Barnvakt Sollentuna

Barnvakt Sollentuna

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Sollentuna – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Få en barnvakt i Sollentuna anpassad efter just era behov

Vi har utbildade och certifierande barnvakter i Sollentuna med erfarenhet av att passa barn i alla åldrar. Få hjälp med löpande barnpassning, vid behov eller hämtning/lämning på förskola eller skola.

Barnpassning med en barnvakt i Sollentuna

En barnvakt i Sollentuna från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Sollentuna utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Sollentuna

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Sollentuna med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Sollentuna

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Sollentuna

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Sollentuna

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Sollentuna

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Sollentuna från myNanny
Hitta nanny i Sollentuna från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Sollentuna från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Sollentuna

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Sollentuna

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Sollentuna

Hjälp med hämtning/lämning

Med en personlig barnvakt i Sollentuna kan du slappna av och fokusera på ditt arbete, med vetskapen om att ditt barn är i trygga händer. Tillsammans med barnet tar sig barnvakten lugnt och tryggt hem till er, där de fortsätter att leka och ha roligt tills ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Ett av våra mest populära upplägg för barnpassning i Sollentuna är regelbunden barnpassning en eller flera gånger i veckan. Er barnvakt kan även hämta barnen från förskolan eller skolan och passa dem tills ni kommer hem.

Barnvakt i Stockholm vid behov

Sluta tacka nej till sociala evenemang och romantiska stunder! Med en personlig barnvakt kan du gå på den där festen eller njuta av en efterlängtad middag med din partner. Din personliga barnvakt är alltid redo att rycka in när ni behöver det som mest!

Barnvakter på heltid/deltid

Vi kan hjälpa din familj med en trygg och personlig barnvakt som kan passa era barn precis så mycket som ni behöver. Kanske måste du vara borta en period eller väntar ni på förskoleplats? Vi ordnar barnpassning såväl dagtid som på kvällar, nätter och helger.

Barnvakt Sollentuna – bröllop/event

Slipp lämna återbud till de mest minnesvärda ögonblicken i livet – låt er barnvakt ta hand om barnpassningen så att ni kan njuta av dem till fullo istället! Ni kan även välja att ha barnpassning på plats under själva eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vårt team av barnvakter har en mångfald av färdigheter och kunskaper, och vi kan oftast ordna en barnvakt som passar dina behov. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om våra möjligheter att matcha dig med en barnvakt som kan tala det språk du önskar!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Sollentuna

En personlig barnvakt i Sollentuna för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Stockholm


Var i Stockholm kan jag få en barnvakt?

Vi finns i hela Stockholm, så barnvakten kan komma hem till er oavsett var ni bor. Det innebär även att vi erbjuder barnpassning i Stockholm med omnejd, såväl som i de flesta delar av staden. Exempel några platser där vi just nu hjälper familjer med en barnvakt är Vasastan, Östermalm, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Hammarby Sjöstad, Bromma, Enskede, Älvsjö, Hässelby.

Vad kostar barnvakt i Stockholm?

Alla priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny i Stockholm kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Stockholm som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi är väldigt noggranna med vilka vi anställer. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första prova-på-möte med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

I Stockholm med omnejd har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Stockholm som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kontakta