Barnvakt Östersund

 • Få en trygg barnvakt i Östersund med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Östersund från myNanny?

 • Barnvakt i Östersund

  1 Trygg och certifierad barnvakt i Östersund

  Målet är att erbjuda Sveriges tryggaste barnpassning, därför utbildar vi alla våra barnvakter i säkerhet och HLR samt gör gedigna bakgrundskontroller.

 • Barnvakt i Östersund

  2 Er nanny är utvald för just er familj

  Vi finns centralt i Östersund och i närliggande orter. Er barnvakt matchas alltid personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar och helger).

 • Barnvakt i Östersund

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Vår barnpassning i Östersund är giltig för RUT-avdraget. För att det ska kännas rätt för er inleder ni alltid även med en första prova-på-träff utan bindning.

Trygg barnpassning Östersund:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med barnvakt i Falun från myNanny

 • Steg 1 Inledande samtal

  Börja med att kontakta oss för att berätta om hur vi kan hjälpa er med barnvakt i Östersund 0775-888008

 • Steg 2 Personlig matchinig

  Direkt efter vårt samtal börjar vi med att hitta en personlig barnvakt som passar just er familjs önskemål.

 • Steg 3 Första prova-på-möte

  Ni inleder med en första prova-på-träff med er utvalda barnvakt. Vi hittar en ny åt er om ni inte är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Priser för nanny i Östersund

Våra priser på myNanny i Östersund börjar från 149 kr efter RUT-avdraget och varierar därefter beroende på vilket upplägg ni väljer. Vi kan hjälpa er med en barnvakt centralt i Östersund men även utanför!

barnvakt östersund recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnvakt i Östersund

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnpassning Östersund

Hitta den bästa barnvakt Östersund vi kan erbjuda

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Östersund

Bakgrundskontrollerar ni på myNanny era barnvakter i Östersund?

För oss är det alltid viktigt att ha trygga barnvakter som har god kunskap och erfarenhet av barnpassning. För att lyckas med detta utför vi därför noggranna bakgrundskontroller på alla potentiella barnflickor. Vi tittar dels på belastningsregister men också på eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att familjer ska få barnpassning som känns trygg och säker genomgår alla våra barnvakter tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Detta för att vi vill säkerställa att varje nanny som vi väljer att anställa är lämplig för ansvaret som barnvakt. Ring in till oss om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Östersund! 0775-888008.

Utbildas era barnvakter i Östersund?

Ja, vi utbildar alla våra barnvakter här på myNanny! Varje nanny blir utbildad i exempelvis pedagogik, HLR för barn och i att förebygga olyckor. En utbildad barnvakt inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då personen har kunskap och är väl förbered ifall något skulle hända. För att bli barnvakt hos oss på myNanny i Östersund krävs det erfarenhet av att tidigare ha passat barn. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny, slå oss en signal på 0775-888008

Vad kostar det med en barnvakt i Östersund? Kan jag använda RUT?

Priserna för barnpassning från myNanny skiljer sig lite beroende på vilket upplägg ni i familjen väljer. Alla våra upplägg för barnvakt Östersund börjar däremot från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny i Östersund har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Östersund för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Ring oss gärna så berättar vi mer om våra priser och upplägg 0775-888008.

Kan vi få barnvakt från myNanny även fast vi bor utanför Östersund?

Självklart kan ni få det! Våra barnvakter finns i hela Östersund såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Östersund oavsett om ni bor centralt i Östersund eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Ängsmon, Lit, Marieby, Tandsbyn, Häggenås, Orrviken, Lunne, Fåker, Hara och Målsta.

När kan er nanny i Östersund hjälpa till?

Familjer kan få hjälp med barnvakt under dygnets alla timmar och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Ni kan få hjälp med barnpassning över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen som exempelvis vid hämtning och lämning. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Hur gör jag för att få en barnvakt i Östersund?

Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta en barnvakt i Östersund från myNanny. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Ring in till oss för att komma igång direkt 0775-888008

Vissa tidsperioder kräver mer barnpassning i Östersund

Unna er hjälp med barnvakt Östersund!

