Barnvakt Bromma

 • Få en trygg barnvakt i Bromma med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Bromma från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Bromma

  Alla barnvakter i Bromma genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Bromma för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Bromma. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Bromma vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Bromma:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Bromma

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer on myNanny

Möjligheten att byta om det inte känns rätt

barnpassningsspecialist bromma
barnpassningsspecialist bromma
Signatur Malin, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Malin Hellberg

Barnpassningsspecialist och tvåbarnsmamma

Vanliga frågor & svar om barnvakt Bromma

⭐ Är vår barnvakt i Bromma personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Bromma får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Bromma för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Bromma för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Bromma?

Våra barnvakter finns i hela Bromma såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Bromma eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Åkeshov, Nockeby, Äppelviken, Smedslätten, Norra Ängby, Södra Ängby, Ålsten, Höglandet och Olovslund. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Bromma?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Bromma. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Bromma. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Bromma? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Bromma börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Bromma för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Bromma med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Vårt mål: Brommas bästa barnvakt

Hör av er till oss

Hör av er till oss idag för att beskriva er livssituation och vilken typ av barnpassning som ni söker. Vi kan ge ett bra pris för tillfällig såväl som regelbunden hjälp. Dessutom så kan vi erbjuda hjälp med RUT-avdrag vilket ytterligare förbättrar priset.

Den vise förstår att det alltid finns mer att lära sig och så är det också med myNannys barnvakter. När du får en barnvakt i Bromma via vår tjänst så kan du lita på att det här är en person som har ett intresse av att fortsatt utvecklas och bli bättre på jobbet. Vi erbjuder inte bara utbildning och certifiering för nya medarbetare utan en långsiktig plan för utveckling där vi ger stöd och nya kunskaper då det behövs. Detta gynnar föräldrar och barn på ett fantastiskt sätt och leder också till att våra barnflickor har enastående referenser.

Hitta rätt person för ett långsiktigt samarbete

Även om man bara behöver passning någon gång i veckan eller en helgkväll då och då så kan det kännas tryggt att hitta barnvakten som man lär känna. På myNanny så har vi barnflickor som är intresserade av sporadiska uppdrag såväl som av lite mer regelbunden barnpassning i Bromma, och därmed så kan vi se till att ni får en person som tycker att era timmar för passning är perfekta.

För att ni ska få chansen att träffa rätt person så lyssnar vi noga på önskemål. När vi har klart för oss vad ni verkligen söker så är det lättare att hitta barnvakten som stämmer överens med detta. Därefter så kan ni träffas en första gång för att prova på. Om det känns rätt, vilket det för det mesta gör, så är det bara att sätta igång och boka uppdrag.

Något som gör att det fortsatt kommer att fungera bra är att vi hela tiden finns här. Man kan kontakta oss med synpunkter eller frågor, och barnvakten kan också få hjälp då allting kanske inte är så självklart. Detta leder till väldigt smidig och trevlig barnpassning som hela tiden förbättras och som är mycket pålitlig. Vi finns i Stockholm med omnejd och inte bara i Bromma.

Några populära upplägg för barnvakt Bromma är just nu:

 1. Barnvakt Bromma dagtid
 2. Barnvakt Bromma hämtning & lämning
 3. Barnvakt Bromma kvällar och helger
 4. Barnvakt Bromma heltid / deltid
 5. Barnvakt Bromma akut
 6. Barnvakt Bromma bröllop / event

 

Kontakta