Barnvakt Bromma

Barnvakt Bromma

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Bromma – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Bromma för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Bromma. Våra erfarna barnvakter är certifierade och erfarna med att ta hand om allt från nyfödda bebisar till barn i tidig skolålder. Oavsett om det gäller hämtning från förskolan eller regelbunden barnpassning, kan vi hjälpa er – oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Barnpassning med en barnvakt i Bromma

En barnvakt i Bromma från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Bromma utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Bromma

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Bromma med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Bromma

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Bromma

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Bromma

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Bromma

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni lära känna och träffa er barnvakt för en prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Bromma från myNanny
Hitta nanny i Bromma från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Bromma från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Bromma

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Bromma

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Bromma

Hämtning/lämning med en nanny

Vår erfarna barnvakt tar hand om barnens transport till och från förskolan eller skolan, vilket ger er mer tid och flexibilitet i era dagliga scheman. Ni kan känna er trygga med att era barn leds av en pålitlig och omsorgsfull barnvakt, som ser till deras säkerhet och välbefinnande under hela resan.

Regelbunden barnpassning

Att ha en barnvakt för regelbunden barnpassning ger familjer en stabil och pålitlig lösning för sina behov. Med en regelbunden barnvakt kan föräldrar skapa en trygg rutin och planera sin tid mer effektivt, oavsett om det handlar om arbete, personliga åtaganden eller fritidsaktiviteter.

Nanny i Bromma vid behov

En barnvakt vid behov ger föräldrarna friheten att boka barnpassning när det behövs, vare sig det är för en viktig händelse, en planerad utekväll eller i nödsituationer. Det ger trygghet att veta att det alltid finns en pålitlig barnvakt till hands när behovet uppstår.

Barnvakt Bromma – på heltid/deltid

En heltidsbarnvakt är en ovärderlig hjälp för familjer med intensiva scheman, då barnvakten kan vara närvarande hela dagen och ta hand om barnens behov på ett engagerat sätt. Å andra sidan ger en deltidsbarnvakt föräldrarna möjlighet att skapa en skräddarsydd lösning som passar deras specifika rutiner och behov.

Barnpassning på bröllop/event

Att ha en barnvakt från myNanny på bröllop eller event ger er som föräldrar möjligheten att njuta av den speciella stunden fullt ut, med vetskapen att era barn är i trygga händer. Våra erfarna barnvakter tar hand om barnen och underhåller dem med lek och aktiviteter.

Nanny som talar särskilda språk

En flerspråkig barnvakt kan erbjuda en berikande kulturell upplevelse för barnen och hjälpa dem att lära sig nya språk på ett naturligt sätt. Dessutom underlättar det kommunikationen mellan barn och barnvakt, vilket skapar en starkare band och förståelse.

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Bromma

Vi löser livspusslet åt er

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Bromma


Var i Bromma kan jag få en barnvakt?

Vi finns både centralt och utanför Bromma! Några av de mest populära områdena för barnpassning i Bromma är Åkeshov, Nockeby, Äppelviken, Smedslätten, Norra Ängby, Södra Ängby, Ålsten, Höglandet och Olovslund.

Vad kostar barnvakt i Bromma?

På myNanny har vi en enkel prissättning – det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger.

Alla priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny i Bromma kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg och riktigt bra barnvakt i Bromma som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi erbjuder inte bara utbildning och certifiering för våra nannies, utan även en långsiktig plan för utveckling där vi ger stöd och nya kunskaper då det behövs. Våra barnvakter i Bromma coachas dessutom kontinuerligt av oss, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny i Bromma?

I Bromma har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en nanny som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kontakta