2023-05-08

Sara Wångmar på myNanny

Presentguide: Bästa presenterna till babyshower till en blivande mamma

Att hitta den perfekta babyshower presenten kan vara en utmaning och det finns många förslag på presenter som kan vara både praktiska och personliga. I denna artikel har vi listat våra bästa förslag på presenter som den blivande mamman kommer att älska!

Behöver du hitta en barnvakt? Vi hjälper dig!

Det är svårt att gå fel med söta bodys till bebisen.

Babykläder

Babykläder är en av de vanligaste presenterna på en babyshower. Det finns massor av söta och funktionella alternativ tillgängliga – såsom bodys, byxor, tröjor och urgulliga pyjamasar. Ge gärna barnkläder i olika storlekar så att barnet även har kläder när den växer och blir större!

Lekmatta

En lekmatta ger en mjuk yta för barnet att leka på. Det är en praktisk present som även kan hjälpa till med barnets utveckling av deras motoriska färdigheter. Låt den nya bebisen få upptäcka världen utan att riskera att slå sig!

Det har blivit allt mer populärt att ha bärsjalar.

Bärsjal

Bärsjalar är en trendig present att ge på en babyshower! Bärsjalar har många fördelar – bland annat att den ger föräldrarna möjligheten att vara mer mobila, vilket alltid är uppskattat för föräldrar med ett nyfött barn.

Svårt att få ihop vardagspusslet?

Sara på myNanny här! Vi matchar er med en pålitlig och trygg nanny som gör vardagen enklare.

Mer om myNanny

Amningskudde

En amningskudde kan vara till stor hjälp för en ammande mamma. Den ger stöd till mamman och bekvämlighet till bebisen under amning.

Att ge bort en bra godnattsaga är ovärdeligt.

Böcker

Ge bort en personlig bok på babyshowern! Det finns massor av bra barnböcker att välja mellan och det kan vara en mysig aktivitet för mamman och bebisen att läsa tillsammans. Vill du vara extra personlig kan du ge bort en samling av dina favoritsagor – vi har samlat åtta klassiker här för inspiration!

Skötväska

En fin skötväska ger en plats för att bära blöjor, våtservetter, kläder och andra tillbehör när hon är ute med bebisen.

Det finns babygym som passar alla möjliga stilar!

Babygym

Babygym är en presentidé som enkelt kan göras personlig med egna leksaker och figurer. Det ger en spännande plats för barnet att leka och utforska sina omgivningar.

Blöjor

Blöjor är en tidlös present som alltid kommer att uppskattas. En ny mamma kommer alltid att behöva dem och det kan vara en stor underlättnad för henne att veta att hon alltid har några extra blöjor hemma!

Babyfilt

En mjuk och bekväm babyfilt är en annan bra presentidé. Filtar kan användas för att hålla babyn varm, torka bort spill och som ett mjukt underlag för att byta blöjor.

Underlätta övergången för mamman med en professionell barnvakt.

Personlig barnvakt

En babyvakt kan vara en ovärderlig gåva för en ny mamma. Att ha en hjälpande hand i vardagen ger trygghet och möjligheten för mamman att få en välförtjänt paus. Alla barnvakter från myNanny är utbildade, certifierade i HLR och erfarna med att passa barn i alla åldrar – från nyfödda bebisar till barn i skolålder. 

Trygg och rolig barnpassning med en personlig barnvakt. Klicka här!

Sveriges bästa barnpassning enligt Trustpilot

Mer om myNanny

Författare

Sara Wångmar I Skribent på myNanny

Senast uppdaterad

5 mars 2024
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Vårt mål: En nanny som hela familjen kommer älska!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Kontakta