Sara Wångmar på myNanny

2023-04-12

Barnkalas i Stockholm – de mest populära platserna att fira födelsedagsbarnet

I Stockholm stad finns det en mängd fantastiska alternativ att välja mellan för barnkalas. Oavsett om du vill ha en aktiv dag med hopp och lek eller en mer kulturell upplevelse – här finns det något för alla. Här är några av de bästa platserna att anordna ett barnkalas i Stockholm!

Vi finns i hela Stockholm – Läs mer om hur myNanny kan hjälpa er!

Trampolinparker är ett aktivt alternativ för ett barnkalas i Stockholm.

Jumpyard – Hoppa loss

Jumpyard är en trampolinpark i Stockholm som är perfekt till ett kalas med barn som har mycket spring i benen. Här kan barnen hoppa loss på de olika trampolinerna och delta i olika aktiviteter, såsom gokart, bouldering och väggklättring.

Hur mycket skulle det kosta dig att ta hjälp av en personlig nanny?

Räkna ut ditt pris snabbt och enkelt här!

Spy:Co – Ett spännande äventyr

Spy:Co är en rolig och spännande aktivitet till barnkalaset där barnen får lösa uppdrag som en riktig spion. Företaget erbjuder olika typer av kreativa uppdrag att välja mellan – allt från spökjakt till att hitta en försvunnen skattkista.

I Kaatach Lekland finns det en miniatyr stad där barnen kan köra bilar.

Kaatach Lekland – Inomhuslek

Kaatach Lekland är en inomhuslekplats som erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive hoppborgar, klätterställningar och mycket mer. Leklandet erbjuder fyra kalasrum med olika teman – djungel, cirkus, pirat och skärgård. Barnen kan också få sitt egna “körkort” i deras mini-stad!

Tolv Stockholm – Bowling och arkadspel

Tolv Stockholm är ett enorm eventcenter som erbjuder en mängd olika inomhusaktiviteter – bowling, arkadspel, äventyrsgolf och mycket mer. På barnkalaset bjuds det på mat, aktiviteter och godis.

Ett barnkalas på en bondgård är ett mysigt förslag.

Rönninge By – En historisk bondgård

Rönninge By är en historisk öppen bondgård från 1700-talet. Barnen får prova på att åka traktorsläp, ponnyridning och att klappa djur.

Laserdome – Spännande lasertag

På Laserdome i Stockholm kan barnen tävla mot varandra i lasertag. Laserdome erbjuder även pizza-party, där barnen får spela ett par omgångar och sedan njuta av en god pizza.

Både stora och små kan prova på att klättra!

Klättercentret – En utmanande aktivitet

Klättercentret i Stockholm erbjuder kalas för barn som gillar att klättra och att utmana sig själva. Det finns olika klätterväggar för barn i alla åldrar och nivåer. Kalaset avslutas alltid med pannkakor med sylt och grädde!

Livrustkammaren – En historisk upplevelse

Håll barnkalaset på ett ikoniskt slott! Livrustkammaren är ett museum som har kungliga dräkter, vapen och andra historiska föremål. I barnkalaset ingår lekar, fika och andra spännande aktiviteter i slottet.

Bowling är en klassisk aktivitet till barnkalas – av god anledning!

Birka Bowling – Discobowling

Bowling är en klassisk aktivitet som aldrig går ur stil. Här kan barnen tävla mot varandra och ha kul. Det finns också möjlighet att köpa mat och dryck på plats för en komplett kalasupplevelse.

The Viking Museum – Viking för en dag

The Viking Museum i Stockholm är en spännande upplevelse för barnen att lära sig om vikingatiden på ett interaktivt sätt. Det finns också möjlighet att utforska museet efter stängningstid med bara en ficklampa till hands!

Varför inte ha en privatvisning på en bio till barnkalaset?

Svenska Bio – En mysig filmupplevelse

På Filmstaden kan barnen få en privatvisning av de senaste filmerna i en bekväm miljö. Det är ett avslappnat och underhållande barnkalas som passar barn i alla åldrar. Glöm inte att förboka popcorn!

Starstudios – Spela in en låt

På Starstudios kan barnen bli superstjärnor med deras egna hitlåt, musikvideo och skivomslag. Det kommer att bli ett roligt och interaktivt barnkalas som de sent kommer att glömma!

Vattenhuset i Stockholm har olika rutschkanor och simbassänger att utforska.

Vattenhuset – En härlig simbassäng

Vattenhuset finns på flera ställen runt om i Stockholm. Deras bassänger är perfekta för barnkalas både på sommaren och på vintern!

SPACE Stockholm – Den ultimata gamingupplevelsen

SPACE Stockholm är det perfekta barnkalaset för barn som älskar gaming. På kalaset får barnen spela tillsammans och njuta av god fika och snacks. Space erbjuder även roliga quiz och turneringar som man kan lägga till för en maxad kalasupplevelse!

Våra barnvakter sköter barnpassningen åt dig – både under barnkalaset och efter.

myNanny hjälper dig inför barnkalaset

Att ha en barnvakt under ett barnkalas kan vara till stor hjälp för att ge dig mer tid att umgås med barnen och delta i aktiviteterna. En barnvakt kan ta hand om och underhålla barnen medan du hjälper till med förberedelserna. På myNanny kan hjälpa dig så att du kan känna dig mer avslappnad och njuta av kalaset, samtidigt som ditt barn har en härlig stund med sin barnvakt.

Vi finns i hela Stockholm med omnejd – få ett gratis prisförslag!