett exklusivt spa som ligger vid vattnet i södra Stockholm.När du går på detta spa med barn i Stockholm utlovas en härlig utsikt över skärgården och en varm pool som är perfekt för avkoppling. Det är ett spa för barn i alla åldrar på vardagar mellan 9-10 och då kan hela familjen unna sig en avslappnad spa-timme.

Skepparholmen Nacka

Under jullov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov välkomnar Skepparholmen i Nacka barn mellan 10 och 16 år till en riktig mysig spa-upplevelse! Barnen kan få testa på olika lyxiga behandlingar såsom en avkopplande massage eller en härlig ansiktsbehandling. Här finns det möjlighet för hela familjen att koppla av på ett spa med barn i Stockholm under skolloven. För fler tips på vad du kan hitta på tillsammans med barnen när det är dags för ledighet kan du läsa vår artikel här!

Spa för barn med utsikt
Inget slår ett spa för barn med en härlig utsikt!

Hotell Havsbaden

Hotell Havsbaden ligger i Grisslehamn och är ett ett perfekt ställe att åka till för en härlig dag på spa med barn. Mellan kl. 14-18 är barn under 15 år välkomna att njuta av spaavdelningen, baden och solsängarna.

Djurönäset

Djurönäset har under skollov olika paket som passar hela familjen för en härlig vecka fylld av spa med barn i Stockholm. En spahelg tillsammans kan vara en utmärkt present att lägga i påskägget eller julkalendern! Där finns det allt från en infinitypool med utsikt över skärgården till olika typer av bastun. Du och ditt barn kan själva välja det paket som passar er bäst och njuta av en härlig övernattning på Djurönäsets spa med barn i Stockholm.

Fågelbrohus

Fågelbrohus ligger på Värmdö och är en härlig plats att åka till för spa med barn i Stockholm. Det finns både pool och relaxavdelning som passar barn från 6 år. På vardagar mellan 09-13 är barn, 6 till 15 år, välkomna till att njuta av harmonin tillsammans med föräldrar på Fågelbrohus spa i Stockholm.

Kvalitetstid med partner på spa i Stockholm
Spa för barn i all ära, men varför inte unna dig en heldag på tu man hand med din partner?

Få mer kvalitetstid med din partner

Kvalitetstid på tu man hand kan vara en viktig investering för stressade småbarnsföräldrar. En personlig barnvakt kan vara en fantastisk lösning för att få lite tid för att fokusera på varandra och er relation. Varför inte gå på en romantisk middag eller tillbringa en avkopplande dag på spa tillsammans? Med en personlig barnvakt från myNanny kan ni vara helt trygga i att ert barn har en riktigt rolig stund med en pålitlig barnvakt!

Kontakta oss för en utbildad nanny!