2023-01-24

Sara Wångmar på myNanny

10 alla hjärtans dag presenter som ditt barn kommer att älska

Alla hjärtans dag är en dag för att visa kärleken till dem vi älskar och det finns inget bättre sätt att göra det än genom att ge en minnesvärd present till ditt barn. Här är tio minnesvärda alla hjärtans dag presenter för barn!

Aktiv barnpassning med en certifierad barnvakt. Läs mer här!

Alla hjärtans dag present barn nöjespark
Att åka karusell är alltid roligt!

En rolig dag på nöjesparken

Ge barnen en dag full av äventyr och skoj på en nöjespark. Det är en alla hjärtans dag present som barnet definitivt kommer att minnas för resten av livet!

Svårt att få ihop familjelivet?

Sara på myNanny här! Med hjälp av en trygg barnvakt kan ni få mer kvalitetstid tillsammans.

Mer om myNanny

Mysig trädgårdsaktivitet

Låt kärleken och naturen växa! Ge barnen möjlighet att visa sin kärlek till naturen genom en trädgårdsaktivitet – förså frön och planera vårens planteringar av blommor. Här har vi samlat tips för att odla tillsammans med barn!

Alla hjärtans dag present barn konstverk
Varför inte göra det lite roligare att lära sig alfabetet?

Ett personligt konstverk

Ge ett konstverk som är personligt till barnet och deras intressen. På nätet finns det gott om sidor där man kan designa sina egna affischer!

Biljett till en musikal

Visa din kärlek genom att ge barnet biljetter till en lekfull musikal. Vare sig ni väljer att se en lokal produktion eller en storslagen favorit lär det bli en minnesvärd upplevelse.

Alla hjärtans dag present barn pysselkit
Låt kreativiteten flöda med ett pysselkit.

Kreativt pysselkit

Att pyssla är en klassisk alla hjärtans dag-aktivitet! Ge ditt barn ett roligt pysselkit – kanske kan det bli ett roligt alla hjärtans dag-pyssel? Det finns oändligt många typer att välja mellan.

Filmkväll med kärlekstema

Ha en mysig filmkväll tillsammans som en familj. Introducera barnen till en klassisk romantisk komedi eller en animerad favoritfilm! En Prinsessas Dagbok, Love Simon och Frost är tre tidlösa och barnvänliga förslag.

Alla hjärtans dag present barn djurpark
En dag på en djurpark är en Alla Hjärtans Dag present som barnen aldrig kommer att glömma.

Spännande dag på en djurpark

Gör en utflykt till en djurpark och lär er mer om såväl exotiska som inhemska djur. Att fascineras av djurlivet kan vara både en rolig och lärorik upplevelse för hela familjen!

En betydelsefull bok

Ge barnen en bok som de kan växa med. Det kan vara en favoritbok från din egen barndom eller en ny bok med en värmande historia om kärlek eller vänskap.

Alla hjärtans dag present barn kurs
Prova på drejning eller gå en danskurs – det finns kurser för allt!

Gå på en kurs

Vårda kärleken till ett intresse genom att gå en kurs tillsammans. Det kan till exempel vara en konstkurs, en musikkurs eller varför inte en danskurs? Det viktigaste är att det är något som barnen tycker är riktigt roligt!

En minnesbok

Ge barnen en minnesbok som alla hjärtans dag present för att samla era minnen. Låt dem skriva ner sina tankar och känslor och ta kort på allt ni gör tillsammans. Det är en present som de kommer att värdera för resten av livet!

Alla hjärtans dag present barn med nanny
Lös livspusslet med hjälp av en trygg och rolig barnvakt!

Få mer kvalitetstid tillsammans med myNanny

Den bästa alla hjärtans dag presenten du kan ge ditt barn är en dag utan massa måsten och stress. En barnvakt kan se till att du få jobba klart i lugn och ro genom att exempelvis hämta ditt barn från förskolan eller skolan. På så sätt får ni en mysig Alla Hjärtans Dag tillsammans!

Vi löser vardagspusslet åt dig så att du istället kan få mer kvalitetstid med din familj – både på Alla Hjärtans Dag och andra dagar. Våra barnvakter är både utbildade och certifierade i bland annat hjärt- och lungräddning så att du kan känna dig trygg under barnpassningen.

Trygg och rolig barnpassning med myNanny – läs mer här!

Sveriges bästa barnpassning enligt Trustpilot

Mer om myNanny

Författare

Sara Wångmar I Skribent på myNanny

Senast uppdaterad

15 mars 2024
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Vårt mål: En barnvakt som ni är trygga med!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Kontakta