Barnvakt Södertälje

Barnvakt Södertälje

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Södertälje – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Södertälje för just din familjs behov

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Södertälje med omnejd. Efter första samtalet kommer vi börja med en matchning och hitta en barnvakt i Södertälje som passar er familj. Sedan kan ni träffa er utvalda barnvakt på en första prova-på-träff utan bindning.

Barnpassning med en barnvakt i Södertälje

En barnvakt i Södertälje holm från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Södertälje utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Södertälje

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Södertälje med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Södertälje

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Södertälje

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Södertälje

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Södertälje

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Södertälje från myNanny
Hitta nanny i Södertälje från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Södertälje från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Södertälje

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Södertälje

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Södertälje

Hämtning/lämning med er nanny

Vår erfarna barnvakt tar hand om barnens transport till och från förskolan eller skolan, vilket ger er mer tid och flexibilitet i era dagliga scheman. Detta upplägg ger möjlighet till att balansera arbete och familjeliv på ett smidigt sätt.

Regelbunden barnpassning

Genom att ha en dedikerad barnvakt i Södertälje på regelbunden basis kan hela familjen njuta av en balanserad och avkopplande tillvaro, medan barnen får omsorg och kärlek från en utbildad nanny.

Barnvakt i Södertälje vid behov

Detta upplägg för barnpassning ger dig möjlighet att skapa en skräddarsydd lösning som passar din familjs unika situation. Barnvakten rycker in när det behovs – exempelvis om du måste stanna kvar lite längre på jobbet eller om du ska på event.

Barnvakt Södertälje – heltid/deltid

Oavsett om det handlar om att underlätta hämtning och lämning, stödja vid fritidsaktiviteter eller ge avlastning under vissa tider på dagen, ger både heltids- och deltidsbarnvakter en värdefull hjälp och trygghet för hela familjen.

Barnvakter på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nanny som talar särskilda språk

Vi har ett brett och mångfaldigt nätvärk av barnvakter i Södertälje som kan en rad olika språk. Om du har särskilda språkpreferenser kan vi självklart hitta en barnvakt som kan tillmötesgå det.

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Södertälje

En personlig barnvakt i Södertälje för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Södertälje


Var i Södertälje erbjuder ni barnpassning?

Vi finns i hela Södertälje – exempelvis Järna, Pershagen, Hölö, Möknbo, Nibble, Ekeby, Sandviken, Tuna, Vattubrinken, Viksäter och Kallfors. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt Södertälje!

Vad kostar en barnvakt i Södertälje?

Alla priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Priset för en nanny i Södertälje kan variera beroende på olika faktorer, såsom hur ofta du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, du får alltid samma barnvakt av oss. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Södertälje som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg nanny?

Alla våra potentiella barnvakter i Södertälje behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första prova-på-möte med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en barnvakt?

I Södertälje med omnejd har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en nanny i Södertälje som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Kontakta