Barnvakt Södertälje

 • Få en trygg barnvakt i Södertälje med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Södertälje från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Södertälje

  Alla barnvakter i Södertälje genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Södertälje för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Södertälje. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Södertälje vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Södertälje:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Södertälje

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt södertälje recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Södertälje

Tryggt för era barn med vår barnpassning i Södertälje

barnpassningsspecialist södertälje
barnpassningsspecialist södertälje
Signatur Malin, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Malin Hellberg

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel

Vanliga frågor & svar om barnvakt Södertälje

⭐ Är vår barnvakt i Södertälje personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Södertälje får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt Södertälje eller be oss att hitta en ny nanny Södertälje för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt Södertälje för ett prova-på-möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt Södertälje och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Södertälje för er familj!

Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga och säkra med er barnvakt Södertälje. Men också att ni och er barnvakt Södertälje har god personkemi.

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Södertälje?

Våra barnvakter finns i hela Södertälje såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Södertälje eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt Södertälje: Järna, Pershagen, Hölö, Möknbo, Nibble, Ekeby, Sandviken, Tuna, Vattubrinken, Viksäter och Kallfors. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt Södertälje!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Södertälje?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Södertälje. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Södertälje. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov för en barnvakt Södertälje, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

Efter första samtalet kommer vi börja med en matchning och hitta en barnvakt Södertälje som passar er familj. Sedan kan ni träffa er utvalda barnvakt Södertälje på en prova-på-träff.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Södertälje? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Södertälje börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning för en barnvakt Södertälje: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning av en barnvakt Södertälje dagtid eller barnvakt Södertälje på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Södertälje för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Södertälje med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

Barnvakt Södertälje som man kan lita på

Många nöjda familjer med barnvakt Södertälje från myNanny

För det mesta så är det så att vi från start skickar rätt person att vara er barnvakt i Södertälje, numera så har vi så pass god erfarenhet av att matcha familjer med barnvakter, men om det skulle vara så att ni av någon anledning föredrar en annan barnflicka så är det inga problem. På ett snyggt och finkänsligt sätt så kan vi rekommendera en annan barnvakt Södertälje som passar er perfekt.

Av olika skäl så kan det bli så att man behöver hjälp med barnen snabbt. Det är inte alltid så lätt att hitta en barnvakt i Södertälje som kan komma samma vecka för introduktion och för att sätta igång med uppdrag. I varje fall inte då man är noga med att undersöka bakgrund och kunskaper om personen som vill bli barnvakt Södertälje. Det här har vi löst på myNanny med ett stort kontaktnät av duktiga personer som har erfarenhet och utbildning, och som till och med har säkerhetscertifierats av oss. Vi skickar bara personer som kan jobbet som barnvakt Södertälje och som ni kan lita på med era barn. Läs mer om vår barnpassning & barnvakt Södertälje– hitta upplägg, referenser och priser.

Ett första möte med en lämplig barnvakt i Södertälje

Vi kan på kort tid ordna med ett första möte med en lämplig barnpassare som barnvakt Södertälje som finns i Södertäljetrakten. När ni hör av er till oss så ställer vi viktiga frågor och ni får tala om vad som är viktigt för er gällande er barnvakt Södertälje. Te.x vad för saker som er barnvakt i Södertälje ska klara av och hur ni fungerar som familj påverkar vilken person vi kommer att rekommendera som barnvakt Södertälje. Efter att ha förstått era behov för en barnvakt i Södertälje så kan vi ordna med ett prova-på-tillfälle där ni kan mötas med er utvalda barnvakt Södertälje och se hur det känns.

Några populära upplägg för barnvakt Södertälje är just nu:

 1. Barnvakt Södertälje dagtid
 2. Barnvakt Södertälje hämtning & lämning
 3. Barnvakt Södertälje kvällar och helger
 4. Barnvakt Södertälje heltid / deltid
 5. Barnvakt Södertälje akut
 6. Barnvakt Södertälje bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta