Barnvakt Solna

Barnvakt Solna

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Solna – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i Solna för just din familjs behov

myNanny erbjuder professionella barnvakter i Solna som är erfarna och omsorgsfulla. Våra noggrant utvalda barnvakter är kvalificerade att ta hand om barn i alla åldrar och skräddarsyr omsorgen efter varje familjs specifika behov och rutiner. Med en barnvakt i Solna kan föräldrar känna sig trygga och avlastade, samtidigt som barnen får en trygg och rolig upplevelse tillsammans med våra engagerade barnvakter.

Barnpassning med en barnvakt i Solna

En barnvakt i Stockholm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Stockholm utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Stockholm

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Stockholm med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Stockholm

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Stockholm

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Stockholm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Solna

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er barnvakt väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Solna från myNanny
Hitta nanny i Solna från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Solna från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Solna

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Solna

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för en personlig barnvakt i Solna

Få hjälp med hämtning/lämning

Med en personlig barnvakt i Solna kan du lugnt fokusera på arbete med vetskapen att ditt barn är i trygga händer. Tillsammans tar barnvakten barnet lugnt och tryggt hem till er, där de fortsätter att leka och ha kul tills ni återvänder.

Regelbunden barnpassning

En av våra mest populära tjänster för barnpassning är den regelbundna barnpassningen – en eller flera gånger i veckan. Er barnvakt kan även hämta barnen från förskolan eller skolan och ta hand om dem tills ni är tillbaka.

Barnvakt Solna – vid behov

Säg inte nej till sociala evenemang eller romantiska stunder längre! Med en personlig barnvakt kan du delta i festligheter eller njuta av en avkopplande middag med din partner. Din personliga barnvakt är alltid redo att stötta när ni behöver det som mest.

Barnvakt Solna – heltid/deltid

Vi kan erbjuda er familj en pålitlig och personlig barnvakt som passar era behov perfekt. Oavsett om ni väntar på förskoleplats eller om ni behöver en hjälpande hand i vardagen, kan vi ordna barnpassning dagtid, kvällstid, nattetid och under helger.

Barnpassning på bröllop/event

Undvik att avboka minnesvärda ögonblick i livet – låt vår barnvakt ta hand om barnpassningen så att ni kan njuta fullt ut! Ni har även möjlighet att ha barnpassning på plats under själva eventet.

Barnvakt som talar särskilda språk

Vårt team av barnvakter har en bredd av kompetenser och kunskaper, och vi kan ofta matcha dig med en barnvakt som kan prata det önskade språket. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra möjligheter att få en barnvakt som passar dina språkliga preferenser!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om att ha en barnvakt i Solna

Trygg & personlig barnpassning

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Solna


Var i Solna kan jag få en barnvakt?

Ja, vi erbjuder barnpassning i hela kommunen. Oavsett om du bor centralt eller utanför stan kan du få en barnvakt Solna nära dig. Vi finns exempelvis i Bergshamra, Haga, Huvudsta Råsunda, Skytteholm och Ulriksdal.

Hur mycket kostar barnvakt i Stockholm?

Oavsett vilket upplägg du väljer eller tidpunkt på dagen du behöver barnpassning i Solna, erbjuder vi barnvakter från 149 kr/timme med RUT-avdrag. Priset kan variera beroende på faktorer såsom frekvensen av barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Kan jag få samma barnvakt varje gång?

Ja, vi strävar alltid efter att erbjuda samma barnvakt vid varje tillfälle. Våra specialister matchar dig med en barnvakt i Solna som är tillgänglig precis när du behöver barnpassning.

Hur jobbar ni med trygghet och säkerhet?

Vi har höga krav på alla våra barnvakter i Solna och är noga med att välja ut de allra bästa. Våra nannies genomgår omfattande bakgrundskontroller och utbildningar, inklusive riskhantering och HLR för barn, innan de tar hand om era barn.

Vilka tider och dagar kan jag få en barnvakt?

Vi prioriterar att göra barnpassning så smidig och bekväm som möjligt för våra familjer i Solna. Med vårt omfattande nätverk av erfarna barnvakter kan vi erbjuda personlig barnpassning dygnet runt, sju dagar i veckan. Priset för en barnvakt Solna är alltid detsamma – oavsett om du behöver hjälp på dagtid, nattetid eller under helger.

myNanny har hjälpt familjer i Stockholm sedan 2007

myNanny har hjälpt familjer med en barnvakt i Solna sedan 2007

Hur får jag en barnvakt i Stockholm?

När du kontaktar oss på myNanny startar vi omedelbart processen med att matcha er med en personlig barnvakt i Solna. Våra barnpassningsspecialister handplockar en barnvakt åt er baserat på faktorer som var i Solna ni bor, hur ofta ni behöver barnpassning, och hur barnvakten kommer att passa in i er familj. Vår främsta prioritet är att ni ska trivas med er barnvakt, därför erbjuder vi alltid en första prova-på-träff utan bindning!

Så väljer vi ut er nanny i Stockholm

Oavsett om ni bor centralt i Solna eller i närliggande områden som Sundbyberg eller Bromma, kan vi matcha er med en personlig barnvakt. Vi har ett brett nätverk av barnvakter i Solna och kan därför hjälpa er oavsett var ni bor. Vi sträcker oss även ut till närliggande områden som Danderyd och Lidingö!

Gedigen rekryteringsprocess

Vi är mycket noggranna med vilka vi anställer som barnvakter i Solna. Efter flera intervjuer och en godkänd bakgrundskontroll genomgår våra barnvakter en noggrann utbildning och certifiering, inklusive hjärt- och lungräddning för barn. För att säkerställa en hög standard skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, vilket hjälper oss att övervaka och säkerställa att allt går som det ska.

Handplockade nannies

Vi ser till att varje familj som behöver barnpassning får en handplockad barnvakt som är perfekt matchad för deras specifika behov. När vi hittat den perfekta barnvakten träffas ni på en första prova-på-träff. Träffen ger er möjligheten att lära känna er barnvakt och ställa alla eventuella frågor ni har. Om ni av någon anledning inte är nöjda med er valda barnvakt i Solna, ser vi självklart till att hitta en ny som passar er familj!

Populära upplägg för barnpassning

Ett vanligt upplägg för barnpassning är hämtning/lämning, men ni kan självklart få barnpassning precis när ni behöver det. Oavsett om ni arbetar natt eller behöver någon som rycker in vid behov, så kan vi hjälpa er oavsett er situation!

Mer om myNanny

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals familjer i Solna med att lösa livspusslet. Idag är vi ett av de största barnpassningsföretagen i Sverige. Varje år hjälper vi många familjer genom att erbjuda trygg och säker barnpassning i hela Solna med omnejd. Tveka inte att kontakta oss för att få ett kostnadsfritt prisförslag och få reda på mer om hur vi kan underlätta vardagen för er familj!

Kontakta