Barnvakt Åre

 • Få en trygg barnvakt i Åre med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Åre från myNanny?

 • Barnvakt i Åre

  1 Trygg & utbildad nanny i Åre

  Alla barnvakter från myNanny i Åre genomgår intervjuer, tester och bakgrundskontroller. Er barnvakt utbildas även i säkerhet, HLR och pedagogik.

 • Barnvakt i Åre

  2 Utvald nanny efter era behov

  Varje familj som väljer myNanny i Åre får alltid en barnvakt som blivit personligt matchad utefter familjens behov, önskemål och schema.

 • Barnvakt i Åre

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Vår barnpassning är giltig för RUT-avdraget och med barnvakt i Åre inleds resan alltid med en första prova-på-träff utan bindning! Kontakta oss gärna för mer info.

Trygg barnpassning Åre:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Såhär kommer du igång med barnvakt i Åre

 • Steg 1 Inledande samtal

  Vi hjälper gärna er med barnvakt i Åre. Ring oss därför för att berätta mer om ert behov 0775-888008

 • Steg 2 Personlig matchning

  Efter vårt samtal handplockar vi er barnvakt efter era behov. Det viktigaste är att ni får en trygg nanny!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar alltid er utvalda barnvakt i Åre på en första prova-på-träff. Vi hittar en ny om ni inte är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Vad kostar er barnpassning i Åre?

Vi hjälper gärna er med en trygg barnvakt i Åre! Våra priser varierar beroende på vilket upplägg ni väljer – gemensamt är att alla våra upplägg börjar från 149 kr efter RUT-avdraget.

barnvakt åre recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Barnflicka i Åre för en timme eller mer

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Åre

Gör ni bakgrundskontroller på era barnvakter i Åre?

Vi är väldigt måna om att ha trygga barnvakter. Därför gör vi ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Åre som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi kontrollerar belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare se till att er nanny är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Åre! 0775-888008

Blir en barnvakt från myNanny i Åre utbildad?

För att säkerställa att varje familj får trygg barnpassning genomgår alla våra barnvakter ordentliga utbildningar. Er barnvakt från oss på myNanny i Åre blir utbildad i HLR för barn, pedagogik och i att förebygga olyckor. En utbildad nanny inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den är väl förberedd ifall en olycka mot förmodan skulle uppstå. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny i Åre, slå oss en signal på 0775-888008.

Vad kostar det med en barnvakt i Åre? Är er barnpassning giltig för RUT-avdrag?

Vår barnpassning skiljer sig lite i pris beroende på vilket uppläg ni i familjen väljer. Gemensamt är däremot att alla våra upplägg för barnvakt Åre börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. Det är även samma pris oavsett om du behöver en barnvakt i Åre på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Åre för alla tider och behov. Barnvakterna har alltid tidigare erfarenhet av barnpassning – allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss på 0775-888008 om ni har fler funderingar gällande våra priser och upplägg.

Kan vi få hjälp med en barnvakt i Åre även om vi bor utanför?

Självklart, vår barnpassning är heltäckande i Sverige. Detta betyder bland annat att våra barnvakter finns i hela Åre såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning med barnvakt Åre oavsett om ni bor centralt i Åre eller utanför i en mindre ort som exempelvis: Järpen, Mörsil, Björnänge, Undersåker och Hallen.

När kan er nanny i Åre hjälpa till?

Vi kan hjälpa till med en barnvakt alla tider på dygnet och på veckans alla dagar – även på helgdagar. Våra barnvakter kan passa över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. En barnvakt från myNanny kan också sova över om det behövs. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Hur gör jag för att få en barnvakt i Åre?

Det är väldigt smidigt att komma igång med att hitta en barnvakt i Åre från myNanny. Det enklaste är att ringa in till oss. Under vårt första samtal får vi en möjlighet att förstå er familjs behov och situation. Därefter kan vi hitta den perfekta barnvakten för just er! Varje familj inleder alltid med en första prova-på-träff utan bindning. Är ni inte nöjda med er utvalda barnvakt hittar vi på myNanny alltid en ny barnvakt åt er! Ring in till oss för att komma igång direkt 0775-888008

Karta för barnvakt, barnpassning

Så finner ni barnvakt i Åre

Det är inte svårt att få barnpassning av barnvakt i Åre men det är klart att man inte ska ta risker och anställa en person utan referenser. Med myNanny så vet ni precis vem som kommer hem till er som barnvakt Åre. Det här är en person som är utbildad för att vara barnvakt i Åre och som är genuint intresserad av att jobba med era barn. Med vårt stöd så är det också så att tryggheten ökar. Vi har sett till att alla våra barnvakter är säkerhetsutbildade och att de hela tiden får det stöd som krävs för att bli bättre på jobbet som barnvakt Åre.

När ni har beskrivit vilken typ av barnpassning med en barnvakt i Åre som ni behöver och hur er vardag ser ut så kommer vi att matcha er med en bra barnflicka som finns i närheten. Hon kommer då att kunna träffa er för ett första möte där ni lär känna varandra. Under detta möte så får barnen leka med nannyn samtidigt som ni är där och ni kan ställa viktiga frågor till er utvalda barnvakt Åre. Om allting känns bra så kan ni boka in den första barnpassningen med er barnvakt i Åre och se fram emot hjälp som gör stor skillnad.

Några populära upplägg för barnpassning Åre är just nu:

 1. Barnvakt Åre dagtid
 2. Barnvakt Åre hämtning & lämning
 3. Barnvakt Åre kvällar och helger
 4. Barnvakt Åre heltid / deltid
 5. Barnvakt Åre akut
 6. Barnvakt Åre bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta