Sara Wångmar på myNanny

2023-02-23

Avslutningspresent till förskolan
– tacka pedagogerna på bästa sätt!

Avslutningen av förskoleåret är en viktig tid för barnen, föräldrarna och så klart deras lärare. En avslutningspresent är ett omtänksamt sätt att visa tacksamhet för det viktiga arbete pedagogerna utför varje dag. Här är en lista på 6 förslag på avslutningspresenter till förskolelärare – som de garanterat kommer att uppskatta!

Läs mer om vår trygga och säkra barnvakter

Växter är alltid en uppskattad avslutningspresent.

En fin växt

Snittblommor är en klassisk avslutningspresent till lärare, men varför inte ge bort en krukväxt eller en samling fröer istället? Till sommarlovet kan exempelvis en jordgubbsplanta vara passande och till jullovet kan ni exempelvis ge bort en pampig amaryllis!

Vad kostar en personlig barnvakt?

Svara på några snabba frågor och se ditt pris för en trygg och rolig barnvakt från myNanny

Trädgårdsdekoration

En annan uppskattad avslutsningspresent är en fin dekoration som de kan ställa i sin trädgård – det kan till exempel vara fågelbad eller dekorativ glaskonst för rabatten.

Se vår lista på 10 klassiska och roliga barnsånger!

Presentkorg med godsaker

Fyll en presentkorg med godis, drycker eller andra godsaker som lärarna kan njuta av under en ledig kväll. Ett bra förslag är en delikatesslåda med exempelvis några goda ostar, marmelad och olika sorters kex.

Avslutsningspresenten blir genast mer personligt när barnen får bidra.

Personlig tacksamhetsbok

Låt eleverna och deras föräldrar skriva personliga brev eller meddelanden till lärarna där de uttrycker sin tacksamhet. Samla allt i en tacksamhetsbok som barnen får dekorera!!

Minnesvärd bild på klassen

Ge lärarna en fotoram med en bild på hela klassen – en minnesvärd avslutningspresent som passar perfekt till skrivbordet!

Ett presentkort

Ibland kan det vara svårt att veta precis vad lärarna tycker om. Då kan ett bra förslag vara att ge lärarna ett presentkort till en lokal butik eller restaurang där de själva kan få välja vad de vill ha!

Vi kan hjälpa dig med en barnvakt – både under lov och på förskoleterminerna.

Unna dig själv med barnpassning

När förskoleåret slutar kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Vårt mål är därför att ge föräldrar den bästa möjliga upplevelsen när det gäller att hitta en tillförlitlig och kvalificerad barnvakt. Kontakta oss idag så hittar vi den perfekta barnvakten för din familj!

Få ett gratis prisförslag på en professionell barnvakt!