2023-04-16

Sara Wångmar på myNanny

Barnkalas i Göteborg: 10 perfekta platser för barnkalas i Göteborg

Gör barnkalaset till en minnesvärd upplevelse genom att anordna det på ett ställe som barnen kommer att älska. Här är vår topplista på 10 roliga platser att fira ditt barn med ett barnkalas i Göteborg!

Få hjälp med av en certifierad barnvakt!

Gökboet i Göteborg erbjuder många olika banor och aktiviteter till barnkalas.

Gökboet

Ta med barnen på en 4-kamp! Gökboet erbjuder olika banor som barnen får välja mellan, såsom sumobrottning, bungee run, tjuren och dragkamp. 

Behöver ni hjälp på barnkalaset?

Sara på myNanny här! Få avlastning med hjälp av en pålitlig och certifierad barnvakt.

Mer om myNanny

Rush Trampolinpark

Rush Trampolinpark i Göteborg har massor av studsmattor och hinderbanor som garanterat kommer att hålla barnen sysselsatta under hela kalaset! Trampolinparken har dessutom olika evenemang och tillägg – såsom quiz, ljusshower och uppfriskande slushies.

Skepp o’ hoj! Fira födelsedagsbarnet på en båt i Göteborgs vackra hamn.

Maritiman

Om du vill ha en unik och naturskön upplevelse kan du ta med barnen på en guidad tur på Maritiman. Det är ett gammalt fartyg som har förvandlats till ett museum och erbjuder en unik inblick i livet på sjön.

Prison Island

Ett spännande sätt att fira barnkalas på är att ta med de äldre barnen (10-15 år) till Prison Island. Det är ett äventyrsspel där deltagarna måste lösa kluriga utmaningar för att ta sig ut från en fiktiv fängelseö.

Upptäck häftiga flygplan och helikoptrar på Aeroseum.

Aeroseum

Aeroseum är en spännande plats för barn som vill prova på att vara pilot. I museet får barnen testa att sitta i ett flygplan, göra en rolig skattjakt, tävla i 3-kamp och prova deras mystiska spökgång.

Tips! Lät det kul med en skattjakt? Här kan du läsa hur du gör en själv om du planerar att ha kalaset hemma.

Majorna Bowling

Bowling är alltid en säker vinnare för ett barnkalas! Majorna Bowling är en modern och barnvänlig bowlinghall som erbjuder discobowling för födelsedagsfirande. 

Att måla keramik tillsammans är ett mysigt förslag på barnkalas.

Pick-n-Paint

För konstnärliga barn är Pick-n-Paint i Göteborg ett kreativt alternativ för barnkalas. Här kan barnen få prova på att måla och dekorera keramik som de sedan kan ta med sig hem. Ett riktigt bra tips för alla pyssel-älskare helt enkelt!

Stadslantgården Galaxen

Galaxen är en härlig lantgård som ligger mitt i Göteborgs stad. Här kan barnen klappa djuren, leka på lekplatsen och njuta av en god fika i den fina trädgården.

Utforska Universeums många akvarium på barnkalaset.

Universeum

Ikoniska Universeum är ett populärt alternativ på barnkalas för äventyrliga och nyfikna barn. Universeum är ett vetenskapscenter med massor av spännande utställningar som lär barnen om allt från rymden till djurlivet i havet.

Actic Lerum Vattenpalatset

Om kalaset äger rum på sommaren kan du överväga att åka till Actic Lerum Vattenpalatset. Där finns både utomhus- och inomhuspooler, massor av vattenrutschbanor och bastu!

Få mer kvalitetstid med familjen med myNanny.

Vi erbjuder Barnpassning i hela Göteborg

Känn dig trygg med att ditt barn är i goda händer med en erfaren och utbildad barnvakt från myNanny. Oavsett om eller regelbunden barnpassning kan myNanny hjälpa dig. Våra barnpassningsspecialister hjälper dig gärna hitta precis rätt barnvakt för er familjs behov – var du än bor i Göteborg

Det är enkelt att komma igång med barnpassning – läs mer här!

Sveriges bästa barnpassning enligt Trustpilot

Mer om myNanny

Författare

Sara Wångmar I Skribent på myNanny

Senast uppdaterad

5 mars 2024
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Vårt mål: En trygg barnvakt som hela familjen trivs med!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Kontakta