Barnvakt Djursholm

Barnvakt Djursholm

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Djursholm – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Få en noggrant utvald barnvakt i Djursholm som passar dina behov

Våra erfarna barnvakter i Djursholm är vana att ta hand om barn i alla åldrar. Oavsett om du behöver regelbunden hämtning och lämning eller en barnvakt vid kvällar och helger, kan vi hjälpa dig. Vi skräddarsyr barnpassningen efter just dina önskemål.

Barnpassning med en barnvakt i Djursholm

En barnvakt i Djursholm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Djursholm utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Djursholm

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Djursholm med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Djursholm

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Djursholm

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Djursholm

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Djursholm

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Djursholm från myNanny
Hitta nanny i Djursholm från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Djursholm från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Djursholm

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Djursholm

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning på Djursholm

Hämtning/lämning på Djursholm

Oavsett om det handlar om att ha en hjälpande hand som lämnar barnet på förskolan på morgonen eller en nanny som hämtar ditt barn efter skolan, skapar en nanny på Djursholm en avlastande och givande upplevelse för hela familjen.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med en nanny på Djursholm är regelbunden barnpassning som ofta sker en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt i Stockholm vid behov

Sluta tacka nej till events och date nights! Vi ordnar en personlig nanny på Djursholm som är redo när ni behöver det som mest.

Barnvakt Djursholm – heltid/deltid

Att ha en barnvakt på heltid eller deltid kan vara en enorm lättnad för föräldrar med hektiska scheman eller krävande arbete. En barnvakt ger er möjlighet att balansera arbete, familjeliv och personliga åtaganden på ett mer flexibelt sätt.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vi kan hitta en nanny på Djursholm åt er som kan olika språk. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Djursholm

En personlig barnvakt i Djursholm för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Djursholm


Var på Djursholm kan jag få en barnvakt?

Våra barnvakter finns tillgängliga på hela Djursholm och i hela regionen, så ni kan få barnpassning oavsett om det är centralt i Djursholm eller utanför. Vi kan hjälpa er exempelvis i områden som Villastaden och Ösby. Kontakta oss nu för ett första möte med er barnvakt i Djursholm!

Vad kostar det att ha barnvakt på Djursholm?

Alla våra priser börjar från 149 kr/timme med RUT-avdrag – oavsett upplägg eller vilken tid på dagen ni får barnpassning. Priset för en nanny på Djursholm kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta ni behöver barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, ni får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha er familj med en trygg barnvakt i Djursholm som finns tillgänglig precis när ni behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vid första samtalet kan ni berätta om er situation och eventuella preferenser kring er barnvakt. Därefter börjar vi matcha för att hitta en perfekt barnvakt för er familj. En potentiell barnvakt genomgår flera intervjuer och en noggrann bakgrundskontroll. Vi ser även till att utbilda och certifiera dem, inklusive utbildning i hjärt- och lungräddning (HLR). Ni kan alltid boka in ett första prova-på-möte med er barnvakt så att ni kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

Vi har ett brett nätverk av barnvakter i Djursholm, vilket innebär att vi kan hjälpa er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp – dagtid, kvällar och helger.

Kontakta