Det är klart att ni ska skaffa hjälp med de små av en barnvakt Östersund! Ingen behöver vara en supermänniska och förlora all energi på att försöka göra allt samtidigt då myNanny barnpassning har smarta lösningar och kan erbjuda den bästa barnvakt Östersund vi har. Vi har erbjudit denna hjälp av barnvakt Östersund under många års tid och kan snabbt ordna med utbildade och erfarna barnflickor som förstår hur ni vill ha det. Er barnvakt i Östersund kommer gärna för att vara med era barn då ni måste jobba, gå på fest eller göra annat som livet kräver. Hör av er till oss idag för att boka ett första möte med en riktigt duktig barnvakt i Östersund!

Livet med de små är dynamiskt och man får ofta vara duktig på att tänka utanför ramarna för att få det hela att gå ihop. Men visst är det så att det kan uppstå situationer då det bara inte går att ha med barnen och lyckas ta hand om de måsten som finns. Det är då som man ska unna sig hjälpen med barnvakter. Då kan du ta hjälp av en barnvakt Östersund för barnpassning. Det är många familjer som tar hjälp av en barnvakt i Östersund.

Precis när man behöver en barnvakt Östersund är förstås individuellt. En del familjer behöver regelbunden barnpassning av barnen med en barnvakt Östersund för ett eller fler barn året om. Medan andra kanske mest ser behovet av lite lediga kvällar då och då och behöver då en barnvakt Östersund mer sporadiskt.

Om man väntar barn så kan det vara klokt att redan innan födseln vänja syskon vid barnpassningen som man kan ha ett så stort behov av när den nya babyn anländer. Framförhållning är något som vi rekommenderar när man ska ta hjälp av en barnvakt Östersund, men det är också så att vi kan rycka in snabbt med barnflickor som har tillräckligt mycket erfarenhet för att på kort tid komma in i er familj som barnvakt i Östersund och fortsatt se till att alla rutiner fungerar som de ska. Det finns en barnvakt i Östersund för alla tillfällen.

Säkerhet i hem och i parker med en nanny Östersund

För oss så är säkerhet A och O gällande barnpassning med barnvakt i Östersund. Det är avgörande att ni som familj kan känna er helt trygga med er barnvakt i Östersund. Faktiskt är det så pass viktigt att vi utbildar och certifierar alla barnflickor och barnvakter som jobbar med oss, så att vi kan lita på att de jobbar på ett säkert sätt med era barn som barnvakt Östersund. En trygg och säker barnvakt i Östersund, det är viktigt för oss.

Det här betyder inte bara att er barnvakt i Östersund vet att han eller hon måste vara uppmärksam under hela passningen utan också att man har god kunskap om när det kan bli farligt. Med denna kunskap så undviker våra barnvakter och er barnvakt Östersund att utsätta barnen för risker. Detta både i hemmet och under lek i parken.

Föräldrar kan känna sig lugna och trygga då de vet att deras barnvakt Östersund som finns i hemmet och utomhus med deras barn är väl utbildad inom säkerhet. Vi kommer förstås att beakta särskilda behov som finns kring barnpassning med en barnvakt Östersund. Barn med allergier får särskild uppmärksamhet av sin barnvakt Östersund och vi är noga med att se till att barnflickan får instruktioner om hur medicinering ska hanteras då detta blir nödvändigt. Dessutom så är det så att vi försäkrar våra barnvakter i Östersund vilket bidrar ytterligare till den trygghet som ni kan känna då ni väljer myNannys barnflickor.

Ute efter att hitta barnvakter på andra platser än Östersund? Våra barnvakter finns i hela Sverige. För närliggande tjänster, så finns vi även med exempelvis barnvakt Åre också.

Några populära upplägg för barnvakt Östersund är just nu:

 1. Barnvakt Östersund dagtid
 2. Barnvakt Östersund hämtning & lämning
 3. Barnvakt Östersund kvällar och helger
 4. Barnvakt Östersund heltid / deltid
 5. Barnvakt Östersund akut
 6. Barnvakt Östersund bröllop / event

 

Kontakta