Barnvakt Haninge

Barnvakt Haninge

Lös livspusslet med en trygg, personlig barnvakt i Haninge – börja med en prova-på-träff!
5000+

Familjer har fått hjälp av myNanny

4.8/5

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

15 år

Av erfarenhet med barnpassning

Barnvakter i hela Haninge för just din familjs behov

myNannys barnvakter i Haninge är noggrant utvalda för att säkerställa trygg och pålitlig barnpassning. De genomgår djupgående intervjuer, bakgrundskontroller och utbildningar för att kunna ge bästa möjliga omsorg. Våra barnvakter är erfarna och kompetenta, vilket ger tusentals föräldrar förtroendet att lämna sina barn i trygga händer varje år.

Barnpassning med en barnvakt i Haninge

En barnvakt i Haninge från oss är alltid

Noggrant rekryterad

Bland tusentals sökande anställs enbart ett fåtal barnvakter. Först behöver de potentiella barnvakterna genomgå bakgrundskontroller och djupintervjuer.

HLR- och säkerhetsutbildad

Alla barnvakter i Haninge utbildas i allt från Hjärt- & lungräddning till pedagogik. På så sätt kan vi säkerställa att barnen både får en trygg och rolig upplevelse.

Handplockad för er familj

Den nanny vi väljer ut åt er familj är handplockad för att matcha era behov. Allt från ert schema till era barns intressen, personlighet och ålder.

Tove barnvakt Haninge

Tove 23, Läkarstudent

Hej! Jag heter Tove och studerar tredje terminen på läkarprogammet…
Barnpassning i Haninge med Evelina

Evelina 18, Studerande

Mitt namn är Evelina och jag är en glad och utåtriktad tjej! När jag inte pluggar…
Nayade barnpassning Haninge

Nayade 35, Förskolepedagog

Hallå där! Till vardags arbetar jag som förskolelärare och på min fritid…
Elin barnvakt Haninge

Elin 22, Fysioterapistudent

Mitt namn är Elin och jag är en glad och målinriktad tjej som läser…
Olsa barnvakt i Haninge

Olsa 17, Studerande

Hejsan! Jag är en väldigt positiv och utåtriktad person med stor ansvarskänsla…

Så kommer ni enkelt igång med en barnvakt i Haninge

 • 1 Första kontakt 💬

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Skicka in en prisförfrågan eller ring oss direkt på 0775-888008 så att vi kan lära känna era behov.

 • 2 Er nanny väljs ut 💁

  När vi handplockat den perfekta matchen för just er familj, presenterar vi den utvalda barnvakten för er. Därefter kan ni boka en tid för en första prova-på-träff.

 • 3 Prova-på-träff 👋

  Nu får ni träffa er personliga barnvakt och stämma av så allt känns rätt. Ni behöver bara fortsätta om ni är nöjda!

Hitta nanny i Haninge från myNanny
Hitta nanny i Haninge från myNanny

Så tycker några av våra familjer om sin nanny

 • Recension nanny Stockholm från myNanny

  Familjen Granath-Johnsson löste livspusslet – med barnvaktstjänsten

  Familjen kan avsluta på jobbet i lugn och ro, samtidigt som de vet att dottern Stella är i trygga händer. Det gör familjelivet mycket mindre stressigt!

 • Jenny om sin nanny i Stockholm

  Tack vare barnvakten fann hon tid för att vara en ännu bättre förälder

  Saga (3,5 år) har verkligen fått en ny bästa vän i sin nanny Johanna! Hon är redo när familjen Ljungbeck behöver avlastning i vardagen.

 • Familjen om sin nanny Stockholm

  Familjen Fallgren: ”Vi testade en nanny för första gången”

  ”Vi gjorde testade en nanny för första gången! För i torsdags så testade vi för allra första gången att anlita en utomstående nanny, via myNanny…”

Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot

Våra upplägg för personlig barnpassning i Haninge

Hämtning/lämning med er barnvakt

Avsluta din arbetsdag utan att behöva stressa till förskola/skola för hämtning. Våra personliga barnvakter i Haninge kan hämta och lämna nästan oavsett var ni bor. Barnvakten tar sedan med sig barnen tryggt hem för att leka eller laga en enkel måltid tills ni kommer hem.

Regelbunden barnpassning

Vårt populäraste upplägg med en barnvakt i Haninge är regelbunden barnpassning, som ofta sker en eller flera gånger per vecka. Få regelbundenhet i din träning eller slipp stressen hem från jobbet. Upplägget kan givetvis kombineras med hämtning/lämning.

Barnvakt Haninge – vid behov

Få möjlighet att gå på det där evenemanget eller varför inte en date night med din partner? Vi ordnar en personlig barnvakt i Haninge som är redo när ni behöver det som mest.

Nanny på heltid/deltid

Har ni ett extra stort behov av barnpassning? Oavsett om ni behöver åka iväg på en affärsresa eller väntar på en förskoleplats, kan vi hitta en barnvakt som hjälper er under både dagar och nätter. Övernattningar är inga problem för våra erfarna barnvakter på Haninge.

Barnpassning på bröllop/event

Lämna barnen i trygga händer när ni ska fira ett av era nära och käras viktigaste ögonblick i deras liv. Det går även att boka flera barnvakter som deltar på själva bröllopet och tar hand om barnen så att de vuxna kan fokusera på det sprakande eventet.

Nannies som kan olika språk

Önskar ni att er barnvakt pratar engelska eller ert modersmål? Vi kan hitta en nanny i Haninge för de flesta behoven. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara om myNannys barnpassning i Haninge

En personlig barnvakt i Haninge för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Frågor och svar om vår barnpassning i Haninge


Var i Haninge kan jag få en barnvakt?

Vi finns i hela Haninge – oavsett var du bor! myNanny finns tillgängligt i exempelvis Handen, Jordbro, Västerhaninge, Brandbergen, Vendelsö-Gudö, Vendelsömalm, Tungelsta och Vega.

Hör av dig till oss så hittar vi en barnvakt som bor nära dig!

Vad kostar barnvakt i Stockholm?

Alla våra priser börjar från 149 kr/t med RUT-avdrag, oavsett upplägg eller vilken tid på dagen du får barnpassning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Har jag samma nanny varje gång?

Ja, hos myNanny du får alltid samma barnvakt. Vi ser till att matcha din familj med en trygg barnvakt i Haninge som finns tillgänglig precis när du behöver det.

Hur säkerställer ni att vi får en trygg barnvakt?

Vi är väldigt noggranna med vilka vi anställer i Haninge. En potentiell barnvakt behöver genomgå flera intervjuer och en bakgrundskontroll. Sedan ser vi även till att utbilda och certifiera dem i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du kan alltid boka in ett första träff med din barnvakt så att du kan lära känna dem innan ni sätter igång med barnpassningen. Utöver detta skickar varje familj och barnvakt in en rapport efter varje pass, så att vi kan säkerställa att allt går som det ska. Läs mer om våra barnvakter här.

Vilka tider och dagar kan jag få en nanny?

I Haninge har vi ett brett nätverk av barnvakter, vilket innebär att vi nästan alltid kan hitta en nanny åt er oavsett vilken dag eller tid på dygnet ni behöver hjälp. Vi kan hjälpa er med en barnvakt i Haninge som kan jobba dagtid, nattid och på helger.

Få gratis prisförslag