0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Barnvakt i Kalmar

Trygg och personlig barnpassning i Kalmar. Få en gratis broschyr nedan. Vi väljer ut en barnvakt i Kalmar som hela familjen kommer att älska!

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

En barnvakt i Kalmar med myNanny är ett bra val

När du anställer en barnvakt i Kalmar via myNanny får du en personligt utvald och certifierad barnvakt. Vi kan garantera att vi har de bästa barnvakterna i hela landet, detta är tack vare vårt stora nätverk av barnvakter som sprider sig över hela landet. Våra barnvakter är dessutom utbildade inom branschen och har fått göra bl.a. test i HLR. De är också noggrant utvalda och har fått utbildning om allergier och hur de ska skapa en trygg miljö för ditt barn. De är också mycket duktiga på att kommunicera med dig som förälder.

myNanny har barnvakter för alla behov, så om du behöver en barnvakt på heltid eller deltid, eller kanske bara vid tillfälliga situationer så kan vi ordna det. Det går även att ordna med en barnvakt som jobbar nattetid om så skulle önskas.

Du eller ni som föräldrar kommer överens med er barnvakt om vilket schema som ska gälla, din barnvakt anpassar sig alltså efter ert schema och behov. En barnvakt finns till för att lyfta bort lite av er vardagsstress genom att hjälpa till att ta hand om barnen så ni föräldrar hinner med alla måsten och jobbet osv. under dagarna.

Är du i behov av en barnvakt snart uppmanar vi er att kontakta oss, ni får nämligen en gratis prova – på – träff med den barnvakten vi väljer ut åt er innan ni sätter igång med den riktiga barnpassningen. Så ju förr ni kontaktar oss desto fortare kan barnpassningen komma igång.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Med RUT blir en barnvakt i Kalmar inte särskilt dyrt

Det finns något som heter RUT-avdraget som du kanske har hört talas om, detta kan du använda för att hjälpa dig med kostnaderna för en barnvakt Kalmar. När du använder dig av RUT-avdraget får du ett så pass bra pris att du inte kan låta bli att anlita en professionell och certifierad barnvakt i Kalmar. Det skulle kosta dig ungefär lika mycket att anlita en av våra barnvakter som det skulle kosta dig att betala någon privatperson du känner direkt i handen. Men med myNanny får du som sagt en utbildad och certifierad barnvakt i Kalmar som dessutom har erfarenhet inom branschen. Vi finns även på Öland.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.