Barnvakt Luleå

 • Få en trygg barnvakt i Luleå med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Luleå från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Luleå

  Alla barnvakter i Luleå genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Luleå för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Luleå. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Luleå vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Luleå:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Luleå

Vi kan hjälpa er med en trygg barnvakt i Luleå oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

barnvakt luleå recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för barnpassning i Luleå

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Barnvakt i Luleå till ett vettigt pris

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Luleå

⭐ Är vår barnvakt i Luleå personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Luleå får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Luleå för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Luleå för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Luleå?

Våra barnvakter finns i hela Luleå såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Luleå eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Björkskatan, Bergviken, Bergnäset, Centrum, Gammelstad, Hertsön, Kronan, Lerbäcken, Lulsundet, Lövskatan, Mjökudden och Örnäset. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Luleå?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Luleå. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Luleå. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Luleå? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Luleå börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Luleå för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Luleå med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

Barnpassning i Luleå som man kan lita på

Ordning och reda med en ordentlig barnflicka Luleå

På myNanny så vet vi att det kan bli stressigt och det är inte sällan som vi får samtal från föräldrar som inte vet hur de ska få det hela att gå ihop. Då kan vi snabbt tala om att vi inte bara gör allt för att ha den bästa barnvakt Luleå kan erbjuda — vi har också ett koncept som är beprövat och som sörjer för att ni får pålitlig hjälp med barnen när ni behöver den. Vi ordnar med tillfälliga kvällar såväl som med regelbunden och väl organiserad passning som kan inkludera allt från barnvakt Luleå för hämtning till barnvakt Luleå för nattning.

Även om ni har gott om tid för planering och inte behöver barnpassningen akut samma vecka så är det förstås så att ni som föräldrar vill se era barn i säkra händer. På myNanny barnvakt Luleå så väljer vi ut barnvakter i Luleå som har erfarenhet och rätt attityd. Det betyder att de gärna vill lära sig mer och att de får ut mesta möjliga av våra unika utbildningar som leder till trygg och säker passning av era barn.

Vi certifierar våra barnflickor i Luleå och de kommer med försäkring. Det här är fördelar som man knappast kan räkna med då man väljer en privat lösning via vänner och bekanta. När ni bokar in barnpassningen via oss så börjar ni alltid med ett första möte där ni kan gå igenom viktiga punkter och boka in passningstillfällen i förväg. Det här ger också barnen möjlighet att lära känna sin barnflicka i förväg vilket bidrar till den trygga stämning som alltid uppstår då en myNanny barnvakt dyker upp.

Barnvakt Luleå för era unika behov

Vi bygger vår barnpassning i Luleå omkring era behov. Det här är något som gör att ni kan räkna med att få hjälp som är skräddarsydd till er familjesituation. Stanna kvar på jobbet lite längre då det behövs och kom hem till barn som har hämtats, fått mellanmål och klarat av läxor. Kanske behöver ni även barnvakt Luleå över natten då och då. Det här kan vi också hjälpa till med. När ni kontaktar oss för att få veta mer så vill vi också veta mer. Det är nämligen med kunskap om den typ av barnpassningshjälp med barnvakt Luleå som ni letar efter som vi kan matcha er med rätt person för uppdraget.

Några populära upplägg för barnvakt Luleå är just nu:

 1. Barnvakt Luleå dagtid
 2. Barnvakt Luleå hämtning & lämning
 3. Barnvakt Luleå kvällar och helger
 4. Barnvakt Luleå heltid / deltid
 5. Barnvakt Luleå akut
 6. Barnvakt Luleå bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta